Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΟΧΙ στο Ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων! Ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας – Σάββατο 21 Μαρτίου, Σταθμός Λαρίσης, 19:00

Η αποφυλάκιση του Αρχηγού μας και του Γιάννη είναι η απαρχή της αντιστροφής της αντισυνταγματικής σκευωρίας που έστησε ο Σαμαράς μαζί με τον Ντογιάκο, κατ’ εντολή της AJC. Άντε τώρα θα αρχίσουν να βγαίνουν και οι υπόλοιποι και η σκευωρία θα καταρρεύσει εντελώς. Όμως επειδή δεν έχουν ασκηθεί ακόμα διώξεις εναντίον του Ντογιάκου για να πάει ισόβια, αυτός δείχνει τις προθέσεις του ζητώντας έρευνα για φυλλάδια! Είναι σίγουρο πως τις επόμενες μέρες θα εντείνει τις προσπάθειές του να βρει κάτι να προσάψει στην Χρυσή Αυγή. Οι δικαστικοί θα πρέπει άμεσα να πραγματοποιήσουν εσωτερική κάθαρση από ανθρώπους σαν αυτόν, στους οποίους πρέπουν τα ισόβια δεσμά και όχι θέσεις στο δικαστικό σώμα, το οποίο ντροπιάζουν.

Ε.Χ.

Αποθεώθηκαν οι Συναγωνιστές Νικόλαος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός κατά την έξοδό τους από τις φυλακές – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Αποφυλακίζονται, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός, που ήταν παράνομα, αντισυνταγματικά και σε πλήρη αντίθεση με κάθε έννοια δικαίου προφυλακισμένοι, από το Σεπτέμβριο του 2013.

Απελευθερώνονται ένας ένας οι Χρυσαιγίτες Ήρωες που ανέχτηκαν αγόγγυστα ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ, κάθε επίθεση εναντίον τους από ένα αμαρτωλό κατεστημένο που αποτελούν τα κόμματα της σάπιας πλουτοκρατίας και του ΑΝΤΙ-Συνταγματικού τόξου ΣΥΝΟΛΙΚΑ, με τους ψοφοδεξιούς να ηγούνται αυτής της κατάπτυστης δίωξης…

Θ.Τ.

Αποφυλακίστηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γ. Λαγός

Φαίνεται πως οι Γερμανοί τα σπάσανε κατ’ αρχάς με τον Μπαρούχ-Άκη (συναγωγήςΧανίων), καθ’ ότι σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οεπικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, από ένα σημείο των διαπραγματεύσεων και έπειτα δεν μιλούσε καθόλου με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, αλλά είχε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Τσίπρα.

Κατόπιν ο Σόϊμπλε ειρωνεύτηκε τον Τσίπρα που πήγε να του κάνει κομπλιμέντο και…κομπλιμέντα δεν σηκώνει ο Σόϊμπλε, είναι… «σοβαρός άνθρωπος»! Κατόπιν ο Ντάισελμπλουμ εμφανιζόταν, πλήρως αδιάλλακτος, ισχυριζόμενος ότι δεν θα διστάσει να οδηγήσει τη Ελλάδα σε νέες εκλογές, και ο Αλέξης Τσίπρας του διεμήνυσε: «Είμαι 40 ετών. Ρίξτε με εάν θέλετε. Θα με βρείτε και θα με βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας. Τότε δεν θα έχετε απέναντί σας έναν πρωθυπουργό του 36%, αλλά του 50%. Διότι τόσο θα πάρω και θα είμαι ο πρώτος πρωθυπουργός που έπεσε γιατί υπερασπίστηκε τα δίκαια της χώρας του και του λαού του».

Και βέβαια, 50% και άνω, θέλουνε τα ευρωλαμόγια να πάρει ο Τσίπρας (μαζί με το ποτάμι), γιατί αυτοί θα περάσουν στο χαζολαό, τα σχέδιά των «αοράτων» αφεντικών τους. Τώρα τα ευρωπέη μας απειλούν με grexit και graccident!

