Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κανένας Έλληνας Άνεργος-Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη!

«Για τη λύση του προβλήματος της ανεργίας, η Χρυσή Αυγή προτείνει μία λύση άμεση και μία μεσοπρόθεσμη: Απέλαση λαθρομεταναστών και στροφή στην Εθνική Παραγωγή».

Πολιτικές Θέσεις Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Με αφορμή μια μελέτη που φέρει τον τίτλο «Αλληλεγγύη και προσαρμογή στην Ελλάδα της κρίσης» την οποία υπογράφουν οι Τ. Γιαννίτσης και Σ. Ζωγραφάκης, δυνάμεθα να εξάγουμε εξόχως χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία -το κυριότερο- έρχονται να επαληθεύσουν τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή εις ότι αφορά τις επιμέρους ενέργειες επίλυσης του Ελληνικού Προβλήματος.

Για εμάς τους Εθνικιστές και εν αντιθέσει προς τους ψευτοδημοκράτες του «συνταγματικού» τόξου, ο όρος Ελληνικό Πρόβλημα δεν περιχαρακώνεται απλώς στη σημερινή άθλια οικονομική κατάσταση, αλλά αντιθέτως περιλαμβάνει όλους εκείνους τους τομείς όπου η αντεθνική δράση του Κράτους ζημιώνει την Πατρίδα και το Λαό μας. Είναι συνεπώς αστείο να ομιλούμε περί οικονομικής κρίσης, παραβλέποντας σκοπίμως την ηθική, πολιτική και κοινωνική χρεοκοπία ενός Λαού ο οποίος απέδωσε τις τύχες του στα χέρια επιτήδειων πολιτικάντηδων.

Οι πολιτικές ηγεσίες των «δημοκρατικών» δυνάμεων, επιμένουν να αντιμετωπίζουν το Ελληνικό Κράτος ως μία ανώνυμη εταιρεία με ζημιές και κέρδη, ανάγοντας την οικονομία όχι μονάχα σε μείζονα τομέα επηρεασμού επί τη λήψει πολιτικών αποφάσεων, αλλά στο μοναδικό. Επί παραδείγματι, παρά τη συνεχιζόμενη επιθετική και επεκτατική πολιτική της Τουρκίας, η λήψη αντίμετρων υλικοτεχνικής ενίσχυσης του Ελληνικού Στρατού προσκρούει στην δικαιολογία της δεινής οικονομικής κατάστασης. Όπερ σημαίνει πως η Άμυνα της χώρας έρχεται σε μοίρα σαφώς κατώτερη από εκείνη, για παράδειγμα, της μισθοδοσίας των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ. Ποιος όμως ευθύνεται γι’ αυτό το παράδοξο;

Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά εκείνους που διαχειρίστηκαν την εξουσία επί τέσσερις δεκαετίες. Εκείνους με απλά λόγια, οι οποίοι οικοδόμησαν το κομματικό Κράτος και δημιούργησαν ένα αδιαπέραστο κλοιό προστασίας γύρω από αυτό. Σαφώς και δεν δύναται να κατηγορηθεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών γι’ αυτή την αισχρή κατάσταση, αλλά βεβαίως και μπορούν να κατηγορηθούν όλα τα υπόλοιπα κόμματα, διότι όλα ανεξαιρέτως την εκμεταλλεύτηκαν προκειμένου να βολέψουν τους κομματικούς τους στρατούς.

Η πραγματικότητα είναι τούτη: το κομματικό Κράτος συνιστά θηλιά στο λαιμό της Πατρίδος και συνεχίζει αδιάκοπα να την στραγγαλίζει διότι απλούστατα, βρίσκεται στο απυρόβλητο.

Η εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου καθώς και η κλίκα της διεθνούς τοκογλυφίας, βολεύονται εξίσου από την υπάρχουσα κατάσταση: η Ελλάς είναι μια χώρα βυθισμένη στα χρέη, η οποία αναζητά την οικονομική ανάκαμψη μέσω του δανεισμού, χωρίς ουσιαστικά να παράγει. Κι αυτό διότι οι πρακτικές των «δημοκρατικών» δυνάμεων φρόντισαν να γιγαντώσουν το κομματικό Κράτος, διαλύοντας κάθε προοπτική παραγωγικής δραστηριότητας στην ελληνική επικράτεια. Αποβιομηχανοποίηση, συρρίκνωση της αγροτικής παραγωγής και η εξαφάνιση των τομέων της αλιείας και της κτηνοτροφίας, αποτελούν τα σημαντικότερα εγκλήματα των πολιτικών ηγεσιών της χώρας, οι οποίες παράλληλα, σχημάτισαν ένα κρατικό μηχανισμό παροχής υπηρεσιών, τις οποίες οι Έλληνες πλήρωσαν και πληρώνουν βαρύτατα.

Επανερχόμαστε λοιπόν στα της μελέτης των δύο προαναφερθέντων καθηγητών. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα αυτής, «η φορολογική επιβάρυνση την περίοδο 2008-2012 για τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα αυξήθηκε κατά 337,7% σε αντίθεση με τις ανώτερες εισοδηματικές κατηγορίες, των οποίων η φορολογική επιβάρυνση αυξήθηκε μόλις κατά 9%»! Λογικά ως εκ τούτου, προκύπτουν τα ακόλουθα στοιχεία: «ο μέσος όρος της μείωσης του μισθού στον δημόσιο τομέα την περίοδο 2009-2013 ήταν της τάξεως του 8%, όταν στον ιδιωτικό τομέα ο μέσος όρος έφτασε το 19%. Η διαφορά αυτή διεύρυνε περαιτέρω το χάσμα στους μισθούς μεταξύ των τομέων της οικονομίας (ιδιωτικού και δημόσιου) από το 35% στο 43%».

