Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία καταγγέλει τις χυδαιότητες του αντιπεριφερειάρχη Σερρών έναντι των πλημμυροπαθών

Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία καταγγέλει τις χυδαιότητες του αντιπεριφερειάρχη Σερρών έναντι των πλημμυροπαθών

Χυδαιότητες αντί για μέτρων προστασία για τους πλημμυροπαθείς από την αντιπεριφέρεια Σερρών

Σοκ προκαλεί η συμπεριφορά του αντιπεριφερειάρχη Σερρών Ι. Μωυσιάδη σε τηλεοπτικό υλικό που δημοσίευσε το τοπικό κανάλι των Σερρών.

Σε επίσκεψή του στις περιοχές, που έπαθαν μεγάλες καταστροφές από τις πρόσφατες πλημμύρες, ήρθε αντιμέτωπος με τις ολιγωρίες και τις ευθύνες, που πάντα απέφευγε. Οι πλημμυροπαθείς έβαλαν τα ζητήματα επιτακτικά μεν, αλλά πάντα στα πλαίσια της ευπρέπειας, την οποία μάλλον, ο εκλεγμένος από τους ίδιους αντιπεριφερειάρχης, έχει από καιρό απολέσει.

Φανερά εκνευρισμένος από την παρουσία της κάμερας χαρακτήρισε «τραγική», όχι την κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά το «σόου» του έντονου διαλόγου. Το λάθος του αγρότη, που ζητάει συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας του, είναι ακριβώς ότι καταδεικνύει πόσο ανεπαρκής είναι ο αιρετός άρχοντας.

Προφανώς ο κύριος αυτός νόμιζε ότι ένα πέρασμα επί τροχάδην από την περιοχή, θα ήταν αρκετό για να «δείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον του» και να εξαπατήσει για άλλη μια φορά τα κορόιδα που τον ψήφισαν. Η συνέχεια θα δινόταν φυσικά στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο, με εξαγγελίες μέτρων, τη δημιουργία επιτροπών και άλλες συναφείς μπούρδες, μέχρι το θέμα να καταλαγιάσει και τότε όλα θα ξεχνιόταν. Έχασε όμως την ψυχραιμία του και εκστόμισε βαριές εκφράσεις, οι οποίες, ατυχώς γι’ αυτόν, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Το θέμα τώρα μάλλον περνάει σε άλλο επίπεδο, αφού η ευθύνη πλέον δεν θα είναι αποκλειστικά του αντιπεριφερειάρχη αλλά και όσων τον ανέχονται. Ευθύνεται προσωπικά για όσα δεν έπραξε εγκαίρως και η ανεπάρκεια του δεν καλύπτεται με ύβρεις απέναντι στους πλημμυροπαθείς. Επειδή θεωρούμε ότι ο ίδιος δεν θα έχει τη ευθιξία να παραιτηθεί, είναι ευθύνη των οργάνων και του Περιφερειάρχη να τον ανακαλέσουν στην τάξη.

Η συνέχεια στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο

Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kataggelia-apo-ellhnikh-augh-gia-thn-kentrikh-makedonia-chudaiothtes-anti-m#ixzz3UPEKKECH

Exit mobile version