Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ἕνα ὑπέροχο ἄρθρο ἔγραψε ὁ Ἡλίας Κασιδιάρης τό ὁποῖο τιτλοφοροῦσε: «Ἐλπίς». Ἕνα ἄρθρο μέσα ἀπό τό ὁποῖο ξεχύλιζε ἡ αὐθόρμητη ἀγάπη γιά τήν Πατρίδα, γιά τούς ἀγῶνες τῶν Ἑλλήνων ἀνά τήν Ἱστορία. Ἕνα συναίσθημα πού ξεπήδησε,ὅπως ἀναφέρει στό ἄρθρο του, παρακολουθῶντας ἕνα ντοκιμαντέρ γυρισμένο στό Ριζοκάρπασο τῆς μαρτυρικῆς Κύπρου μας.

Δέν θά σταθῶ στά ὅσα περιγράφει,ἀλήθεια μέ ἕναν ὑπέροχο λυρικό καί συνάμα σκληρό τρόπο (άντικατοπτρίζοντας τήν σημερινή πραγματικότητα), άλλά σ’ αὐτό πού τόν ἔκανε νά τά περιγράψει! Στό συναίσθημα πού τόν πλυμμήρισε καί τόν ὤθησε νά τό ἐξωτερικεύσει μέ αὐτό τόν ἀπλό ἀλλά συγχρόνως καί τόσο οὐσιαστικό τρόπο.

Διότι ἔτσι εἶναι οἱ ἀγνοί Πατριῶτες,ἐμπνέονται ἀπό τά πρόσωπα καί τά λόγια τῶν ἀπλῶν ἀνθρώπων,τῶν φτωχῶν καί βασανισμένων ψυχῶν. Τίς μεγάλες ἀλήθειες καί τήν ἄδολη ἀγάπη,τά βρίσκεις σέ τέτοιους ἀνθρώπους!

Κάτι τέτοιες στιγμές, αἰσθάνεσαι τήν δικαίωση τῆς ἐπιλογῆς σου νά φαντάζει πραγματικό μεγαλούργημα! Κάτι τέτοιες στιγμές πού φανερώνονται τά μεγάλα ἱδανικά νά βγαίνουν αύθόρμητα καί πηγαία,ἀληθινά ἀπό τό στόμα ἤ τήν γραφίδα ἐνός πολιτικοῦ ἄνδρα, ἀναθαρρεύεις καί ἐλπίζεις πώς στό χῶρο αὐτό πού λέγεται σύγχρονη ἑλληνική πολιτική δέν ἔχει τελειώσει τίποτα καί ὅλα μποροῦν νά γίνουν ἀπό τέτοιους πολιτικούς ἄνδρες! Ἄξιος χίλιες φορές!!!

Ε.Α.

ΟΧΙ στο Ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων! Ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας – Σάββατο 21 Μαρτίου, Σταθμός Λαρίσης, 19:00

Εντάξει τώρα μπορώ να “ησυχάσω” αφού οι Τροϊκανοί-Θεσμικοί-Τεχνικά κλιμάκια και όπως θες πες τους δεν θα καταλύσουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τους προηγούμενους κακούς. Βρε αυτοί οι Συριζαίοι πως σκέπτονται τον ψυχισμό μας και πόσο καλά λειτουργεί η παρασκηνιακή προπαγάνδα τους. Δηλαδή την σήμερον ημέρα στην Ελλάδα των ολίγων Ελλήνων και πολλών αλλοδαπών εισβολέων, τα μόνα προβλήματα που μπορεί να μας απασχολούν είναι, αν θα κάνουν χρήση πολυτελών αυτοκινήτων οι Κυβερνώντες Βουλευτές και με ποιο τρόπο θα καταφτάσουν τα τσιράκια των τοκογλύφων δανειστών μας ώστε να είναι αόρατοι στους εξαθλιωμένους Έλληνες, κατοίκους αυτής της χώρας. Κατά τα άλλα όλοι έγιναν ξαφνικά όψιμοι “Πατριώτες” έτοιμοι να πιάσουν τα άρματα (πιθανόν και αυτά που άφησαν οι πρόγονοι τους κατά τον Συμμοριτοπόλεμο) και να αντισταθούν (νομίζουν) στους κακούς Γερμανούς που οι ίδιοι σπεύσαμε να δανειστούμε, αν δεν θέλουν να τους πάρουμε τα ακίνητα που διαθέτουν εδώ στο Eλλαδιστάν, σαν αποζημιώσεις κατοχικών μας αποζημιώσεων. Με λίγα λόγια και όχι Μπαρουφάκεια λόγια, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε “συντρόφια”. Περί δε της ταμπακιέρας κουβέντα καμία και φυσικά ταμπακιέρα είναι η επιβίωση των Ελλήνων στην ίδια τους την χώρα, όταν η λαθροεισβολή γιγαντώνεται με απόλυτη συμφωνία και αποδοχή Κυβερνώντων και ΜΜΕ που δεν χάνουν ευκαιρία να χύσουν το δηλητήριο τους καθημερινά, εναντίον του μοναδικού Πατριωτικού Κόμματος της χώρας που φυσικά παραμένει η Χρυσή Αυγή όσο και να προσπαθούν περί του αντιθέτου.

