Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χριστοδουλοπούλου – Σύριζα: Θα νοικιάσουμε μέχρι και διαμερίσματα για τους λαθρομετανάστες!

Απορίες είχε προκαλέσει το προσφάτως εισαχθέν στις επιτροπές της Βουλής νομοσχέδιο για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσεως, το οποίο είχε κάποιες προτάσεις ομολογουμένως προς την θετική κατεύθυνση. Αυτό που δεν αναφερόταν στο νομοσχέδιο ήταν ότι το σύνολο των άρθρων του αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τους λαθρομετανάστες και όχι τους Έλληνες πολίτες.

Ας δούμε ένα μονάχα από τα σημεία που αναφέρονται στο εν λόγω νομοσχέδιο. Σύμφωνα με αυτό θα υπάρξει επιδότηση ενοικίου για τους έχοντες ανάγκη. Με τόσους Έλληνες που έχουν μείνει άστεγοι και άλλους τόσους που βρίσκονται στα πρόθυρα της έξωσης, ομολογουμένως αυτό το μέτρο είναι θετικό. Τις όποιες ελπίδες των Ελλήνων, όμως, ήρθε να τις διαλύσει σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία είπε ότι τα κονδύλια θα διατεθούν αποκλειστικά και μόνο για τους λαθρομετανάστες.

Μιλώντας στη Real News ανέφερε ότι «σε μια προσπάθεια να φιλοξενηθούν οι αιτούντες άσυλο στη χώρα μας, προκρίνεται η λύση της ενοικίασης άδειων ξενοδοχείων, άδειων ιδιωτικών κλινικών, μικρών μονάδων, άδειων δημοτικών κτιρίων καθώς και διαμερισμάτων που μένουν ξενοίκιαστα ανά την Ελλάδα». Μάλιστα τόνισε ότι «η λύση αυτή επιλέγεται ως άμεση και ευέλικτη καθώς η κατασκευή νέων δομών ανοιχτής φιλοξενίας θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία».

Μπορεί οι Έλληνες να χρειαστεί να περιμένουν μέχρι το 2016 (λέμε τώρα…) για να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, όμως η κυβέρνηση θα ξοδέψει άμεσα εκατομμύρια ευρώ για να φιλοξενηθούν σε διαμερίσματα οι λαθρομετανάστες, για να μην περιμένουν την κατασκευή υπέρ – λουξ ξενοδοχείων. Σύμφωνα με την υπουργό αυτά τα κονδύλια θα βρεθούν από την Ευρώπη, όμως γιατί δεν τα χρησιμοποιεί για την απέλαση των λαθρομεταναστών και επιμένει στην ιδεοληψία της «φιλοξενίας», που μόνο πόνο πρόκειται να προκαλέσει στους Έλληνες; 

Αποδεικνύεται ότι οι συριζαίοι είναι εξίσου επικίνδυνοι με την πασοκονουδούλα που γέμισε την Ελλάδα με εκατομμύρια λαθρομετανάστες, εκτοξεύοντας την εγκληματικότητα στα ύψη και αναγκάζοντας τους Έλληνες να κλείνονται στα σπίτια τους, φοβισμένοι. Αλήθεια, που είναι οι “κόκκινες γραμμές” των ΑΝΕΛ; Μάλλον γίνανε “ροζ” από την υπουργοποίηση του Προεδροπάνου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/christodoulopoulou-suriza-tha-noikiasoume-mechri-kai-diamerismata-gia-tous#ixzz3Tnud24vN

Exit mobile version