Ας δούμε όμως τί δεν έκαναν μέχρι τώρα οι προηγούμενες κυβερνήσεις και τί έκανε και τί δεν έκανε μέχρι τώρα «ο δικός μας» και το επιτελείο του. Ούτε λόγος δεν έγινε για την περιουσία της Τράπεζας της Ανατολής, λίγο μετά την Μικρασιατική καταστροφή, που την κατάπιε η Deutsche Bank, γιατί οι γερμανοί ήσαν οι κύριοι σύμμαχοι των τούρκων, τότε και βέβαια και τώρα. Δεν απαίτησαν την επιστροφή του κατοχικού δανείου και τους συναφείς νομίμους τόκους αυτού από τους Γερμανούς, ενώ υπάρχουν προς τούτο αποδεικτικά στοιχεία από την τότε κατοχική κυβέρνηση του Ιωάννη Ράλλη. Ενώ οι αποζημιώσεις των Ελληνικών περιουσιών που κατεστράφησαν από τα γερμανικά στρατεύματα, οι εξορύξεις μετάλλων και υδρογονανθράκων από Ελληνικό έδαφος, οι κλοπές αρχαιοτήτων και οι φονευθέντες από πείνα και εκτελέσεις, είναι άλλο ζήτημα. Δεν απαίτησαν τον χρυσό που μετεφέρθη μέσω Κρήτης και Αιγύπτου από την κυβέρνηση Μεταξά και εκρύβη στα Αγγλικά θησαυροφυλάκια κ.α. Δεν αξίωσαν, κατά το ευρωπαϊκό δεδικασμένο (επί κυβερνήσεως Μεταξά), ότι προηγούνται οι πληρωμές μισθών και ασφαλιστικών απολαβών των Ελλήνων πολιτών και έπονται οι πληρωμές προς τους δανειστές. Εκτός από την «φούσκα του χρηματιστηρίου» που τα πήρανε από τους «ιδιώτες», οι προηγούμενες μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, είχαν επενδύσει τα αποθεματικά των ταμείων στις τράπεζες και αυτές με την σειρά τους σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως π.χ. την Lehman (Λέχμαν και όχι Λήμαν) Brothers, που στη συνέχεια «πτώχευσε». Και ενώ η παρούσα κυβέρνηση ήταν ακόμα αντιπολίτευση, δεν προετοίμασε τα πλαίσια του νομικού και λογιστικού ελέγχου του χρέους. Και άντε να πούμε ότι «δεν το ήξεραν» ότι «θά ‘βγαιναν και με κυβέρνηση συνασπισμού». Οι επιτελείς της νυν κυβέρνησης μας λένε ότι έχουν πολύ λίγους εφοριακούς υπαλλήλους και δεν μπορούν να ελέγξουν το «πόθεν έσχες» των πλουσίων και έτσι δεν μπορούν να βελτιώσουν το φοροεισπρακτικό και φορολογικό σύστημα. Αλλά «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», άλλως θα μπορούσαν να βάλλουν σ’ αυτή την έρευνα ακόμα και εθελοντές δευτεροετείς φοιτητές οικονομικών σχολών. Ο υποσχεθείς κατώτατος μισθός των νεοπροσλαμβανομένων δημοσίων υπαλλήλων στα 751 €, θα δοθεί με χρονικό ορίζοντα από το 2016 και βλέπουμε. Για συλλογικές συμβάσεις απολαβών στον ιδιωτικό τομέα, δεν έγινε ακόμα λόγος. Εδόθη ήδη αύξηση στους μισθούς των υπαλλήλων της ΔΕΗ. Ο Μπαρούχ-άκης εδήλωσε ότι «έχει πρόβλημα γιατί ακόμα δεν τον έχουν πληροφορήσει γι’ αυτό. Για την επαναπρόσληψη των υπαλλήλων και δημοσιογράφων της ΕΡΤ, θα χρεωθεί επί πλέον το κάτι τις ο φορολογούμενος πολίτης. Βέβαια δεν είπε ακόμα τίποτα η κυβέρνηση για την επαναπρόσληψη των καθαριστριών των δημοσίων υπηρεσιών και των σχολικών φυλάκων. Κατήργησε το προεκλογικό του κίνημά «δεν πληρώνω» και μετεκλογικά το μετέτρεψε σε κίνημα «πληρώνω τον συνταγματικώς παράνομο και ληστρικό ΕΝΦΙΑ, γιατί αυτό είναι πατριωτικό καθήκον». Τον ΟΠΑΠ δεν τον πήρε απ’ τον Μελισανίδη. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ δεν το πήρε από τον Λάτση. Τις Σκουριές και τα διόδια, δεν τα πήρε από τον Μπόμπολα.

