Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Πόντιος Πιλάτος” ο Πανούσης: Να λύσει η πανεπιστημιακή κοινότητα το θέμα με τους κουκουλοφόρους

“Πόντιος Πιλάτος” ο Πανούσης: Να λύσει η πανεπιστημιακή κοινότητα το θέμα με τους κουκουλοφόρους

Εκτός τόπου και χρόνου φαίνεται ότι είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο οποίος ανέχεται σε προκλητικό βαθμό τις καταστροφές και βανδαλισμούς. Ο τύπος αυτός, ο οποίος έβρισκε ως… αστείο το να γράφονται συνθήματα με σπρέι από τους κουκουλοφόρους πάνω στις αστυνομικές κλούβες, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου έδειξε το αδιέξοδο (αλλά και την ανικανότητα) που διέπει τις αποφάσεις τις οποίες παίρνει. Ιδού ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την συνέντευξη του Πανούση:

Γιάννης Πανούσης: «Νομική: αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι εφτά με οχτώ άνθρωποι».

Ν.Χατζηνικολάου: «Ναι, αλλά έχουν σταματήσει την εκπαιδευτική διαδικασία αυτοί οι εφτά με οχτώ άνθρωποι».

Γ.Π.: «Δεν είπα ότι είναι καλό, απλά να σας απαντήσω. Να δούμε τι θα κάνουμε. Αυτό είναι το θέμα. Γιατί τρεις μέρες έχω συνεχή επαφή με τον κ. Βούτση, με τον πρωθυπουργό, με τον πρύτανη, και ξανά με τον αρχηγό, έτσι. Αυτή τη στιγμή η Νομική Σχολή έχει… και γενικά το πανεπιστήμιο έχει 30.000 φοιτητές και 500 καθηγητές, οι οποίοι μπορούν να λύσουν το πρόβλημα».

Ν.Χ.: «Δηλαδή, τι να κάνουν; Οι φοιτητές να πάνε να βγάλουν τους καταληψίες έξω;»

Γ.Π.: «Ναι. Αυτό είναι πανεπιστημιακή κοινότητα».

Ν.Χ. «Κύριε υπουργέ, αυτό δεν μου φαίνεται λογικό. Λέτε να πάνε να «καθαρίσουν» οι φοιτητές;»

Γ.Π.: «Λοιπόν, πάει η Αστυνομία και τους βγάζει. Δίνουμε εντολή και τους βγάζει. Το απόγευμα θα ξαναμπούν. Γιατί; Πώς μπήκαν; Γιατί δεν αναρωτιέται κανείς πώς μπήκαν;»

Με απλά λόγια, αυτό το οποίο θέλει να πει ο Πανούσης είναι ότι το Κράτος και η Κοινωνία είναι όμηροι μερικών ψυχοπαθών αλητών, οι οποίοι καταστρέφουν δημόσια κτίρια που δημιουργήθηκαν και συνεχίζουν να συντηρούνται από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού. Με μια απίστευτη συλλογιστική ο υπουργός δηλώνει αναρμόδιος (!) να λύσει το πρόβλημα της παράνομης εισβολής και κατάληψης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και ρίχνει το μπαλάκι στους καθηγητές της άκρας αριστεράς. Να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει νομικό εμπόδιο για την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων σε πανεπιστημιακούς χώρους, από την στιγμή φυσικά που διαπράττονται παράνομες πράξεις, Είναι ολοφάνερο, όμως, ότι ο Πανούσης χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων αλητών. Γιατί το ζήτημα δεν είναι απλώς ότι «πάει η Αστυνομία και τους βγάζει», αλλά το ότι οι βάνδαλοι αυτοί πρέπει να συλληφθούν για τις καταστροφές στο κτίριο και τα αγάλματα γύρω από την Σχολή.

Ο Πανούσης, όμως, φαίνεται ότι δεν νοιάζεται στο ελάχιστο γι αυτό, όπως φαίνεται άλλωστε και με την ανοχή απέναντι στους αλήτες που λέρωναν τις αστυνομικές κλούβες. Έρμαιο στις ιδεοληψίες του και στην εμμονή μη τυχόν και κακοχαρακτηριστεί από κάποιους γραφικούς αριστεριστές δημοσιογράφους, νοιάζεται μόνο για το πώς θα… εξαρθρώσει «τους θύλακες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» στην Αστυνομία, μπερδεύοντας προφανώς το φρόνημα αρκετών αστυνομικών με την καταγγελτική μανία των επαγγελματικών αντιεθνικιστών. Χαμένος στον θολό και ανυπόστατο κόσμο της αριστερίστικης παράνοιας που τους επιβάλλει το δημοσιογραφικό κατεστημένο ο Πανούσης και οι προϊστάμενοί του εκτίθενται ανεπανόρθωτα στην Λαϊκή θέληση, η οποία βλέπει ότι μια χούφτα παρακρατικών και θρασύδειλων αληταράδων προβαίνουν σε καταστροφές κτιρίων και βανδαλισμούς έργων Τέχνης, δίχως την παραμικρή αντίδραση από τις δυνάμεις εκείνες, οι οποίες υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνες για την διασφάλιση της Δημόσιας Τάξης. Η παρακρατική αλητεία επί 40 και πλέον χρόνια παραμένει ανενόχλητη στο να προβαίνει σε πράξεις που προκαλούν την αγανάκτηση, την αηδία και την οργή του Ελληνικού Λαού, ο οποίος βλέπει να διαπράττουν τα αίσχη τους ανενόχλητοι και ασύλληπτοι.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panoushs-na-lusei-h-panepisthmiakh-koinothta-to-thema-me-tous-koukouloforou#ixzz3UwEELnYV

Exit mobile version