Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Μνημόνιο ενώνει: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με Τσίπρα πρωθυπουργό προτείνει ο Γιακουμάτος

Το Μνημόνιο ενώνει: Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με Τσίπρα πρωθυπουργό προτείνει ο Γιακουμάτος

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Εάν η Χρυσή Αυγή δεν καταλάμβανε την τρίτη θέση στο Ελληνικό κοινοβούλιο, η ψοφοδεξιά και ο Σαμαράς θα ήταν στην θέση του Καμμένου. Γι’ αυτό και η αγωνία του Θεοδωράκη που επένδυσε εκατομμύρια κατά την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Η χαρά τους προεκλογικά ήταν τέτοια σε κάθε δήλωση στελεχών ένθεν – κακείθεν που δεν κρυβόταν με τίποτε.  Έτσι, όμως, αυτομάτως η Χρυσή Αυγή θα αναδεικνυόταν σε Εθνική Αντιπολίτευση, κάτι που ήθελαν να αποφύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.

Με τους κακούς χειρισμούς της κυβέρνησης Σύριζα, αλλά και τα δημοσκοπικά του ποσοστά που κατρακυλάνε, οι Συριζαίοι δύσκολα θα αποφύγουν αυτήν την συνεργασία. Πόσο μάλλον αφού ο Βαρουφάκης, ως υπουργός οικονομικών, έχει υιοθετήσει όλα όσα έλεγε η ΝΔ στους ξένους περί πλεονάσματος κλπ.

Έτσι λοιπόν δεν αποτελεί έκπληξη η δήλωση υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας, με τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό, που τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ αφού δεν είναι αβέβαιο το ΑΝ θα συνεργαστούν τελικά, αλλά το ΠΟΤΕ;

«Πράγματι πρέπει να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας και μάλιστα -για να μην αδικήσω κανέναν- εγώ δεν θα είχα αντίρρηση σε αυτήν την κυβέρνηση εθνικής ενότητας να είναι μέσα και ο Τσίπρας, ας είναι και πρωθυπουργός» είπε.

Ο Γιακουμάτος πρόσθεσε ότι «δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα φάμε τον Τσίπρα επειδή γίνανε λάθη» και συμπλήρωσε: «Εγώ λέω το εξής: Να πάμε όλοι μαζί και ο κ. Θεοδωράκης, και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος να διαπραγματευτούμε, χωρίς κασκόλ και φανφάρες, χωρίς κόκκινους γιακάδες, σοβαροί και υπεύθυνοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει για την πατρίδα»

Καταλάβατε ήδη τον όρο για την συνεργασία! Πάει ο Βαρουφάκης!

Σχετικά με τα εσωκομματικά της ΝΔ και τις φωνές περί διεξαγωγής συνεδρίου, ο κ. Γιακουμάτος μίλησε για «παλαιοκομματικά τερτίπια» και «προσωπικές στρατηγικές την ώρα μάλιστα που βάλλεται σκληρά».

Θέλει ο Γιακουμάτος να κρυφτεί και η χαρά της εξουσίας δεν τον αφήνει… “για το καλό της Πατρίδας” βεβαίως βεβαίως” αλλά πάνω απ’ όλα το συμφέρον των ξένων δανειστών…

http://xryshaygh.blogspot.gr/

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-mnhmonio-enwnei-kubernhsh-ethnikhs-enothtas-me-tsipra-prwthupourgo-prote#ixzz3Tsc67SkD

Exit mobile version