Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Να αποδείξει με έργα η κυβέρνηση την κατάργηση των μνημονίων” – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκαν στην επιτροπή Οικονομικών για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου

Οι Συναγωνιστές τόνισαν ότι η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει το εν λόγω νομοσχέδιο επί της αρχής, καθώς έχει δείξει εμπράκτως ότι είναι αρωγός σε όποια προσπάθεια γίνεται υπέρ του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού. Η Χρυσή Αυγή με την κρατική χρηματοδότηση είχε κάνει διανομές τροφίμων, ώστε οι αναξιοπαθούντες Έλληνες πολίτες να περάσουν κάποιες μέρες αξιοπρεπώς αυτοί και οι οικογένειες τους. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να βοηθά, ακόμα και χωρίς την κρατική χρηματοδότηση, αλλά από τους μισθούς των βουλευτών.

Το εν λόγω νομοσχέδιο δεν φέρνει παρά λίγα μέτρα για την ανακούφιση των Ελλήνων πολιτών. Πρέπει άμεσα να καταργηθούν τα μνημόνια, όπως και τα μεσοπρόθεσμα που οδήγησαν την Χώρα μας σε αυτήν την κατάσταση.

Τοποθέτηση Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλου

Τέλος οι Συναγωνιστές επισήμαναν ότι κάθε μέτρο πρέπει να διενεργείται εκτός μνημονιακού πλαισίου, διότι η ανθρωπιστική κρίση που θέλει να αντιμετωπίσει το νομοσχέδιο είναι απόρροια των μνημονιακών πολιτικών που ακολούθησε η προηγούμενη συγκυβέρνηση.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-apodeijei-me-erga-h-kubernhsh-thn-katarghsh-twn-mnhmoniwn-2-binteo#ixzz3U6P8qzTy

Exit mobile version