Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χιλιάδες μικροομολογιούχοι θεωρούν τον Βενιζέλο ως υπεύθυνο για την καταστροφή τους

Χιλιάδες μικροομολογιούχοι θεωρούν τον Βενιζέλο ως υπεύθυνο για την καταστροφή τους

Το δράμα των μικροομολογιούχων έχει ηθικό αυτουργό στο όνομα του Βενιζέλου, ο οποίος ευθύνεται τα μέγιστα για την τραγική κατάσταση αυτών των συμπατριωτών μας. Περίπου 15.000 οικογένειες αγωνιούν για το αν θα μπορέσουν να πάρουν πίσω τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής, τις οποίες είδαν να χάνονται σε μια νύχτα, όταν τον Μάρτιο του 2012 ανακοινώθηκε το «κούρεμα» του PSI. Τα στοιχεία, τα οποία έδωσαν οι μικροομολογιούχοι στην δημοσιότητα για την κατάστασή τους, δείχνουν πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία αυτά σήμερα το 30% περίπου χρωστά σε τράπεζες και στο Δημόσιο και δηλώνει απόλυτη αδυναμία να ανταποκριθεί. Την ίδια στιγμή, το 56% έχει πάνω από δύο παιδιά και το 63% καλείται να τα στηρίζει οικονομικά, καθώς είναι είτε άνεργα είτε φοιτητές (34%).

Ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό, της τάξεως του 39%, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ ήδη έχουν σημειωθεί 17 αυτοκτονίες σε ολόκληρη τη χώρα. Ειδικότερα, το 8% αυτών ταλαιπωρείται από κάποιου είδους σωματική αναπηρία και το 4% δηλώνει ότι πάσχει από ψυχικά αναπηρία. Μάλιστα, το 40% εξ αυτών είναι συνταξιούχοι, γεγονός που σημαίνει ότι αδυνατούν να κάνουν μια νέα αρχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μέσος όρος ηλικίας των μικροομολογιούχων είναι τα 61 έτη. Το 56% των φυσικών προσώπων που δάνεισαν με τις οικονομίες τους το ελληνικό κράτος ζει στην Αθήνα και το 88% ουδέποτε ενημερώθηκε από την τράπεζα για το υψηλό ρίσκο της αποταμίευσης σε ομόλογα.

Οι άνθρωποι αυτοί έπεσαν θύματα των διαβεβαιώσεων της τότε κυβέρνησης και ο υπουργός Οικονομικών επί διακυβέρνησης Παπαδήμου, δηλαδή ο Βενιζέλος, είναι αυτός ο οποίος ευθύνεται για το «σάρωμα» στα χρήματά τους. Οδήγησε στην απόγνωση και την καταστροφή χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες και ως γνήσιο ηθικό και πολιτικό παχύδερμο δεν προέβη στην παραμικρή αυτοκριτική για την συμβολή του στην τραγική κατάσταση όλων αυτών των ανθρώπων. Δεν είναι, επομένως, καθόλου τυχαίο το πόσο Λαομίσητος είναι ο νυν επικεφαλής ενός κόμματος, το οποίο έχει συμβάλλει τα μέγιστα για το χάος στο οποίο έχει φτάσει η Πατρίδα μας.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε επίσης: Οι Συριζαίοι εγκατέλειψαν τους μικροομολογιούχους – Μοναδική δύναμη που μπορεί να τους δικαιώσει είναι η Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chiliades-mikroomologiouchoi-thewroun-ton-benizelo-ws-upeuthuno-gia-thn-kat#ixzz3TzkRCUEZ

Exit mobile version