Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πώς αλλάζουν οι καιροί… Ο Σαμαράς κάνει παράπονα στη ΝΕΡΙΤ γιατί δεν «έπαιξε» το «δάκρυ» του!

Πώς αλλάζουν οι καιροί... Ο Σαμαράς κάνει παράπονα στη ΝΕΡΙΤ γιατί δεν «έπαιξε» το «δάκρυ» του!

Στην διαλυτική κατάσταση χάους στην οποία βρίσκεται η ΝΔ ακόμα και η παρακάτω είδηση δεν μπορεί να θεωρείται ως τραγελαφική και μη υπαρκτή. Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι από την πλευρά της ΝΔ έγινε διάβημα διαμαρτυρίας προς την ηγεσία της ΝΕΡΙΤ, επειδή η δημόσια τηλεόραση δεν «έπαιξε» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το «δάκρυ» του Αντώνη Σαμαρά στην Κ.Ε. του κόμματος. Πρόκειται για τα γνωστά «κροκοδείλια» δάκρυα του αποτυχημένου ηγετίσκου της ΝΔ, στην αναφορά που έκανε για τον τρόπο διακυβέρνησης της Χώρας, με τις γνωστές υπερβολές, ότι αδιαφόρησε για την υγεία του, ότι εργαζόταν «24 ώρες το 24ωρο» κλπ.

Αυτού του είδους τα παράπονα που έκαναν τα κομματικά φερέφωνα του Σαμαρά στους άλλοτε πιστούς σ΄αυτόν εντολοδόχους της ΝΕΡΙΤ δείχνουν το πώς αντιλαμβάνονται πλέον στη ΝΔ την έννοια της διάδοσης των απόψεών τους προς τον έξω κόσμο. Ως ένα μείγμα Βασιλάκη Καΐλα, Μάρθας Βούρτση και Νίκου Ξανθόπουλου, οι οποίοι τουλάχιστον «το΄ χαν» στο να ερμηνεύουν άριστα τους ρόλους τους και να ρίχνουν τα δάκρυα βροχή. Ο Σαμαράς, ακόμη και σ΄αυτόν τον τομέα, απέτυχε παταγωδώς, καθώς η εικόνα του «βουρκωμένου εργασιομανή» δεν προκάλεσε στον δοκιμαζόμενο –επί πρωθυπουργίας του- Ελληνικό Λαό κανένα αίσθημα συμπάθειας και συμπόνιας.

Αντιθέτως, προκάλεσε αισθήματα, τα οποία ποικίλουν μεταξύ του γέλωτα, της χλεύης, αλλά και της οργής, για την απίστευτη υποκρισία που διέπει τις αντιδράσεις του. Από κει και πέρα, όμως, ας πληροφορήσει κάποιος τον Σαμαρά ότι «τα κόζια άλλαξαν» και οι πρώην πρόθυμοι στις διαταγές του υπάλληλοι της ΝΕΡΙΤ, οι οποίοι δεχόντουσαν να εξευτελίζονται, παριστάνοντας τις «γλάστρες» του και να μεταδίδουν και την πιο ακραία ανακρίβεια και αναλήθεια (όπως π.χ. ότι ο κόσμος «του έσφιγγε το χέρι» στο Ναύπλιο, ενώ στην πραγματικότητα τον γιούχαρε και τον μούντζωνε), τώρα υπακούουν σε νέα αφεντικά.

«Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται», οπότε ας αφήσει το μελοδραματικό ύφος και ας κοιμηθεί και λίγο, μην επιδεινωθεί κι άλλο η υγεία του…

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-samaras-kanei-parapona-sth-nerit-oti-den-epaije-to-dakru-tou-pws-allazoun#ixzz3UB1uzTnv

Exit mobile version