Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρμαιο των αριστερών κουκουλοφόρων και πάλι η Αθήνα χάρη στο “δόγμα Πανούση”

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλο ένα βράδυ οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας και μαζί όλοι οι Έλληνες, βλέποντας μια δράκα αλητών, προστατευόμενων της Αριστεράς, να καίνε και να καταστρέφουν.

Κατεστραμμένα καταστήματα, πυρπολημένα αυτοκίνητα και κάδοι, είναι τα αποτελέσματα του νέου δόγματος της αστυνομίας, υπό τον καθηγητή Πανούση. Οι εντολές του πολιτικού προϊστάμενου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς τους αστυνομικούς ήσαν ρητές: διακριτική παρακολούθηση των ταραξιών και καμία επέμβαση!

Υπό την ανοχή λοιπόν, εάν όχι υπό την ενθάρρυνση, του Κράτους, οι εν διαρκή ασυλία αναρχικοί κατέστρεψαν τα πάντα στο διάβα τους, από την Ομόνοια μέχρι τα Εξάρχεια. Η ασυδοσία επισήμως πλέον, τελεί υπό την προστασία της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, προς δυστυχία των συμπατριωτών μας που ανήμποροι βλέπουν τις περιουσίες τους να παραδίδονται στις φλόγες.

Αυτή είναι η ψευτοδημοκρατία των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και το χειρότερο είναι το εξής: οι παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής είχαν και έχουν ως πρόσχημα την διαφύλαξη αυτής ακριβώς της ψευτοδημοκρατίας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ermaio-twn-aristerwn-koukouloforwn-h-athhna-charh-sto-dogma-panoush#ixzz3UkNK31JO

Exit mobile version