Συνοψίζοντας, καταθέτουμε τα κάτωθι: απέναντι στην επιβίωση του κομματικού Κράτους και τη συντήρηση (έναντι οιουδήποτε κόστους) των προνομίων των μεγαλοσυνδικαλιστών και των υψηλόβαθμων στελεχών του κρατικού μηχανισμού, η Χρυσή Αυγή προτάσσει την επιτακτική αναγκαιότητα της άνθισης της Εθνικής Παραγωγής με την ταυτόχρονη εθνική αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος που ακούει στο όνομα λαθρομετανάστευση.

Η επιβεβλημένη διαμόρφωση των συνθηκών που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της Εθνικής Παραγωγής, αποτελεί τη μοναδική απάντηση στην πολιτική του υπέρμετρου δανεισμού και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας που προτείνουν τα κόμματα του κατ’ επίφαση συνταγματικού τόξου.

Δύο εκατομμύρια Έλληνες άνεργοι δεν είναι δυνατόν να γυρεύουν δανεικά για να επιβιώσουν: δεν επαιτούν, αντιθέτως απαιτούν να σεβαστεί το Κράτος το δικαίωμά τους στην Εργασία!

Πρώτιστο καθήκον, συνεπώς, ενός Εθνικού Κράτους είναι η υπεράσπιση του δικαιώματος και της υποχρέωσης των Ελλήνων στην εργασία. Όχι φυσικά μέσω υποσχέσεων πρόσληψης στο Δημόσιο, αλλά μέσω της εξόδου της Εθνικής μας Παραγωγής από το τέλμα, στο οποίο συνειδητά και σκόπιμα την κρατούν οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές υπηρέτες του καπιταλισμού, για να διατηρούν τις τόσο απαραίτητες για τα κόμματά τους, πελατειακές σχέσεις με τους ψηφοφόρους.

Καθίσταται κάτι παραπάνω από σαφές, ότι η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην ελληνική επικράτεια, ωφελεί αναμφίβολα την ολιγαρχία του πλούτου και τους νεόπλουτους εργοδότες, οι οποίοι συναρτούν τα κέρδη τους με την μαύρη ή την χαμηλότατα αμειβόμενη εργασία. Το πλέον αρνητικό στοιχείο όμως, είναι ότι η παρουσία των λαθρομεταναστών και η εκμετάλλευσή τους από την πλουτοκρατία, συνέβαλε τα μέγιστα στη καλλιέργεια ενός νοσηρού κλίματος στον Ελληνικό Λαό, νοσηρό κλίμα που συνοψίζεται στην φαιδρότητα πως οι βαριές (χειρωνακτικές κυρίως) εργασίες αρμόζουν στους λαθρομετανάστες.

Με απλά λόγια, το γκρέμισμα του μεταπολιτευτικού μύθου -στον οποίο επένδυσαν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας- περί του «ονείρου για μια θέση στο δημόσιο», αποτελεί μέγιστη Εθνική και Κοινωνική υπηρεσία, ούτως ώστε να δοθεί η αναγκαία κινητήριος ώθηση στην Εθνική Παραγωγή.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, δύναται ο καθένας να συμπεράνει προς τι η ανείπωτη χαρά των μεγαλοσυνδικαλιστών του δημοσίου, επί τη αναλήψει των καθηκόντων της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ. Ταυτόχρονα όμως, ερμηνεύονται και οι διακηρύξεις Σύριζα περί επαναπρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων ή πρόσληψης νέων σε διάφορους τομείς του χρεοκοπημένου κρατικού μηχανισμού. Απορεί κανείς γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των βολεμένων από το ΠΑΣΟΚ τάχθηκαν μαζικά και φανατικά στο πλευρό του κόμματος της Αριστεράς;

Μπροστά σε αυτή την κοινωνική πραγματικότητα, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα οφείλει να αναδείξει τον χαρακτήρα που το καθιστά την μοναδική αυθεντική εθνική δύναμη: ένα Κίνημα της Ελληνικής Νεολαίας, των Ελλήνων Εργατών και Αγροτών!

Το Ελληνικό Πρόβλημα εν κατακλείδι, δεν επιλύεται με νέους δανεισμούς, οι οποίοι αναπόφευκτα, επιβαρύνουν τις επόμενες γενιές. Πολλώ δε μάλλον, δεν είναι δυνατό να επαφίεται στις διαθέσεις των ξένων, δανειστών και δήθεν επενδυτών. Το Ελληνικό Πρόβλημα θα λυθεί από τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό, όταν ο τελευταίος αντιληφθεί σε όλο της το βάθος την απάτη του κομματικού Κράτους που πνίγει την Πατρίδα και τους Έλληνες. Η λύση του Προβλήματος δε, βρίσκεται μπροστά στα μάτια του, ακούγεται μάλιστα από όλα τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής εξαπάτησης, τα οποία την περιγράφουν ως τον μέγιστο κίνδυνο, την ύψιστη απειλή: Χρυσή Αυγή!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kanenas-ellhnas-anergos-douleia-ston-ellhna-ergath#ixzz3VHhxKaKy

Exit mobile version