Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προϊδεάζει ο Παπαδημούλης την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Τσίπρας να κάνει έντιμο συμβιβασμό»

Προϊδεάζει ο Παπαδημούλης την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Τσίπρας να κάνει έντιμο συμβιβασμό»

Ως «λαγός» στην επερχόμενη κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ δρα (και) ο ευρωβουλευτής του κόμματος και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter προκρίνει τον «έντιμο συμβιβασμό» προκειμένου η Χώρα να περάσει τον «κάβο». Για την ακρίβεια, το «τιτίβισμα» του Παπαδημούλη έχει ως εξής: «Σήμερα κ΄ την Δευτέρα, η χώρα πρέπει να περάσει τον «κάβο» αβλαβώς. Ο Τσίπρας έχει κ΄ την εντολή κ΄ την λαϊκή στήριξη για έντιμο συμβιβασμό».

Είναι ολοφάνερο ότι ο Παπαδημούλης προετοιμάζει το έδαφος για την ριζική αλλαγή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και της συγκυβέρνησης πάνω στο ζήτημα της μνημονιακής κατοχής. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε «εντολή κ΄ την λαϊκή στήριξη» από τους Έλληνες για να καταγγείλει το μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις που το ακολουθούν και όχι για έναν «έντιμο συμβιβασμό», ο οποίος όσοι ξέρουν να αποκρυπτογραφούν το νόημα πίσω από τις λέξεις γνωρίζουν πολύ καλά τι εννοεί και τι εκφράζει στην πραγματικότητα.

Καθώς μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ανακόλουθος με τις προεκλογικές καταγγελίες και συχνά πυκνά παίζει με τις λέξεις, βαφτίζοντας το κρέας ως ψάρι, προσπαθεί μέσα από την δύναμη της εξουσίας, την προπαγάνδα που αυτή διαθέτει στο οπλοστάσιό της και την αόριστη εφαρμογή των εννοιών και των σημασιών στην ερμηνεία των λέξεων να στρώσει το χαλί για μια ακόμη υποταγή στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proideazei-o-papadhmoulhs-thn-kwlotoumpa-tou-suriza-o-tsipras-na-kanei-enti#ixzz3Uuk1L8hc

Exit mobile version