Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επίθεση αριστεριστών στα γραφεία της Τ.Ο. Χανίων με την ανοχή των αρχών

Αριστεριστές, εξαπέλυσαν επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο Χανίων της Χρυσής Αυγής στην οδό Τζανακάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια μικρή ομάδα, αποσπάστηκε από περίπου 100 συγκεντρωμένους που βρίσκονταν στην Δημοτική Αγορά, προχώρησαν στην οδό Τζανακάκη και στην συνέχεια έσπασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ξεσπώντας για άλλη μία φορά την “επαναστατικότητά” τους στους τοίχους και τα υλικά. 

Όπως πάντα δεν πραγματοποιήθηκαν ούτε συλλήψεις, ούτε υπήρξε το οποιοδήποτε ενδιαφέρον για έρευνα προς εξεύρεση των αναρχικών που λειτουργούν με την ανοχή του κράτους, ως κανονικό παρακράτος. Νομίζουν, κρατικοί και παρακρατικοί, ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις θα καταφέρουν να λυγίσουν τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες. Πλανώνται πλάνην οικτράν, αφού η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία!

Υ.Γ. Εκτός από το γραφείο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οι… “δημοκράτες” κατάστρεψαν περιουσίες πολιτών καθώς και το γραφείο του Συνδέσμου Φιλάθλων ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ “Γαλανόλευκος Φάρος. Ο πρόεδρος του συλλόγου περιέγραψε αγανακτισμένος τι συνέβη την στιγμή της επίθεσης:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epithesh-aristeristwn-sta-grafeia-ths-t.o.-chaniwn-me-thn-anochh-twn-archwn#ixzz3VR7wRytH

Exit mobile version