Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζοφερά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία – Ιδού τα εγκλήματα των μνημονιακών συγκυβερνήσεων

Ζοφερά τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία - Ιδού τα εγκλήματα των μνημονιακών συγκυβερνήσεων

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το δ’ τρίμηνο του 2014 οι άνεργοι ανέρχονται σε 1.245.854, ενώ με πρόχειρους υπολογισμούς οι ανεπίσημοι άνεργοι ενδέχεται να αγγίζουν τα 2.000.000.

Τα ευρήματα της έρευνας είναι αξιοπρόσεκτα μιας και το 73% από αυτούς είναι μακροχρόνια άνεργοι με ελάχιστα περιθώρια εύρεσης εργασίας. Επίσης, το 51% των νέων ως 24 ετών αδυνατούν να βρουν εργασία, ενώ το ποσοστό των γυναικών της ίδιας κατηγορίας αγγίζει το 56,9%. Ακόμα, 1 στους 2 νέους ηλικίας 24 με 29 ετών ψάχνει και δε μπορεί να βρει απασχόληση και τέλος το 80% των ανέργων είναι διατεθειμένοι να δουλεύουν υπό καθεστώς μερικής απασχόλησης.

Βεβαίως, στα ποσοστά αυτά δεν συνυπολογίζεται η «μαύρη»- αδήλωτη εργασία, ενώ σύμφωνα με άλλες μελέτες μόνο το 12% των ανέργων λαμβάνει επίδομα. Τέτοια ποσοστά της ανεργίας συντελούν στην όξυνση του φαινομένου της υπογεννητικότητας καθιστώντας την Ελλάδα χώρα γερόντων, μιας και οι λιγοστοί εναπομείναντες νέοι αναζητούν μια καλύτερη τύχη σε χώρες του εξωτερικού.

Ο δημογραφικός θάνατος του Έθνους μας που έσπειρε η εγκληματική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καλλιεργείται τώρα από τους θολοκουλτουριάρηδες του Σύριζα, που απελευθερώνουν τους λαθρομετανάστες από τα κέντρα κράτησης, που προσφέρουν από το υστέρημα του Έλληνα φορολογούμενου 6 ευρώ ημερησίως για κάθε λαθρομετανάστη, τη στιγμή που ο στρατιώτης σιτίζεται με 5 ευρώ τη μέρα για να φυλάει τα σύνορα της Χώρας μας.

Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για την εργασία είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους σηματοδοτώντας την εξάλειψη του φαινομένου της ανεργίας, αφού εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας θα καταλειφθούν από Έλληνες. Σχετικά με τη λύση του δημογραφικού το μοναδικό Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα έχει ξεκάθαρη πρόταση που περιλαμβάνει εφάπαξ χρηματική βοήθεια για κάθε Ελληνόπουλο, επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών και προστασία της ανύπαντρης μητέρας. Τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων στα νέα Ελληνόπουλα. Ούτε μισό ευρώ από τα κρατικά ταμεία στους κομματικούς σχηματισμούς.

Λευτέρης Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zofera-ta-stoicheia-ths-elstat-gia-thn-anergia-idou-ta-egklhmata-ths-chount#ixzz3UeOuTM9s

Exit mobile version