Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσίπρας στο Spiegel: Έχω καλή χημεία την Μέρκελ και θέλω και το νέο μνημόνιο, αρκεί να το ονομάσουμε αλλιώς!

Τσίπρας στο Spiegel: Έχω καλή χημεία την Μέρκελ και θέλω και το νέο μνημόνιο, αρκεί να το ονομάσουμε αλλιώς!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Άλλα λέει στους δυστυχείς Έλληνες ο mister Tsipras κι άλλα στους ξένους, κατά τα πρότυπα του μεγάλου παπατζή Άντριου Παπάντριου!

Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στο γνωστό γερμανικό συστημικό περιοδικό «Der Spiegel», ο mister Tsipras εκτός από την… αγάπη του στην Ευρώπη (ένεκα της οποίας απέκλεισε έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη), εκδήλωσε και την αγάπη του προς την φράου Μέρκελ, ζητώντας της εμμέσως πλην σαφώς να τον καλέσει στο Βερολίνο για να σπεύσει: «Πιστεύω ότι έχουμε καλή σχέση, καλή χημεία μεταξύ μας. Όταν ήθελα να μιλήσω με την κυρία Μέρκελ, της τηλεφώνησα. Αλλά δεν πηγαίνω πουθενά όπου δεν έχω προσκληθεί».

Επιπροσθέτως, ο mister Alex επιβεβαίωσε το νέο «πακέτο» του Ιουνίου (που θα φέρει αναγκαστικά νέο Μνημόνιο…), λέγοντας «Θα έλεγα ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη χρηματοδότησης», αλλά απέρριψε τον όρο «πακέτο διάσωσης, bail-out», απαντώντας ότι «δεν θα το ονόμαζε έτσι». Προφανώς, έχει τις ίδιες ενστάσεις και για το Μνημόνιο, δηλαδή το θέλει, αρκεί να ονομαστεί κάπως… αλλιώς, παραδείγματος χάριν… «Μανωλιός», που… φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsipras-sto-spiegel-echw-kalh-chhmeia-thn-merkel-kai-thelw-kai-to-neo-mnhmo#ixzz3Tnwxxlyt

Exit mobile version