Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Νέα Δημοκρατία και παραδικαστικοί συμπορεύονται στην πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε επί της διαδικασίας για το νομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών.

Αρχικά ενημέρωσε το σώμα ότι η Χρυσή Αυγή, ενώ έχει τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί γιατί ένας χαμηλόβαθμος εισαγγελέας δεν το επιτρέπει. Σημείωσε δε ότι η Νέα Δημοκρατία έδωσε μεγάλο αγώνα στην προηγούμενη ψηφοφορία για να μην γίνει δεκτό το αίτημα της Χρυσής Αυγής.

Βέβαια ο ίδιος εισαγγελέας που δεν δίνει άδεια στους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου να έρχονται στην ολομέλεια παρακωλύοντας την λειτουργία της βουλής, έδωσε άδεια στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά να παραστεί στην διάσκεψη των προέδρων ενώ παράλληλα του απαγόρευσε να παρευρεθεί στην επιτροπή οικονομικών που συνεδρίαζε σε διπλανή αίθουσα.

Σχετικά με την διαδικασία της συνεδρίασης πρότεινε να αποσυρθούν τα άρθρα του νομοσχεδίου που δεν έχουν την έννοια του κατ΄επείγοντος, γιατί το ζητούμενο είναι οι 100 δόσεις που εκατομμύρια συμπολιτών μας απαιτούν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-nea-dhmokratia-kai-paradikastikoi-sumporeuontai-sthn-pol#ixzz3UvgLP3cX

Exit mobile version