Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κομοτηνή, Δράμα, Χανιά

Τ.Ο. Κομοτηνής: Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015 στα γραφεία της Τοπικής μας, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας, προσήλθαν με σκοπό να παρακολουθήσουν την ομιλία αναφορικά με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον Αγροτικό τομέα, από τον συναγωνιστή Αλατζά Ελευθέριο. Αρχικά τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Τσουμαρέλης Νικόλαος, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την αποφυλάκιση του παρανόμως και αδίκως κρατούμενου Αρχηγού μας και των υπόλοιπων συναγωνιστών.

Κατόπιν στο βήμα ανέβηκε ο κεντρικός ομιλητής, συναγωνιστής Αλατζάς και ανέλυσε τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου αναφορικά με τον Αγροτικό και Κτηνοτροφικό τομέα. Ο ίδιος, αγρότης και κτηνοτρόφος, γνώστης των προβλημάτων, εξέφρασε την πικρία όλου του αγροτικού πληθυσμού του νομού μας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, για την εξαθλίωση που υπέστησαν οι συγκεκριμένοι τομείς. Επιτακτική ανάγκη η επίλυση των προβλημάτων γιατί η Πατρίδα μας δεν στηρίζει την οικονομία της στην βιομηχανία, αλλά στην αγροτική παραγωγή.

Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής είπε χαρακτηριστικά: «Ο πρωτογενής τομέας πρέπει να στηριχθεί, οι αγρότες ως η ραχοκοκαλιά του Έθνους μας, εκτός από το ότι θα βοηθήσουν να αντιμετωπιστεί η ανεργία, θα εξασφαλίσει την επιβίωση των Ελλήνων και θα οδηγήσει την Πατρίδα μας σε ένα μέλλον λαμπρό. Το μέλλον που μόνο η Χρυσή Αυγή θέλει και μπορεί να εγγυηθεί». Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, στην τακτική ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου, για θέματα επικαιρότητας και την ομιλία του συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά για την Ελληνική Φυλή. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, αναφέρθηκε στην Τρόικα, η οποία επανήλθε με συναντήσεις, όχι μόνο στις Βρυξέλλες, αλλά και σε πολυάστερα ξενοδοχεία της Αθήνας αντί σε υπουργεία. Επίσης, κατακεραύνωσε την δήλωση Ντάισελμπλουμ, ότι η Ελλάδα έχει σπαταλήσει χρόνο και δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, λέγοντας ότι ο χρόνος τελειώνει, αλλά ο Ελληνικός λαός, αντιλαμβάνεται πλέον τη συνέχεια των μνημονίων, έχοντας δίπλα του και περισσότερους λαθρομετανάστες και όχι μόνο δυσβάσταχτους φόρους.

Στη διάρκεια, έγινε αναφορά στη στάση πληρωμών για 230.000 συνταξιούχους, καθώς και στο ότι η συγκυβέρνηση θα δεσμεύσει τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών για να κλείσει τα κενά της ρευστότητας, την στιγμή που η αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, δήλωνε ότι, γίνεται προσπάθεια να στεγαστούν οι λαθρομετανάστες σε ξενοδοχεία, ξενοίκιαστα διαμερίσματα και άδεια δημοτικά κτίρια.

Τελειώνοντας, ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, τόνισε ότι τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, καλύπτουν τις συνεχόμενες κυβιστήσεις της συγκυβέρνησης, όπως για μεγαλοεργολαβικά συμφέροντα, κάλυπταν τις προηγούμενες συγκυβερνήσεις. Ο Σύριζα τελικά, δεν πείθει, ο λαός γονατίζει και τα ταμεία αδειάζουν. Η μόνη πολιτική λύση, είναι η Χρυσή Αυγή.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς, ο οποίος αναφέρθηκε στους δεσμούς του αίματος της Ελληνικής Φυλής που διαμέσου χιλιετιών καταλήγει στο σήμερα κι ότι οφείλουμε όλοι να συντηρήσουμε και να διαιωνίσουμε τους δεσμούς αυτούς στις επόμενες γενιές. Επίσης, αναφέρθηκε στον ακήρυχτο πόλεμο των σιωνιστών να εκμηδενίσουν τον Ελληνικό Πολιτισμό και τόνισε ότι αν πέσει η Ελλάδα, θα σβήσει το Φως του πολιτισμένου κόσμου. Ο Έλληνας όμως, γι’αυτό ξεχωρίζει, γιατί μπορεί να διακρίνει το Φως από το σκοτάδι.

Τέλος, ο συναγωνιστής, ανάφερε ότι είναι χρέος μας να κρατήσουμε ζωντανή τη Φλόγα του Ελληνισμού κι ότι αυτό θα συμβεί μόνο αν κρατήσουμε τους δεσμούς του αίματός μας, διότι Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Μετά τη λήξη των ομιλιών, όλοι οι συναγωνιστές σε στάση προσοχής, έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο ΧΑΝΙΩΝ: Ανάρτηση πανό σε διάφορα σημεία της Εθνικής Οδού. Οι Συναγωνιστές της Τ.Ο Χανίων συνεχίζουν ακατάπαυστα τις πολιτικές δράσεις κάθε εβδομάδα. Αναρτήθηκαν δεκάδες πανό στις αερογέφυρες της Εθνικής Οδού και σε διάφορα σημεία της πόλεως των Χανίων με θέμα την λαθρομετανάστευση και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-komothnh-drama-chania#ixzz3UXoqP8z3

Exit mobile version