Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η χθεσινή ημέρα με γέμισε αισιοδοξία καθώς είδα να περνά το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού ο Αρχηγός μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκος. Ή αισχρή σκευωρία που έστησαν η γελοία και προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου του Δένδια και των Ξένων Κέντρων εξουσίας, μας στέρησαν τους κρίσιμους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες τον Αρχηγό μας, σε ένα διάστημα όπου όλα τα μεγάλα και κρίσιμα Εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα επιδεινώθηκαν. Ή χυδαία συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας προτίμησε να κλείσει αναίτια στην φυλακή τους Βουλευτές και τον Αρχηγό μας και να παραδώσει την χώρα στην ξεπουλημένη αριστερά του Τσίπρα και του ψευτοεθνικιστή Καμμένου. Ή νέα κυβέρνηση παίρνοντας την σκυτάλη από την προηγούμενη, υπογράφει νέα εθνοκτόνα μνημόνια, επιβάλλει νέους φόρους, αφήνει τους Τούρκους να ρίχνουν πλέον άγκυρα σε Ελληνικά νησιά, η χτεσινή ημέρα θύμισε σε όλους μας Ίμια και παραδίνει την Ελληνική κοινωνία στα χέρια των ελεύθερων επίσημα πλέον Λαθρομεταναστών Μουσουλμάνων. Ή είδηση της απελευθέρωσης του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν καλύφθηκε όπως έπρεπε από τα ΜΜΕ αφού προσπάθησαν να την κρύψουν με ένα αισχρό και φτηνό τηλεοπτικό πείραμα κατά του ρατσισμού που υποτίθεται δέχονται οι Λαθρομετανάστες. Η ΜΚΟ που παρουσίασε αυτό το προδοτικό τηλεοπτικό πείραμα είχε Διευθύντρια την Αλεξία Μπακογιάννη εγγονή του επίτιμου αρχηγού της πατριδοκάπηλης ψευτοδεξιάς Ν. Δημοκρατίας. Ό κατ’ οίκον περιορισμός του Αρχηγού μας θυμίζει σε όλους μας μεθόδους από τις Χούντες της Σοβιετικής Ένωσης του Αντρόπωφ και της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου. Έστω και έτσι από την οικία του προσωρινά ο Αρχηγός μας είναι ικανός να μας εμπνεύσει και να μας οδηγήσει στην τελική νίκη. Αρχηγέ μας καλή Λευτεριά για την Χρυσή Αυγή και την Ελλάδα μας.

Ι.Π.

Χιλιάδες Έλληνες βροντοφώναξαν: Όχι στο ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Καθώς ο κόσμος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη του ρατσισμού, το Σάββατο, το ελληνικό τμήμα της ΜΚΟ Action Aid έχει κυκλοφορήσει τα αποτελέσματα ενός μικρού δημόσιου πειράματος που  διεξήχθη στις 20 Φεβρουαρίου για να μετρηθεί η αντίδραση του κοινού σε μια οργανωμένη ρατσιστική επίθεση. Πρώτον, το άρθρο δεν απηχεί τη πραγματικότητα. Οι παράνομοι μετανάστες είναι παράνομα στην Ελλάδα. Δεν πληρώνουν το αντίτιμο για τα συστήματα δημόσιων μεταφορών και αυτό μετατοπίζεται αποκλειστικά στους  Έλληνες. Εργάζονται σε καθεστώς  παραοικονομίας και δεν πληρώνουν φόρους. Παίρνουν δωρεάν νοσοκομειακή περίθαλψη. Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ τους στηρίζει και  οι Έλληνες
είναι τα θύματα των εγκληματικών επιθέσεων. Οι παράνομοι μετανάστες είναι ρατσιστές προς τους Έλληνες. Ο κ Βούτσης ο υπουργός Εσωτερικών προστάζει  την αστυνομία να μην συλλαμβάνει  τους παράνομους μετανάστες ή τους αναρχικούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπά τους μετανάστες περισσότερο από τους Έλληνες, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε όλοι να απελαθούν εφαρμόζοντας το σχετικό νόμο περί παρανόμου εισόδου στη χώρα.

Γ.Γ.

Δίκη ή «μάθημα Δημοκρατίας»; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αναμενόμενη περίπου για ακόμη μια φορά η επιλεκτική τακτική της γνωστής παρέας της Ελληνικής δικαιοσύνης κατά της Χρυσής Αυγής . Ο εισαγγελέας κατά του ρατσισμού διατάχθηκε να  προβεί σε  προκαταρκτική εξέταση για  τη διενέργεια έρευνας, μετά την ρίψη φυλλαδίων στο σταθμό Λαρίσης με τίτλο «Έξω οι λαθρομετανάστες, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, Χρυσή Αυγή», προκειμένου να διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί συγκεκριμένα αδικήματα προτροπής σε ρατσιστική βία. Και λέμε εντελώς επιλεκτικά μιας και ποτέ δεν είδαμε ένα λειτουργό της δικαιοσύνης να παραγγέλλει μια ανάλογη έρευνα για ποιο λόγο δεν εφαρμόζεται ο νόμος περί παρανόμου εισόδου στη χώρα και για ποιο λόγο δεν εφαρμόζονται αυτά που ορίζονται δηλαδή άμεση απέλαση. Ρητορικό το ερώτημα μιας και είναι γνωστό ότι στη χώρα αυτή ποτέ δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, με αποτέλεσμα οι κλέφτες να τιμωρούνται και γενικότερα επικρατεί μια ανομία η οποία πάντα και άλως τυχαίως εφαρμόζεται στη περίπτωση της Χρυσής Αυγής διαστρεβλώνοντας κάθε ίχνος δικαίου και απονομής δικαιοσύνης.

Το μόνο που είναι βέβαιο είναι ότι ο Ελληνικός λαός βιώνει ένα άνευ προηγουμένου ιδιότυπο ρατσισμό εναντίον του. Ρατσισμός σε αυτή τη χώρα υπάρχει και μόνο κατά του γηγενούς πληθυσμού και αυτό μαρτυρούν τα χιλιάδες εγκλήματα που έχουν γίνει, η δωρεάν  χρήση των υποδομών του κράτους και αυτό σημαίνει περαιτέρω ελλείμματα τα οποία καλείται να πληρώσει σε μια χώρα με κατεστραμμένη οικονομία.

Η βούληση και θέληση των Ελλήνων είναι μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες και ο μόνος φορέας που ξεκάθαρα θα πράξει την επιθυμία του Ελληνικού λαού είναι η Χρυσή Αυγή.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-22-martiou-2015#ixzz3V6sVVGN1

Exit mobile version