Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Εθνικιστές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Οι Εθνικιστές στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Οι εθνικιστές ιατροί έδωσαν το παρόν στην γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (Π.Ι.Σ.) και στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του.

Στη συνέλευση παρευρέθηκαν ο συναγωνιστής Κωνσταντίνος Παρασχάκης εκλεγμένος με τους ιατρούς του Ελληνισμού στις πρόσφατες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.), ο εκλεγμένος συναγωνιστής Νικόλαος Ζαφειρόπουλος από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά (Ι.Σ.Π.) και ο συναγωνιστής Παναγιώτης Κελεπούρης επικεφαλής των Ιατρών του Ελληνισμού.

Η εμπιστοσύνη που έδειξαν στον κο Παρασχάκη οι ιατροί της Αθήνας είναι η καλύτερη απάντηση στο μνημονιακό πολιτικό κατεστημένο που τον καταδιώκει ακόμα και μετά την απαλλαγή του από τις κίβδηλες κατηγορίες και δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στην πρότερη θέση του ως συντονιστής διευθυντής. Σε λίγες ημέρες όμως θα δικαιωθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου όπως τόσοι συναγωνιστές έχουν δικαιωθεί παρά την αποσιώπηση της είδησης από τα ΜΜΕ.

Να σημειωθεί ότι ο κος Ζαφειρόπουλος είχε την δύναμη να κατέβει στις εκλογές του Ι.Σ.Π. ως μεμονωμένος υποψήφιος και να αποσπάσει σημαντικό αριθμό ψήφων.

Οι εθνικιστές ιατροί δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για μία καλύτερη δημόσια υγεία που έχει πληγεί σημαντικά από τα μνημονιακά μέτρα. Η χώρα μας είναι η μοναδική περίπτωση που τα κονδύλια για την υγεία εν καιρώ κρίσης μειώνονται συνέχεια, αντίθετα από την διεθνή αρχή της ενίσχυσης των δομών υγείας για την αντιμετώπιση της πιθανής ανθρωπιστικής κρίσης. Ουσιαστικά, πρόκειται για ακόμη μία προσπάθεια αφελληνισμού, με την αυξημένη θνησιμότητα και νοσηρότητα του λαού σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα, την αθρόα είσοδο παρανόμων μεταναστών και την απόκτηση ιθαγένειας από τους απογόνους τους κατά την απόφαση της συγκυβέρνησης.

Π.Κελεπούρης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-ethnikistes-ston-panellhnio-iatriko-sullogo#ixzz3TymHdG7L

Exit mobile version