Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Πολλά ακούστηκαν και πολλά διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες, από τους “γνωστούς-άγνωστους” που την μια μέρα καίνε και καταστρέφουν μνημεία, πανεπιστήμια, περιουσίες ιδιωτών, δημόσιες περιουσίες κ.α. και την άλλη μέρα γιορτάζουν πάντα διαμαρτυρόμενοι, την ημέρα του αντιρατσισμού. Ειδικά όταν τολμά να κάνει προγραμματισμένη συγκέντρωση και η Χρυσή Αυγή έχει να αντιμετωπίσει και όλο αυτό το συνονθύλευμα του αντιρατσιστικού απλυταριού που ενώ αυτοί το “γιορτάζουν” σχεδόν καθημερινά, γιορτάζουν και επισήμως την ημέρα του αντιρατσισμού. Δηλαδή όλες τις άλλες υπόλοιπες ημέρες του χρόνου που δεν είναι επίσημη γιορτή τους γιατί τραβάμε όσα τραβάμε εμείς οι του πολύπαθου κέντρου Έλληνες κάτοικοι αυτής της μερίδας γης; Μεγάλο το μαρτύριο μας με μαγαζιά κλειστά, με μαγαζιά που υπολειτουργούν και τα υπόλοιπα να είναι έτοιμα να κλείσουν από κάθε Πανούση και κάθε κυρά-Τασία που μας κυβερνά, να έχει ως πρώτο μέλημα, την φροντίδα των αναρχικών-τρομοκρατών, λαθροεποίκων. Καπάκι και το σκετσάκι με αντιρατσιστικό δήθεν περιεχόμενο δείχνοντας έναν υπερήλικα σε μια στάση, να βρίζει στο πουθενά ένα Μπαγκλεντασιανό χαλαρά ριγμένο σε ένα παγκάκι τόσο αληθοφανές.. που το πίστεψε και ο καραφλός/ ψευτοφιλόσοφος/ δημοσιογραφίσκος Μπογδάνος, ευκαιρίας δοθείσης να επιτεθεί και πάλι εναντίον της Χ.Α. Πίσω δε από το αντιρατσιστικό αυτό σκετσάκι της συμφοράς, ήταν η γνωστή ΜΚΟ Action Aid της γνωστής κόρης του “γνωστού” Μητσοτακέϊκου. Από που να προφυλαχτείς άραγε, φτωχέ και κατατρεγμένε νομιμόφρονα ακόμη Έλληνα πολίτη, όταν όλοι είναι εναντίον σου και οικονομάνε από το υστέρημα σου; Εδώ φτάσανε και τον Πατριωτισμό σου να καπηλεύονται. Πόσο όψιμοι Πατριώτες αλήθεια μας βγήκαν οι σημερινοί Κυβερνώντες; Που ενώ στα μανιφέστα τους δεν θέλανε καν παρελάσεις και καταδίκαζαν κάθε ένδειξη πατριωτισμού ώς φασιστική, τώρα θα στήσουν πανηγυράκια για να “γιορτάσουμε” όλοι μαζί Εθνικάς Επετείους ενός νέου πολυπολιτισμικού Έθνους που αλλοίμονο δεν είναι πια Ελληνικό. 

Α.Κ

Καταρρέει η ΝΔ: Ο Σαμαράς μάζεψε 5 κομματόσκυλα στην Καλαμάτα – Οι Έλληνες στήριξαν την εκδήλωση του Α.Ι.Γ.Ι.Σ.! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Όλα τα διαπερνά το ρίγος το ανέλεγκτο της καθημερινότητας. Διεμβολίζει λυγίζει και τον Τσίπρα, με τις χρηματοδοτικές ανάγκες του Δημοσίου. Και τον δεσμεύει ενώπιον των διεθνών τοκογλύφων, και του συνεχίζει την μνημονιακή πολιτική Σαμαρά– Βενιζέλου. Και΄ σύ ο μικροαστός ; Ο louben ; Μαζεύεσαι μέσα σου, σαν σκιά πηχτή Σαν λάδι παχύ.

Σ.Μ.

Η Χριστοδουλοπούλου συνεχίζει να προκαλεί: Δεν απαντώ στην Χρυσή Αυγή, γιατί δεν συμφωνώ με τις θέσεις της

Κάθε τι που προσβάλλει τους Έλληνες την ιερή φυλή μας την διαδρομή μας ανά τους αιώνες. Την θρησκεία μας, την φιλοσοφία των αξιών μας. Το αντίθετο από τα δικά μας έθιμα. Κάθε τι που με πολεμάει μέσα στην χώρα μου με θράσος και με την βοήθεια ανθελλήνων αλητών, αμφιβόλου και βαρβαρικής προελεύσεως, με κάνει τον μεγαλύτερο πολέμιο της άθλιας προπαγάνδας που εξαπολύουν οι γνωστοί ¨”συντάκτες” έμμισθοι της παγκοσμιοποίησης δια των κίτρινων φυλλάδων των. Ντροπή και αίσχος στους ανθέλληνες.

Κώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-23-martiou-2015#ixzz3V9yNbpi4

Exit mobile version