Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτα, Καβάλα, Δράμα

Κλιμάκιο της Τ.Ο. Καλαμάτας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση σε κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας με κύριο σύνθημα ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ. Μέσα από αυτή την νόμιμη πολιτική αντίδραση το κίνημα μας δηλώνει την αντίθεση του στην επικίνδυνη και αντεθνική «μεταναστευτική» πολιτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος του Έθνους μας αλλά και των Ελλήνων πολιτών.

Κατά την διάρκεια της ενημερωτικής μας εξόρμησης μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες του κινήματος μας ενώ δεν έλειψε και ολιγόλεπτος διάλογος με τους διερχόμενους οδηγούς  να εκφράζουν την απογοήτευση τους με όσα συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό αλλά και την ελπίδα τους στην Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας νιώθοντας οι ίδιοι μειονότητες μέσα στην ίδια τους την πατρίδα, αντιμέτωποι με ένα θλιβερό φαινόμενο που μόνο στην Ελλάδα επίσημα εφαρμόζεται, τον ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 το απόγευμα, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ο. Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στον ρατσισμό που βιώνει ο Έλληνας στην χώρα του, με το κράτος να τον αντιμετωπίζει σαν πολίτη δεύτερης κατηγορίας, την στιγμή που οι αλλόφυλοι λαθρομετανάστες τυγχάνουν ιδιαίτερης φροντίδας και παροχών ως ευπαθής κοινωνική ομάδα. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις προεκλογικές εξαγγελίες της σημερινής συγκυβέρνησης, η οποία προβαίνει σε όλο και πιο μεγάλες και πιο εντυπωσιακές κυβιστήσεις, σχεδόν κάθε εβδομάδα. Ανέφερε συγκεκριμένα θέματα από το προεκλογικό πρόγραμμα του Σύριζα, τα οποία με μετεκλογικές τους δηλώσεις οι κυβερνώντες μετακυλίουν στο μέλλον.

Ακολούθως, αναφέρθηκε και στον εξωφρενικό αριθμό των 45 αστυνομικών που φυλλάσσουν τα κεντρικά γραφεία του διαλυμένου αποκόμματος της ΝΔ επί της Συγγρού, όταν πάμπολλα αστυνομικά τμήματα ανά την επικράτεια έχουν σοβαρές ελλείψεις σε έμψυχο δυναμικό, γεγονός που καταδεικνύει τον πανικό των πολιτικάντηδων της πατριδοκάπηλης παράταξης. Επίσης, σχολίασε τις πρακτικές του Σαμαρά, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στην καρέκλα της ηγεσίας της ΝΔ, χρησιμοποιώντας την τεχνική του διαίρει και βασίλευε. Εν συνεχεία αναφέρθηκε και σε μία ακόμη παρανομία υπουργού της κυβέρνησης, της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία συνεχίζει την απαράδεκτη τακτική του Δένδια, να μην απαντά στις ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καταργώντας στην ουσία το τεκμήριο αθωώτητας. Τέλος ανέφερε και την θλιβερή πρωτοτυπία της περιφέρειάς μας, η οποία είναι η μοναδική περιφέρεια σε όλη την Ευρώπη που ο νόμος της “σαρία” υπερισχύει του εθνικού δικαίου. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Γέμισαν για μία ακόμη φορά τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος που παρευρέθηκαν στην τακτική ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου, για θέματα επικαιρότητας και την ομιλία του συναγωνιστή Σούφη Γεράσιμου, για την παλιγγενεσία της 25ης Μαρτίου 1821. Πρώτος το λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας, αναφερόμενος στα τεράστια ποσοστά ανεργίας, με την ”ελπίδα” που έταζε ο Σύριζα να παραμένει ”ελπίδα” και την απογοήτευση του Ελληνικού λαού, να είναι μία συνεχόμενη απελπισία, από τη χούντα των Σαμαροβενιζέλων στους Τσιπροκαμμένους. Επίσης, τόνισε ότι το ποτάμι των ανέργων, έχει πλέον ξεχειλίσει από οργή, με την κυβέρνηση να αθετεί τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις, για αύξηση του μισθού στα 751 ευρώ, για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για καταγγελία του μνημονίου, για επαναχορήγηση των δώρων σε χαμηλοσυνταξιούχους και την αύξηση του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ.

Στη διάρκεια, ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, έκανε αναφορά στην δήλωση Τατσόπουλου, ο οποίος μίλησε για παρδαλές συνιστώσες σε συνεργασία με ακροδεξιό μόρφωμα και στην δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, η οποία δήλωνε ότι δεν θα απαντά σε ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την πρόεδρο της βουλής, που αν και ανήκει στον ίδιο πολιτικό χώρο, απαιτεί την παρουσία όλων των βουλευτών. Αυτά τα χάλια είδαν και οι Γερμανοί βουλευτές και γελούσαν ειρωνικά στην αναγγελία της Μέρκελ, για το κάλεσμά της στον Τσίπρα. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Σούφης Γεράσιμος, ο οποίος αναφέρθηκε στην Εθνική Παλιγγενεσία της 25ης Μαρτίου 1821. Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή από την δημιουργία του Ελληνικού κράτους έως σήμερα, επισήμανε ότι ετούτη την Πατρίδα την έχουμε όλοι μαζί, σοφοί, αμαθείς, πλούσιοι, φτωχοί, πολιτικοί, στρατιωτικοί, αλλά όλοι Έλληνες, για να μη ξεχνάμε ποτέ το εθνικιστικό αίμα που χύθηκε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn151#ixzz3VCUetFjX

Exit mobile version