Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ομολογούν μέχρι και οι φίλοι των ΣΑΝΕΛ: Η συγκυβέρνηση είναι όργανο των αμερικανών!

Το ομολογούν μέχρι και οι φίλοι των ΣΑΝΕΛ: Η συγκυβέρνηση είναι όργανο των αμερικανών!

Γράφει ο Αντίοχος

Στις «γεωπολιτικές συμπληγάδες» που κινείται η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, αναφέρεται σε δημοσίευμά της η φυλλάδα των Ιών. Η οποία, καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι –παρά τα όσα διαλαλούν κάποια ξεφωνημένα παπαγαλάκια περί επικείμενης στροφής στην… Ρωσσία- οι Τσιπροκαμμένοι είναι όργανα των Αμερικανών, με σκοπό τον «εξαμερικανισμό» της ευρωπαϊκής πολιτικής:

«Κάθε μέσο, ακόμα και ιδιωτικό δείπνο, χρησιμοποίησε ο Ομπάμα για να πείσει τη Μέρκελ και τους λοιπούς Ευρωπαίους να βοηθήσουν την Αθήνα ώστε να επιστρέψει στην ανάπτυξη και να καταστήσει βιώσιμο το χρέος της…

Οι επανειλημμένες παρεμβάσεις των Αμερικανών για το ελληνικό ζήτημα έχουν πιθανώς να κάνουν και με τον ρόλο μοχλού που βλέπουν για την Ελλάδα. Ίσως για την Ουάσινγκτον η νέα κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι ένας απρόσμενος σύμμαχος στην προσπάθεια για αλλαγή πολιτικής της ηγεμονεύουσας Γερμανίας και αναπροσανατολισμό της ευρωπαϊκής πολιτικής επί το… αμερικανικότερο.

Από την άλλη, πρόσφατα η Αμερικανίδα βοηθός υπουργός Εξωτερικών, Βικτόρια Νούλαντ, μιλώντας στο Ινστιτούτο Μπρούκινγκς, διευκρίνισε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν κανένα πρόβλημα και θέλουν την Ελλάδα να έχει μια κανονική σχέση με τη Ρωσία. «Η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν πολύ χρήσιμη για την αποστολή μηνυμάτων προς τη Ρωσία. Έτσι, μια σχέση ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία ήταν πολύ χρήσιμη στο παρελθόν. Και θα ήθελα να συνεχιστεί».

(ΥΓ): Σημείωση: Από το Ινστιτούτο Μπρούκινγκς έχει περάσει (και μάλιστα με… άριστα!) κατά το παρελθόν (στις αρχές του 2013) και ο mister Tsipras… Τυχαίο; Δε νομίζω!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fullada-twn-iwn-h-sugkubernhsh-einai-organo-twn-amerikanwn#ixzz3VDHyxzIC

Exit mobile version