Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η. Παναγιώταρος: Η ανθρωπιστική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με την συνέχιση του Μνημονίου – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια ως εισηγητής για το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.

Αρχικά, επεσήμανε κι αυτός από την πλευρά του πως παρεμποδίζεται η λειτουργία της Βουλής και η Λαϊκή Κυριαρχία από τις απαγορεύσεις του εισαγγελέα φυλακών προς τους παρανόμως εγκλείστους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή και να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.

Στην συνέχεια τόνισε ότι με το εν λόγω νομοσχέδιο δεν πραγματοποιούνται οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Σύριζα, καθώς από τα 36 άρθρα μόνο 5 αφορούν την καταπολέμηση της φτώχειας. Το εν λόγω σχέδιο νόμου εμπεριέχει αρκετές ασάφειες και αοριστολογίες, ενώ απευθύνεται σε μικρή μερίδα του χειμαζόμενου ελληνικού λαού.

Η βασική αιτία της ανθρωπιστικής κρίσης είναι τα εθνοκτόνα μνημόνια, τα οποία η συγκυβέρνηση Σύριζα και ΑΝΕΛ εφαρμόζει κατά γράμμα. Η κατάργηση των Μνημονίων, ο λογιστικός έλεγχος και η διαγραφή του παράνομου χρέους εγκαταλείφθηκαν από την κυβέρνηση Τσίπρα.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που έχει αποδείξει έμπρακτα πως ενδιαφέρεται για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης με τις πλείστες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h.-panagiwtaros-h-anthrwpistikh-krish-den-antimetwpizetai-me-thn-sunechish#ixzz3UgWqsOum

Exit mobile version