Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο το νέο φύλλο της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή”

Κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο το νέο φύλλο της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή”

Βροχή δημοσκοπήσεων (με ή χωρίς εισαγωγικά…) πέφτει τις τελευταίες ημέρες, από διάφορες εταίρες. Τα δε αποτελέσματά τους, είναι πάνω-κάτω τα ίδια. Ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ενισχυμένος, η νουδούλα καταρρέει, η Χρυσή Αυγή κρατάει τα ποσοστά της και τα υπόλοιπα κόμματα πέφτουν. Και βέβαια όσο «πειραγμένες» κι αν είναι οι δημοσκοπήσεις (σίγουρα είναι, ειδικά εις ότι αφορά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής), δεν παύουν να δίνουν σημαντικά πολιτικά συμπεράσματα. Τα εξής:  1ον) Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρεται ότι έχει γύρω στο 40%, αλλά η θετική αξιολόγηση της συγκυβέρνησης είναι αρκετά πιο κάτω από τις προηγούμενες μετρήσεις και κατά πολύ πιο κάτω από τις προ-προηγούμενες. Άρα, η κυβερνητική φθορά είναι γρήγορη και σίγουρα θα συνεχιστεί εφόσον θα συνεχίζεται η μνημονιακή πολιτική και θα μετατραπεί σε άτακτη φυγή τον Ιούνιο, που θα ’ρθει το 3οΜνημόνιο, σε συνδυασμό με την αναμενόμενη έκρηξη της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.

Ο «αδύναμος κρίκος» της συγκυβέρνησης

2ον) Παρά τα εκ του ασφαλούς (και με την έγκριση της αμερικανικής πρεσβείας και των διεθνών σιωνιστών…) καουμποηλίκια του υπουργοπάνου Καμμένου και την υπερπροβολή του από μπόλικα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, τα ποσοστά του μορφώματός του δεν εμφανίζουν καμιά άνοδο. Άρα, μόλις θα αρχίσει η μεγάλη κατηφόρα της συγκυβέρνησης, το πράμα αυτό θα εξαφανιστεί πρώτο από τον πολιτικό χάρτη. Όπως άλλωστε συνέβη και με το ομοειδές κόμμα Καρατζαφέρη στη συγκυβέρνηση Παπαδήμου κι όπως συμβαίνει πάντα σε όλες τις συγκυβερνήσεις που γίνονται στον κόσμο, όπου κατ’ αρχάς την πληρώνει ο πιο «αδύναμος κρίκος» τους.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kukloforei-ektaktws-aurio-to-neo-fullo-ths-efhmeridas-chrush-augh2#ixzz3VEwwasXv

Exit mobile version