Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νουδούλα προς Σύριζα: Φέρτε μας μνημόνια να συνυπογράψουμε!

Νουδούλα προς Σύριζα: Φέρτε μας μνημόνια να συνυπογράψουμε!

Γράφει ο Αντίοχος

Παρότι είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μόνο στην αντιπολίτευση δεν έχει το νου τους η νουδούλα! Αντιθέτως, είναι πρόθυμη να… στηρίξει τα όποια μνημονιακά-αντιλαϊκά μέτρα που θα πάρει η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, και… βιάζεται κιόλας να το πράξει!

Έτσι, σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ψοφοδεξιάς, Ανδρέας Παπαμιμίκος, δήλωσε τα εξής:

«Θα στηρίξουμε μέσα στη Βουλή μέτρα και νομοσχέδια που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά όχι αλά καρτ… Όλα αυτά πρέπει να είναι κοστολογημένα και η συμφωνία να έρθει στη Βουλή για συζήτηση Έτσι και αλλιώς οι μεταρρυθμίσεις θα έρθουν στη Βουλή και θα ψηφιστούν».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος τύπου του ίδιου κόμματος, Καραγκούνης, μιλώντας στον Βήμα fm, ζήτησε… επίσπευση της συμφωνίας παράτασης του Μνημονίου, αλλά και γρήγορη υπογραφή του Μνημονίου 3:

«Εμείς το φωνάζουμε και λέμε κλείστε επιτέλους αυτή τη συμφωνία, την οποία έχετε φτιάξει, 

Αφού ο κόσμος επέλεξε μία άλλη πολιτική, που θα μας οδηγήσει στο μνημόνιο -δυστυχώς έτσι ήρθαν τα πράγματα, έτσι είναι η πολιτική, έτσι είναι η Δημοκρατία- εφόσον μας πάνε σε νέο μνημόνιο, ας το κάνουν μια ώρα αρχύτερα, γιατί ο λογαριασμός ανεβαίνει».

Γιατί άραγε τόση μνημονιακή προθυμία από τη νουδούλα; Για δύο λόγους: Πρώτον από… συνήθεια και δεύτερον ως ευκαιρία για να δείξει –για μια ακόμα φορά- την αφοσίωσή της στους διεθνείς τοκογλύφους!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/noudoula-pros-suriza-ferte-mas-mnhmonia-na-sunupograpsoume#ixzz3VQq6Zsxp

Exit mobile version