Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη, με θέμα «Η θέση της Ελλάδος στην Ευρώπη των Εθνών». Ο συναγωνιστής αρχικά αναφέρθηκε στην δολοφονία του αγωνιστή της ΕΟΚΑ, Γεωργίου Μιχαήλ, ο οποίος σε ηλικία μόλις 17 ετών αγωνίστηκε για Πατρίδα και Ελευθερία και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της 13ης Μαρτίου 1956, δολοφονημένος από τους Άγγλους κατακτητές.

Στην εισαγωγή της ομιλίας του, ο συναγωνιστής τόνισε άλλη μια φορά τους βασικούς στόχους του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, οι οποίοι είναι η Εθνική και Κοινωνική ολοκλήρωση του Έθνους μας που αποτελούν και το θεμέλιο της ιδεολογίας του Λαϊκού Εθνικισμού. Ο συναγωνιστής επανέλαβε πως ο δικός μας Εθνικισμός βασίζεται στη γνωστή ρήση του Ηροδότου, όπου το «όμαιμον» κατέχει προεξέχουσα θέση. Συνέχισε λέγοντας πως η Ελλάδα ως κοιτίδα του Πολιτισμού θα πρέπει να κατέχει δικαιωματικά πρωτεύοντα ρόλο στην οικοδόμηση μιας Ευρώπης ελεύθερης, μιας Ευρώπης ανεξάρτητων και περήφανων Εθνών.

Δυστυχώς σήμερα η Ελλάδα είναι δέσμια των ορέξεων των διεθνών τοκογλύφων, προς εκμετάλλευση εκ μέρους τους των ενεργειακών πηγών και των σπάνιων γαιών που αποδεδειγμένα υπάρχουν στο πλούσιο υπέδαφος της χώρας μας. Επίσης είναι στρατιωτικά υποταγμένη στο άρμα του ΝΑΤΟ και των αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης που επιβάλλουν δια της ισχύος των όπλων την «δημοκρατία» στις χώρες που αντιστέκονται στα σχέδια των αμερικανοσιωνιστών. Συνέπεια αυτού είναι να τάσσεται στο πλευρό της λεγόμενης «ΕΕ» και των ΗΠΑ ενάντια στον φυσικό της σύμμαχο που δεν είναι άλλος από την Ρωσία.

Λόγω των πολέμων που διεξάγονται στις ως άνω χώρες, η Ελλάδα πρωτίστως αλλά και άλλες χώρες του ευρωπαϊκού νότου δέχεται ένα τσουνάμι λαθρομεταναστών, που αποτελεί μια βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας και όχι μόνον. Με την αντεθνική πολιτική της λεγόμενης «ΕΕ» ο γεωγραφικός χώρος της Ευρώπης είναι ουσιαστικά διαχωρισμένους σε δύο στρατόπεδα, αντί να επιδιώκεται μια ευρύτερη συνεργασία όλων των ευρωπαϊκών Εθνών ενάντια στην εθνοκτόνα πολιτική των σιωνιστών.

Η θέση της Ελλάδος σε μια πραγματικά ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών, εκτός από την προσφορά της στον Πολιτισμό, θα είναι σημαντική και από γεωστρατηγικής άποψης, λόγω της γεωγραφικής της θέσης και του ενεργειακού πλούτου της. Στην Ευρώπη που οραματιζόμαστε, η Ελλάδα θα είναι σεβαστή από όλα τα έθνη της και δεν θα είναι το κλωτσοσκούφι των τοκογλύφων και κάθε λογής ανθελλήνων.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης  στα γραφεία της Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο ιστορίας με ομιλητή τον συναγωνιστή Ταβουλάρη με θέμα η ”Αργοναυτική εκστρατεία”. Ο συναγωνιστής Ταβουλάρης με λεπτομερή τρόπο ανέλυσε τις βαθύτερες  έννοιες της Αργοναυτικής εκστρατείας και πως ο μύθος συναντάει την πραγματικότητα.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: Ο εμφύλιος πόλεμος της Γιουγκοσλαβία. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με όσα διαδραματίστηκαν στον Γιουγκοσλαβικό εμφύλιο και όπου έκρυψαν τα Μ.Μ.Ε. του ένοχου πολιτικού κατεστημένου.

Τ.Ο. Ηρακλείου: Ομιλία για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης. Η υποκρισία των κομμάτων του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου” στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την αντιμετώπισή του ήταν το θέμα της ομιλίας του συναγωνιστή Οδυσσέα Πατεράκη, την Τετάρτη 18/3 στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, παρουσία δεκάδων φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος. Ο συναγωνιστής τόνισε πως η θέση μας πάνω στο φλέγον αυτό ζήτημα είναι η άμεση επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί και τον αποκλειστικό λόγο ύπαρξης του Κινήματος, το οποίο αποτελεί συγκροτημένο πολιτικό οργανισμό με ολοκληρωμένες προτάσεις και θέσεις για την διακυβέρνηση του τόπου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn150#ixzz3V0JPiZtz

Exit mobile version