Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Καταλύεται η εύρυθμη λειτουργία της Βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος ανέδειξε στην Ολομέλεια την επαναλαμβανόμενη κατάλυση του Συντάγματος, του Πολιτεύματος και της Λαϊκής Κυριαρχίας από τον εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού που απαγόρευσε για ακόμη μια φορά στους παράνομα προφυλακισμένους Συναγωνιστές βουλευτές να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος επισήμανε τις παλινωδίες του δικαστικού λειτουργού, ο οποίος με προφάσεις και αστήριχτα προσχήματα παρεμπόδισε για ακόμη μια φορά την εύρυθμη λειτουργία του Κοινοβουλίου. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατέθεσε αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία, αλλά οι υπογράφοντες βουλευτές παραμένουν στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς τους απαγορεύθηκε παράνομα η προσέλευση στο Κοινοβούλιο.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί η Βουλή να λειτουργεί με 300 βουλευτές και οι εκπρόσωποι της τρίτης πολιτικής δύναμης στον τόπο να εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό που τους εξέλεξε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/artemhs-matthaiopoulos-kataluetai-h-euruthmh-leitourgia-ths-boulhs-binteo#ixzz3UgUEBysE

Exit mobile version