Δεν πήρε πίσω τα λιμάνια, τις μαρίνες, τα αεροδρόμια, το μετρό. Ούτε λόγος δεν έγινε για την φορολογία του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου. Ουτε λόγος δεν έγινε για τις λίστες των περιουσιών «μεγάλων μιζαδόρων και μαυραγοριτών». Όπως του Ιωάννη Διάκου, κατά την γερμανική κατοχή και λίγο πριν που βρίσκονται «έξω». Ενώ οι λίστες Lagarde μέχρι και Νικολούδη, ήταν το επιστέγασμα της ρεμούλας στην Ελλάδα, με την πάροδο του χρόνου. Όμως στα πλαίσια του πλανηταρχικού προγράμματος, για την αντικατάσταση του ευρωπαϊκού πληθυσμού με Αφρο-ασιατικές κυρίως φυλές άλλων ηθών και εθίμων, απελευθέρωσε και «συμβολικώς» τους «παράτυπους μετανάστες», από το κέντρο φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα. Οι τυχεροί που ψήφησαν Καμίνη και ΣΥΡΙΖΑ, ας πλυθούν για να είναι… έτοιμοι.

Το χασισοφεστιβάλ της 9ης Μαϊου 2015 στο Σύνταγμα, πρωτοβουλίας Καμίνη-ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί μέχρι στιγμής την μοναδική ανάπτυξη στον τομέα της εθνικής πρωτογενούς παραγωγής. Αν χαμηλώσει και το ΦΠΑ στα ποτά στο 6%, τότε ίσως θα έχουμε και αύξηση του τουρισμού. Επί πλέον, δεν δήλωσε κάποιον σκοπό για την φορολόγηση των διαρρεόντων χρημάτων, από τους «παράτυπους μετανάστες», προς Πακιστάν, Ινδία, Αφρική και αλλαχού, μέσω της Western Union και παρεμφερών νομισματο-ανταλλακτηρίων. Αντιθέτως φορολογεί επί πλέον τα τσιγάρα και τα ποτά και ότι άλλο καταναλώνεται από τον ντόπιο εγκλωβισμένο πληθυσμό. Δεν εκφράστηκε σοβαρά καμιά πρόθεση για αλλαγή της γεωστρατηγικής πολιτικής, καθ’ ότι οι ΣΑΝΕΛ (ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ), παραμένουν πιστοί στην Δύσιν και την ζώνη του ευρώ, έστω και μετά το διπλό «όχι» στα αιτήματα Λαφαζάνη, για μείωση των τιμών φυσικού αερίου που θα προμηθευόμαστε από τον αμερικανο-αζέρικο αγωγό TAP, καθώς και στην επιβολή τελών για τη διέλευσή του μέσω ελληνικού εδάφους. Οι «προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ» (πρώην ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ), μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, επέβαλαν τις «εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις», που κατέστησαν ήδη πέντε γενεές πρακτικώς αγγραμμάτους, ηλιθίους και άθεους και τώρα επικρίνουν το αγγλοσαξονικό bullying (ή το τούρκικο dayilik), που είναι και το επιστέγασμα αυτών των προσπαθειών τους. Είπε ότι θα πληρώνει το κράτος για τους «λόγω κρίσεως» μακροχρονίως ανέργους που δεν διαθέτουν ασφαλιστική ικανότητα και για τους έχοντες χαμηλό εισόδημα και μη δυνάμενους πάλι να συνεισφέρουν για την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη, αφού θα εξετάζεται το δελτίο φορολογικής τους ενημερότητας.