Άννα

Η τρόικα φεύγει, οι (Bee Gees) Brussels Group έρχονται! Το παιχνίδι των ονομάτων συνεχίζεται…

Εκλεκτοί Έλληνες ψ(ω)φοφόροι τού ΣΥΡΙΖΑ Εύχομαι κατ’ αρχάς μακροθυμία, ευδαιμονία καί μακροημέρευση. Ούτως ειπείν, διάγομε περίοδον ολικής κατάπτωσης των πάντων. Ίσως, μετά από μακράν πορείαν ως έθνος και φυλή, φθάσαμε στο τέλος. Ο πανδαμάτωρ χρόνος μάς επιφυλάσσει ένα, μάλλον, τραγικό φινάλε. Ως ραγιάδες εξελέξατε για άλλη μια φορά τούς επιβήτορές μας, με βάση πάντα το προσωπικό σας συμφέρον, αφού ο μεγάλος αριστεροπασόκος ηγέτης σας έταξε πιλάφια και ουρί τού παραδείσου. Εν μία νυκτί, ο παράδεισος μεταλλάχθηκε σέ κόλαση και τα ουρί σε δοχείο νυκτός με ούρα φυματικού Πακιστανού. Εσείς μονάχα παραμείνατε ιδιώται, τουτέστιν ηλίθιοι. Να χαίρεσθε λοιπόν την παράταξη πού φλέγεται για τα δίκαια όλων των φυλών τού Ισραήλ, πλην υμών των προαναφερθέντων αυτοχθόνων ιθαγενών. Όσο για τα προαναγγελθέντα του πρωθυπουργού σας πριν τίς εκλογές, στάχτη και μπούρμπερη. Μια ζωή οι κυβερνήσεις του Ελλαδιστάν, έχουν μάθει να κουμαντάρουν τα ζώα-ιδιώτες-πολίτες κατ’ επίφασιν. Δεν παραπονιέμαι πλέον. Προσπαθώ να χαλαρώσω για να βιώσω τον βιασμό με όλες μου τις αισθήσεις εν εγρηγόρση… Και να μην ξεχνιόμαστε. Η επανάσταση θα ξεκινήσει από τη Μύκονο. Ζήτω η επανάσταση, ζήτω η αλλαγή.

ΝΚ

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Αν ενοχλούν οι λαθρομετανάστες, θα τους πάρω στο υπουργείο – Με διορισμό;

Υπουργός καταπολέμησης της διαφθοράς, Π.Νικολούδης: Ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα δεν μπορεί να είναι εγκληματική οργάνωση. Άρα, απειλή για το πολίτευμα και για τους πυλώνες του κοινοβουλευτικού σου πολιτεύματος, οι όποιες μεθοδεύσεις κατά της Χρυσής Αυγής! Και πουκάμισο άδειο οι αποφάσεις Σαμαρά – Βενιζέλου-Αθανασίου, εναντίον του κόμματος αυτού. Φωτιές που σβήνουν στο κατώφλι της μέρας Κενές και καταθλιπτικές Ξέπνοες, κι έρημες.

Σ.Μ.

Σόλων ο Αθηναίος – Σκοπός του η θεραπεία των κοινωνικών πληγών από τις οποίες έπασχε η πολιτεία

Αισχρή επίθεση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε σήμερα η ηθοποιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου χαρακτηρίζοντας όπως όλοι οι ρουφιάνοι του αντιδημοκρατικού τόξου το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών σε Ναζιστικό μόρφωμα. Κανείς πρέπει να κοιτάει πρώτα τα χάλια του και μετά να κάνει κριτική στους άλλους. Μέτριοι και κακής ποιότητας ηθοποιοί που ο ΣΥΡΙΖΑ με κομματική εκ των έσω στήριξη έστειλε στην Βουλή, που δεν μπορούν να παράγουν έργο και πολιτική κάνουν επίθεση στην Χρυσή Αυγή προκειμένου να ακουστούν. Τα χάλια του συνονθυλεύματός της δεν τα βλέπει αυτή η συγκεκριμένη Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ οι φίλοι τους οι λαθρομετανάστες που το κόμμα της υποστηρίζει, έχουν κατασφάξει τους Έλληνες πολίτες και αυτή υποκρίνεται σαν κακή ηθοποιός ότι την απείλησε ότι θα την σφάξει ο Βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης που δεν έχει καταγραφεί από καμία κάμερα του Ελληνικού κοινοβουλίου. Ότι και να κάνει ότι και να πει η ηθοποιός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που σε βοήθειά της έσπευσε το ΚΚΕ το κόμμα του αίματος και της προδοσίας, μόνο διαφήμιση κάνουν στην Χρυσή Αυγή. Οι κομμουνιστές έχουν κατασφάξει στο παρελθόν τους Έλληνες όπως κάνουν σήμερα οι λαθρομετανάστες. Αυτό είναι το κοινό σημείο που τους ενώνει. Για αυτό και οι αριστεροί έχουν πάνω από τους Έλληνες τους Λαθρομετανάστες. Αυτοί μόνο αξίζουν στην ξεπουλημένη Ελληνική αριστερά. Στους πραγματικούς Έλληνες αξίζει μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ι.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-13-martiou-2015#ixzz3UDWG8Sib

Exit mobile version