Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Νέα Μηχανιώνα, Κεφαλονιά

Κοσμοπλημμύρα στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 18/3/2015. Πλήθος υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής προσήλθε από νωρίς για να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στις ομιλίες των Συναγωνιστών. Ο γραμματέας της Τοπικής μαζί με την υπεύθυνη για τον τομέα «Αλληλεγγύη στους Έλληνες» ενημέρωσε τα μέλη της τοπικής για την προσφορά της Τοπικής προς τους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας.

Επίσης ενημέρωσε με λεπτομέρειες  σχετικά με την Μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση ενάντια στην Λαθρομετανάστευση και τον Ρατσισμό εναντίων των Ελλήνων το επόμενο Σάββατο 21/3/2015 στα Γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών επί της οδού Δηλιγιάννη 50 στον Σταθμό Λαρίσης. Στην συνέχεια ακολούθησε αναλυτική Ιστορική αναφορά με προβολή βίντεο για τη Ηρωική αντίσταση του Ελληνικού στρατού στο «Ύψωμα 731» από τον συναγωνιστή Γιώργο Μπελεκούκια με αφορμή την Ιστορική επέτειο.

Σύντομος χαιρετισμός επακολούθησε από τον συναγωνιστή Μιχάλη Καρακώστα και ιδεολογική ομιλία σχετικά με τους στόχους της Χρυσής Αυγής για την απελευθέρωση των παράνομα εγκλείστων συναγωνιστών και κατ επέκταση της Πατρίδας μας από το σάπιο σύστημα των διεφθαρμένων και ξενόδουλων. Η πολύ δυναμική συνέλευση έληξε με τον Εθνικό μας Ύμνο τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και με βροντερά συνθήματα: «Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές – Ζήτω το Έθνος – Ζήτω ο Αρχηγός».

Την Τρίτη 17-3-2015 κλιμάκιων Συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποίησε απογευματινή ενημερωτική δράση στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής, μοιράζοντας ενημερωτικό υλικό. Αποκομμένο το Κίνημα μας από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, που κύριο στόχο τους έχουν το επικοινωνιακό αφανισμό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, βρίσκει το δρόμο του με εκτεταμένες δράσεις από ανιδιοτελείς συναγωνιστές, οι οποίοι έρχονται καθημερινά σε προσωπική επαφή με τους Έλληνες.

Οι μετεκλογικές δράσεις του Κινήματος πληθαίνουν καθημερινά, με διανομή ενημερωτικού υλικού για τις θέσεις μας, καθώς και με παρεμβάσεις για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας, ώστε να ενημερωθούν όλο και περισσότεροι για τις παγίδες που ετοιμάζουν οι τοκογλύφοι και τα αριστεροδεξιά ανδρείκελα τους. Περνάμε στην αντεπίθεση μέχρι να δει και ο τελευταίος Έλληνας την αλήθεια ώστε να έρθει η πραγματική Εθνική και Κοινωνική απελευθέρωση, η οποία απέχει έτη φωτός από τις καταθλιπτικές «ανάσες αξιοπρέπειας» που στήνουν διάφοροι κομματικοί κομισάριοι ονομάζοντας το ψάρι κρέας.  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Κεφαλονιά: Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα τρία χρόνια του Πυρήνα μας και την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες που γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία μας, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν, μέσα από το βίντεο που φτιάχτηκε για την επέτειο των τριών χρόνων μας και μέσα σε ατμόσφαιρα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, τους αγώνες που δώσαμε όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου ο εθνικισμός να ριζώσει και να απλωθεί σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, κόντρα σε θεούς και δαίμονες και μέσα σ’ ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον όπως αυτό των νησιών μας.

Σταθήκαμε όρθιοι μέσα σε μία κοινωνία που έχει προ πολλού καταρρεύσει, απομείναμε οι μόνοι ζωντανοί ανάμεσα σε νεκροζώντανους ελληνόφωνους που περιφέρουν το σαρκίο τους έχοντας χάσει την ψυχή τους, γράψαμε τη δικιά μας ιστορία και περήφανα συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι να απελευθερωθούν το Έθνος και η Πατρίδα από τα δεσμά τους. Μέχρι την οριστική επικράτηση. Ζήτω η Νίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn149#ixzz3Uugyxm8y

Exit mobile version