Βέβαια γι’ αυτά και για άλλα κρατικά επιδόματα, όπως ηλεκτρικού ρεύματος, σιτίσεως και θερμάνσεως, δεν είναι δυνατόν κάθε πολίτης να προσκομίζει σωρεία εγγράφων ως αποδεικτικών στοιχείων, οπότε έγινε ήδη επισήμως η εισήγηση για την «ξεχασμένη» κάρτα του πολίτη, που είχε ήδη γίνει τω 2011, από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου και του Σαμαρά. Ούτω πως η «αριστερή κυβέρνηση» με ηγέτη τον Τσίπρα, πραγματοποιεί εν Ελλάδι το όνειρο των καπιταλιστών και πλανηταρχών του κόσμου τούτου για ισχύ και έλεγχο. Αλλά έχει κι άλλο δράκο το παραμύθι. Διαβάζουμε στο «Opengov» για την Κάρτα του Πολίτη. «Ταυτόχρονα, η Κάρτα Πολίτη αναμένεται να αποτελέσει κίνητρο προς τον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας για την ανάπτυξη νέων, σύγχρονων, καινοτομικού χαρακτήρα υπηρεσιών, προς όφελος των πολιτών – κατόχων της Κάρτας Πολίτη, όπως έχει δείξει η διεθνής εμπειρία στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε πληθώρα άλλων χωρών. Γνωρίζουμε τις ευαισθησίες και τις επιφυλάξεις που ήδη έχουν εκφραστεί από πολίτες και φορείς. Γνώμονας μας στο σχεδιασμό, τη διαμόρφωση και την υλοποίηση της Κάρτας Πολίτη είναι η απαρέγκλιτη προσήλωσή μας στην προστασία των δικαιωμάτων, των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικότητας των πολιτών.» Τώρα, αφού με την «κάρτα» θα ψωνίζεις και από το Σούπερ μάρκετ (αυτά που δικαιούσαι να πάρεις), μέχρι και την συχνή επίσκεψη των εργαζόμενων στην τουαλέτα για να μην μειώνεται η παραγωγικότητα, ή από το που περνάς και πού πηγαίνεις, τί «προσωπικά δεδομένα και τι ιδιωτικότητα» μπορείς να έχεις. Τέλος πάντων, αυτά έχουν αναλυθεί από το 91 μ.Χ (Αποκάλυψις Ιωάννου). Εκεί αναφέρεται και το «hacking» που θα πέσει…σύννεφο, για όσους ξέρουν, «ο έχων νούν ψηφισάτω τον αριθμόν…». Βέβαια αυτή η «φιλεύσπλαχνος» ή έστω και «ουμανιστική» κυβέρνηση, θα μπορούσε να δώση μετρητά (χτήματα), σ’ αυτούς τους αναξιοπαθούντες πολίτες, αντί της κάρτας. Και βέβαια ακόμα δεν καθιερώθηκε επισήμως αυτή η κάρτα «στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε πληθώρα άλλων χωρών». Αλλά έτσι λένε στον εδώ χαζολαό, για να πούμε «αφου την έχουν οι… πολιτισμένοι ευρωπαίοι, γιατί να μην την έχουμε κι’ εμείς». Και μετά σου λένε οι Αμερικάνοι και τα ευρωλαμόγια οι ξεφτίλες πως θα ρίξουν τον Τσίπρα που με την παραμύθα του θα πείσει τον λαουτζίκο να πάρει την κάρτα και αργότερα το «τσιπάκι», για να μην τη χάνει ή να μην του τη κλέψουνε… Αυτά βέβαια, έχουν προγραμματιστεί προ πολλών ετών από τα λαμόγια, ντόπια και ξένα και όλοι είναι στο κόλπο. Αλλά, «άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων, άλλα δε Θεός κελεύει». Έ, ας περιμένουμε ρε παιδιά 20-30 τούρκικα χρόνια (τόσα κάθισε και το ΠΑΣΟΚ) και όλα θα τα κάνουν οι ΣΑΝΕΛ, για να ανακουφιστούν οι αναξιοπαθούντες πολίτες, που δεν έχουν βγάλει τα λεφτά τους σε εξωχώριες τράπεζες και business. Εξ’ άλλου το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κυβερνούν ακόμα, αφού κατά μέγα μέρος συνιστούν την συγκυβέρνηση ΣΑΝΕΛ. Και…ας τρέμουν οι κεφαλαιοκράτες τους ΣΑΝΕΛ! Ωραίο ανέκδοτο αυτό.

Γ.Θ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-21-martiou-2015#ixzz3UyMJKIki

Exit mobile version