Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Έξω οι λαθρομετανάστες – Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

YouTube Poster

Σε καταγγελία της φθηνής επικοινωνιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης προέβη από το βήμα της βουλής ο ομιλητής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο σχετικά με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Αρχικά ξεκαθάρισε πως το περίφημο πρόγραμμα των 100 ημερών, κατά τη διάρκεια των οποίων σύμφωνα με την κυβέρνηση θα άλλαζαν τα πάντα (καταγγελία μνημονίου, ακύρωση δανειακών συμβάσεων)  θα αναβληθεί επ΄ αόριστον, καθώς από αρχής αναλήψεως της εξουσίας η συγκυβέρνηση χτίζει ένα επικοινωνιακό προφίλ που δε συνάδει με τις κρυφές διαπραγματεύσεις με τους ευρωτοκογλύφους.

Εν συνεχεία καταδίκασε τα υπόλοιπα κόμματα που ξέχασαν πως, όταν ήταν στην εξουσία εφάρμοζαν κατά γράμμα το εθνοκτόνο μνημόνιο, ενώ τώρα διαθέτουν άποψη για τη σωτηρία των ανθρώπων που οι ίδιοι καταδίκασαν σε φτώχεια και εξαθλίωση.

Τέλος, επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση της αποφυλάκισης του Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου, Μιχαλολιάκου Νίκου και του βουλευτή Πειραιώς, Λαγού Ιωάννη, και απόδειξε τον πανικό στον οποίο έχει περιπέσει η παραδικαστική παράγκα του Αθανασίου, καθώς ο υπαλληλίσκος του, Ντογιάκος Ισίδωρος, διέταξε την διενέργεια έρευνας με αφορμή τη ρίψη φυλλαδίων στα οποία αναγράφονται συνθήματα που δεν του είναι αρεστά και αφαιρούν το δικαίωμα από τη ΝΔ να αυτοπαρουσιάζεται (για όψιμους λόγους) ως το κόμμα που πολεμάει τη λαθρομετανάστευση.

Παρά τις φθηνές αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις των σκευωρών, η Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες στην αυριανή συγκέντρωση για να διαδηλώσουν οι Έλληνες για το αυτονόητο: Έξω οι λαθρομετανάστες-Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/artemhs-matthaiopoulos-ejw-oi-lathrometanastes-h-ellada-anhkei-stous-ellhne#ixzz3Uy584Kaz

Exit mobile version