Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η νουδούλα και η «διευκόλυνση τρομοκρατών»

Η νουδούλα και η «διευκόλυνση τρομοκρατών»

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ενόψει της κατάθεσης νομοσχεδίου που προβλέπει την κατάργηση των φυλακών «υψίστης ασφαλείας», ο εκπρόσωπος Τύπου της νουδούλας Καραγκούνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πολιτεία οφείλει να προτάσσει την ασφάλεια για τον πολίτη, να ενισχύει και να διαφυλάσσει την αντεγκληματική πολιτική της. Οι φυλακές υψίστης ασφαλείας, οι οποίες λειτουργούν σε όλες τις ευνομούμενες χώρες, αποβλέπουν στην ασφαλή διαβίωση των κρατουμένων, αλλά κυρίως στην αποτροπή αποδράσεων, που δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για τους πολίτες και για τη δημόσια τάξη. Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου τις καταργεί και στην ουσία διευκολύνει τρομοκράτες και ποινικούς καταδίκους.Ο ελληνικός λαός θα τους κρίνει».

Μάλιστα! Και βέβαια, τις στενές επαφές του ΣΥΡΙΖΑ με τους κόκκινους ληστοτρομοκράτες (και τους ποινικούς συνεργάτες τους…) τις γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας και τις έχουμε… εμπεδώσει. Αλλά δικαιούται η νουδούλα να μιλάει για «διευκόλυνση τρομοκρατών», όταν επί των ημερών της –και πιο συγκεκριμένα επί υπουργίας Δένδια- αποφυλακίστηκαν οι Μαζιώτης και Ρούπα (λόγω 18μήνου!) και εν συνεχεία «εξαφανίστηκαν» μυστηριωδώς (η δε Ρούπα –μ’ ένα μικρό παιδί- παραμένει «εξαφανισμένη…), έκαναν πάρτι στον Κορυδαλλό οι των Πυρήνων της Φωτιάς, πήρε άδεια απόδρασης από τις φυλακές ο Χριστόδουλος Ξηρός και «εξαφανίστηκε» ο Σακκάς;

Πρέπει να υπάρχει και ολίγη τσίπα κύριοι της νουδούλας!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-noudoula-kai-h-dieukolunsh-tromokratwn#ixzz3UO9zuMWr

Exit mobile version