Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι «αερολογίες» Φλαμπουράρη, τα ΜΜΕ και ο πληρών τοις μετρητοίς, Τσίπρας

Οι «αερολογίες» Φλαμπουράρη, τα ΜΜΕ και ο πληρών τοις μετρητοίς, Τσίπρας

Η κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε σε δεινή επικοινωνιακή θέση με δική της υπαιτιότητα. Λίγο οι δηλώσεις Βαρουφάκη για αναστολή των προεκλογικών υποσχέσεων, λίγο η αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, εν τέλει βγήκε και μία δημοσκόπηση που έδειξε ότι ένα ποσοστό ανθρώπων άρχισε να καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει με την μετάλλαξη των τσιπροκαμμένων σε σαμαροβενιζέλους.

Επιστρατεύτηκε λοιπόν ο Υπουργός Επικρατείας του Σύριζα, Φλαμπουράρης, και τα πρόθυμα ΜΜΕ που μετάδωσαν την αερολογία του ως πράξη «αντιστάσεως», μπας και οι χαχόλοι των πλατειών ξαναφορέσουν τις παρωπίδες του μνημονιακού αριστερισμού και της επικοινωνιακής διαχείρισης των μνημονιακών πολιτικών.  Τι είπε λοιπόν ο Φλαμπουράρης στην μνημονιακή «Καθημερινή»; Ιδού: «Δηλαδή, συγγνώμη, τα πάνω από 10 τρισ. που χρωστάει συνολικά η Ευρώπη ποιος της τα δάνεισε; Πού τα βρήκαν; Τι είναι; Υπεραξία από την πραγματική οικονομία ή είναι αέρας; Αέρας είναι. Γι’ αυτό κι εμείς θα τους πληρώσουμε με αέρα!»

Αμέσως τσίμπησαν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και εξέδωσαν Δελτία Τύπου, ώστε να «παίξει» το θέμα στα κανάλια και να αναδειχτεί η «επαναστατική» πλευρά του Σύριζα και παραλλήλως να γίνει αντιπαραβολή της μνημονιακής αριστεράς με την μνημονιακή δεξιά, ώστε να πιστέψει ο κόσμος ότι αυτές είναι οι δύο μόνες του επιλογές. Επί της ουσίας, όμως, τι είπε ο Φλαμπουράρης; Τίποτα παραπάνω από μία αερολογία ολκής.

Λέει ότι θα πληρώσει τους τοκογλύφους με αέρα, όμως σύμφωνα με την ειδησεογραφία, η κυβέρνηση πληρώνει τις δόσεις προς τους διεθνείς τοκογλύφους, εγκαίρως και τοις μετρητοίς. Πληρώνει τις μετρητοίς με χρήματα του Ελληνικού Λαού, αφού ήδη έχει περάσει τροπολογία που θέτει τα αποθεματικά των ταμείων στην διάθεση της κυβέρνησης, ενώ έχουν ήδη κατασχεθεί οι επιδοτήσεις των αγροτών, προκειμένου να αποπληρωθεί η δόση.

Οπότε βαστάτε τ’ άλογα, τις μαγκιές και τις δηλώσεις τάβαριτς. Ο κόσμος δεν είναι χαζός και θα καταλάβει τι συμβαίνει όταν θα βλέπει ότι περνάει ο καιρός και οι φορολογικές δηλώσεις θα παραμένουν ίδιες, όπως και ο μισθός του. Και τότε… Έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-aerologies-flampourarh-ta-mme-kai-o-plhrwn-tois-metrhtois-tsipras#ixzz3UUvT6Qub

Exit mobile version