Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καίρια ερωτήματα της Χρυσής Αυγής για τις εργολαβίες του Μπόμπολα – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η Βουλευτής Β’ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια, τοποθετήθηκε στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου σχετικά με το έργο δικτύου περιοχών Πύργου και Ζακύνθου και για τον ρόλο της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Η Συναγωνίστρια επισήμανε ότι όσον αφορά το προαναφερθέν δίκτυο ισομειωδοτούσαν οι εταιρείες ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και ΜΕΤΚΑ με έκπτωση 39%. Τελικά, κληροδοτήθηκε η εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ. Η εν λόγω εταιρεία εκτός του συγκεκριμένου έργου, έχει αναλάβει και πλείστα άλλα, όπως την επέκταση του μετρό της Θεσσαλονίκης, το έργο στην Εγνατία οδό και πολλά άλλα. Ζήτησε να ενημερωθεί εάν η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ είναι οικονομικά εύρωστη ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες οικονομικές και τεχνικές απαιτήσεις του έργου για να μην χρειαστεί μετά να τεθεί σε ειδικό καθεστώς.

Η Συναγωνίστρια κατήγγειλε ότι η εν λόγω εταιρεία ανήκει σε διαπλεκόμενα συμφέροντα, δηλαδή σε κατόχους μαζικών μέσων ενημέρωσης, ενώ έχει κηρυχθεί έκπτωτη σε άλλα έργα που ανέλαβε.

Από σχετικά δημοσιεύματα στον Τύπο έχει γίνει γνωστό πως ελέγχεται από την επιτροπή ανταγωνισμού για παραβάσεις σε έλεγχο που έγινε στο πρόσφατο παρελθόν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kairia-erwthmata-ths-chrushs-aughs-gia-tis-ergolabies-tou-mpompola-binteo#ixzz3UgNo30zb

Exit mobile version