Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

samaras-mpakogianni-arxeio

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Πώς σχολίασε η κυρία Μπακογιάννη τη στάση της προέδρου της βουλής κυρίας Κωσταντοπούλου, απέναντι στη Χρυσή Αυγή; «Προκαλεί πολλά ερωτηματικά, το ψάχνω ακόμη αλλά δεν έχω απαντήσεις»

Ψάξτε το κυρία Μπακογιάννη, ψάξτε το και ίσως κάποια στιγμή βρείτε απαντήσεις, αν και αμφιβάλουμε. Γιατί για να βρει κάποιος απαντήσεις, πρέπει να διακατέχεται από δημοκρατικό ήθος και σεβασμό προς τη Λαϊκή ετυμηγορία, στοιχεία που οι περισσότεροι από τους «θαμώνες» του κοινοβουλίου δεν διαθέτουν.

Αυτό που ακόμη δεν μπορέσατε να δεχθείτε μετά από 3 περίπου χρόνια είναι ότι η Χρυσή Αυγή, είναι ένα νόμιμο κόμμα και η τρίτη πολιτική δύναμη στη Χώρα. Αλλά πώς να το δεχθείτε; Πώς να μπορέσετε να συμφιλιωθείτε με το γεγονός, ότι παρά την κολοσσιαία σκευωρία που στήθηκε εναντίον μας από κάποιον που δεν σεβάστηκε την ιδιότητά του ως πρωθυπουργός της Χώρας, χρησιμοποιώντας την εξουσία που απέρρεε από αυτή για να προστατεύσει την νοσηρή εξουσιομανία του, παρά την διαπόμπευση και τη φυλάκιση του Αρχηγού μας και του μεγαλύτερου μέρους της κοινοβουλευτικής μας ομάδας, παρά τις εν ψυχρώ δολοφονίες του Νέου Ηρακλείου, παρά τη διακοπή της χρηματοδότησης, παρά την άκρατη λασπολογία και κατασυκοφάντηση από τα εγκάθετα ΜΜΕ, παρά τον αποκλεισμό μας από το δημόσιο βήμα, όχι μόνο δεν φοβηθήκαμε, δεν υποχωρήσαμε και δεν διαλυθήκαμε, όχι μόνο αντέξαμε στις θύελλες και στις καταιγίδες, που εξαπέλυσε εναντίον μας το άθλιο καθεστώς της αστικής δημοκρατίας σε απόλυτη συνεργεία με τη δοσίλογη αριστερά, αλλά και κατορθώσαμε να γίνουμε η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας. Διότι στις τάξεις μας υπάρχει πάνω απ’ όλα η πίστη στις Ιδέες και στα Ιδανικά που πρεσβεύουμε και για τα οποία αγωνιζόμαστε, χύνοντας το αίμα μας και μαρτυρώντας μέσα στις φυλακές, Η πίστη και η αίσθηση της πληρότητας ότι αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και την αναγέννηση του Ελληνισμού.

Για αυτό το επίτευγμά μας, που κατορθώσαμε δηλαδή να σταθούμε στα πόδια μας και να μην γονατίσουμε εμπρός στον κάθε ξενόφερτο ή εντόπιο αφέντη, έχουμε προκαλέσει το μίσος και τη ζηλοφθονία πολλών, οι οποίοι αφού δεν διαθέτουν το σθένος και την ανδροπρέπεια να αντιπαρατεθούν στη διαλεκτική και την επιχειρηματολογία μας, προσπαθούν αφού δεν κατόρθωσαν να μας τσακίσουν με τις σκευωρίες και τις διώξεις, να μας περιθωριοποιήσουν από την πολιτική ζωή. Γι αυτό λοιπόν και εξεγείρονται και επικρίνουν, όταν έντιμα πρόσωπα όπως η κυρία Κωσταντοπούλου, όχι μας κάνουν το χατίρι, αλλά εφαρμόζουν τους κανόνες δημοκρατικής και συνταγματικής δεοντολογίας.

Σε λίγες ημέρες οι πολιτικοί κρατούμενοι, ο Αρχηγός και πολλοί Συναγωνιστές μας θα είναι ελεύθεροι και τότε πλέον η πολιτική μας παρουσία και η κοινοβουλευτική μας δράση θα περάσουν σε άλλα επίπεδα. Το Εθνικιστικό Κίνημα θα είναι πιο ισχυρό, εμείς θα είμαστε σοφότεροι και ο Αγώνας μας θα συνεχιστεί με περισσότερο ενθουσιασμό, μέχρι της τελικής Νίκης.

 

πηγή

Exit mobile version