Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χτύπημα Μητσοτάκη στον Σαμαρά: «Αν γνώριζε ότι ο Χαρδούβελης είχε βγάλει λεφτά, τότε υπάρχει θέμα»

Χτύπημα Μητσοτάκη στον Σαμαρά: «Αν γνώριζε ότι ο Χαρδούβελης είχε βγάλει λεφτά, τότε υπάρχει θέμα»

Η γνωστή περίπτωση Χαρδούβελη αποκτάει νέες διαστάσεις μετά την τηλεοπτική παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ουσιαστικά πετάει το μπαλάκι των ευθυνών στον Σαμαρά για την επιλογή του στο πρόσωπο του Χαρδούβελη ως υπουργού Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, ο Μητσοτάκης αναρωτήθηκε αν «Γνώριζε ο πρωθυπουργός τη στιγμή που έδωσε το χαρτοφυλάκιο στον κ. Χαρδούβελη ότι είχε βγάλει λεφτά στο εξωτερικό;». Έτσι όπως διατυπώθηκε το ερώτημα είναι σαφές ότι φωτογραφίζει ξεκάθαρα τον Σαμαρά ως τον υπεύθυνο γι αυτήν την κατάσταση, αφού έκανε υπουργό κάποιον ο οποίος είχε βγάλει τα χρήματα στο εξωτερικό.

Το Μητσοτακέικο δεν πρόκειται να αφήσει σε χλωρό κλαρί τον Σαμαρά και θα τον χτυπάει όπου μπορεί. Ο Μητσοτάκης έκανε λόγο για ζήτημα «ηθικής τάξης», δείχνοντας έτσι το στίγμα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο ζήτημα. Από τη στιγμή που ο Σαμαράς επιλέγει ακατάλληλους συνεργάτες για τα πιο καίρια πόστα της κυβέρνησης, αυτομάτως θεωρείται και ο ίδιος ως εξίσου ακατάλληλος για να παραμείνει αρχηγός του κόμματος.

Η «μπηχτή» γύρω από το ζήτημα Χαρδούβελη είναι ένα ακόμη φαρμακερό βέλος κατά του Σαμαρά, στην προσπάθεια της αποκαθήλωσής του από την αρχηγική καρέκλα.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chtuphma-mhtsotakh-ston-samara-an-gnwrize-oti-o-chardoubelhs-eiche-bgalei-l#ixzz3U22KUnZc

Exit mobile version