Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Επιλοχίας η τρόικα στη χώρα μας ! Όλο και ανεβαίνει με λίκνισμα κόμπρας Συνεχίζει το ισοπεδωτικό για την Ελλάδα έργο της Δεν την εμποδίζει καμία κυβέρνηση ! Μόνο μια εξεταστική επιτροπή για τα Μνημόνια θα την ξεγυμνώσει ! Και θα σου δώσει τους καρπούς που σου έχει τάξει Και θα επιβάλει τις ποινικές ευθύνες σε όσους Πρωθυπουργούς έδεσαν τη χώρα σου με τα δεσμά της διεθνούς τοκογλυφίας …. 

Σ.Μ.

Υπουργός καταπολέμησης της διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης: Απειλή για το πολίτευμα οι μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής!

Πλησιάζουν οι μέρες για την αποφυλάκιση του Αρχηγού και των άλλων δύο συναγωνιστών βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού. Ορίστηκε και η ημερομηνία της δίκης ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να αποδειχθεί ότι η πολιτική αυτή σκευωρία έγινε μόνο και μόνο για της ψήφους που έχανε και συνεχίζει να χάνει το απόκομμα του Σαμαρά που σε λίγο καιρό θα κοντράρεται με το κλεφτοπασόκ για την είσοδο στο κοινοβούλιο. Στα μάτια πλέον του κόσμου, το Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί το μοναδική ελπίδα αντίστασης κατά των διεθνών τοκογλύφων. Μόνο πλέον η Χρυσή Αυγή μιλά για τη διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέους το οποίο έχει προκαλέσει χιλιάδες αυτοκτονίες και στη κυριολεξία έχει μετατρέψει την οικονομία της χώρας μας σε σεληνιακό τοπίο με τους ¨Έλληνες να αποτελούν πειραματόζωα της Ευρώπης των τοκογλύφων. Μόνο η Χρυσή Αυγή με ουσιαστικές κινήσεις ζητά και απαιτεί την επιστροφή του κατοχικού δανείου το οποίο έλαβε η Γερμανία. Οι μόνοι οι οποίοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι είναι τα καραβάνια των λαθροέποικων που έχουν έρθει εδώ, με πραγματικό σκοπό των αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού βάσει των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης. Με τόση φτώχεια και ανέχεια στη πατρίδα μας, βγαίνει ανερυθρίαστα η υπουργός μετανάστευσης να μιλά περί ενοικιάσεως δωματίων και ξενοδοχείων για τη στέγαση των μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη πατρίδα μας. Το ότι ελληνικές οικογένειες ζουν πολύ πιο κάτω από το όρια της φτώχειας και δεν έχουν τα προς το ζειν ουδόλως τους ενδιαφέρει και τους πρώην αλλά και τους νυν κυβερνώντες. Για αυτό άλλωστε ανέστειλαν τη κρατική βοήθεια προς το Λαϊκό Σύνδεσμο που με στοχευμένες κινήσεις απάλυνε κατά το μέτρο του δυνατού με τις κοινωνικές δράσεις του τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας. Επέστρεφε στους δικαιούχους τα χρήματα που τα άλλα κόμματα της κλεπτοκρατίας έκαναν βίλες, πισίνες και γυμναστήρια στα σπίτια και στα κομματικά τους γραφεία. Πόσο εκτεθειμένη πρέπει να νιώθει η δικαιοσύνη που νομιμοποίησε τη κατακράτηση των χρημάτων λέγοντας ότι τροφοδοτούσαν εγκληματική οργάνωση. Οι δράσεις αλληλεγγύης βαπτίστηκαν εγκληματικές δραστηριότητες. Στη απλή γλώσσα του κόσμου μεταφράζεται ότι «χάλαγαν τη πιάτσα» επιστρέφοντας τα χρήματα στον Ελληνικό λαό.

Όλο και περισσότεροι Έλληνες το βλέπουν και πλέον το αναγνωρίζουν και πλησιάζει ο χρόνος που με τη ψήφο θα δώσουν τη δύναμη και την εξουσία στο πραγματικό αυτό λαϊκό Κίνημα να δώσει τη μάχη για τη τελική νίκη ενάντια στους ντόπιους και ξένους επικυρίαρχους.  

Π.Ν.

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: “Δεν χρωστάμε στην Γερμανία, μας χρωστά”

Μέσα στους σχεδόν δύο μήνες διακυβέρνησης της χώρας από τους Τσιπροκαμμένους, το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να στήσουν έναν φοβερό προπαγανδιστικό μηχανισμό (ας είναι καλά τα μυστικά κονδύλια…), που κάνει το μαύρο άσπρο και προσφέρει φρούδες ελπίδες στους Έλληνες. Στο θέμα αυτό έχουν κατά πολύ ξεπεράσει ακόμα και τους «μετρ» του είδους, Σαμαροβενιζέλους!

Ενώ, λοιπόν, από την πρώτη στιγμή η νέα συγκυβέρνηση φρόντισε να αποκαλύψει τις προθέσεις της εις ότι αφορά τις σχέσεις με τη Ρωσία («δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσουμε χρήματα από τη Ρωσία», όπως είπε ο Βαρουφάκης), τα παπαγαλάκια επιμένουν να παραμυθιάζουν αγρίως τον ελληνικό λαό, ότι τα πράγματα είναι… διαφορετικά. Σε κάποιο απ’ αυτά, που κάποτε το είχα σε υπόληψη, διάβασα την εξωφρενική είδηση, ότι ο πρόεδρος Πούτιν υπέγραψε για την τράπεζα Ανάπτυξης των χωρών του οργανισμού BRICS (αληθές) για να χρηματοδοτήσει την… Ελλάδα (παραμύθια της Χαλιμάς) και ότι οι Τσίπρας και Καμμένος πάνε στη Ρωσία στις 9 Μαΐου για να φέρουν τα… λεφτά (κάντε όρεξη).

Η αλήθεια είναι πως οι Τσιπροκαμμένοι είναι αμερικανόπληκτοι και ο μόνος λόγος του ταξιδιού τους στη Μόσχα την 9η Μαΐου θα είναι αφενός για να μοστράρουν με φόντο σημαίες της εποχής του πολέμου (με σφυροδρέπανα) για να δείξουν έτσι την αριστεροφροσύνη τους και αφετέρου να έχουν μια χειραψία με τον πρόεδρο Πούτιν για να κρύψουν τη δουλοφροσύνη τους στους παγκόσμιους αφέντες.

Έλεος πια με τα τιποτένια παπαγαλάκια του διαδικτύου, που κοροϊδεύουν τον κοσμάκη. Όχι άλλο κάρβουνο καρβουνιάρηδες!

Γ.Α. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-12-martiou-2015#ixzz3U7g9WnWI

Exit mobile version