Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζήτω η Εθνική Επανάσταση του 1821!

Ζήτω η Εθνική Επανάσταση του 1821!

Από μακρού χρόνου το αντεθνικό Καθεστώς επιχειρεί παντοιοτρόπως να επιβάλλει στον Ελληνικό Λαό εκδοχές του γεγονότος της Εθνικοαπελευθερωτικής Επαναστάσεως του 1821, αντίθετες από το αληθές της πνεύμα. Προς τούτο, οι πολιτικάντηδες της Αριστεράς αλλά και της Δεξιάς και δη οι «πεφωτισμένοι» ταγοί, οι έχοντες προσαρμοστεί πριν απ’ όλους τους άλλους στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης, ομιλούν περί «λαϊκής εξέγερσης», «λαϊκής πάλης» και συναφών φαιδροτήτων, οι οποίες στο σύνολό τους καταλήγουν στην εκτρωματική διατύπωση -και σε καμία περίπτωση ιστορική τεκμηρίωση και διαπίστωση- πως το Ελληνικό Έθνος είναι γέννημα του 19ου αιώνος.

Προφανώς, οι «δημοκρατικές αυθεντίες» του τόπου, τελούν υπό τρικυμία εν κρανίω: περιχαρακωμένες (άλλοτε συνειδητά και άλλοτε εργολαβικά) στις ιδεοληψίες και στα αντεθνικά τους συμπλέγματα, επιμένουν να αρνούνται τη φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού, από τα βάθη της αρχαιότητος μέχρι και σήμερα. Καθότι όμως τα ιστορικά τεκμήρια έρχονται με καλπασμό να τσακίσουν τις όποιες κωμικοτραγικές ψευδοαναλύσεις και θεωρίες τους, προβαίνουν στην κατασκευή μύθων, παραδίδοντάς τους προς κατανάλωση στους χαχόλους.

Η φυλετική Ψυχή του Λαού μας όμως, είναι ο αδιάψευστος μάρτυς του μεγαλείου ενός Έθνους το οποίο παρήγαγε Πολιτισμό και τον υπεράσπισε στο διάβα των αιώνων, όχι με ανούσια ευχολόγια και άκαρπες προσευχές, αλλά με την ισχυρή θέληση των Ελλήνων και φυσικά με την ισχύ των όπλων.

Στους κωμικούς των καιρών μας λοιπόν, στους δειλούς και προσκυνημένους του σήμερα, αφιερώνουμε λίγες μονάχα λέξεις από τα Απομνημονεύματα του Γέρου του Μοριά, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη οι οποίες αναφέρονται στα της απελευθέρωσης της Τρίπολης:

«Το άλογό µου, από τα τείχη έως τα σαράγια δεν επάτησε γη. (…)Όταν εμβήκα εις την Τριπολιτσά, µου έδειξαν τον πλάτανο εις το παζάρι όπου εκρέμαγαν τους ῞Έλληνες. Αναστέναξα και είπα: Άιντε, πόσοι από το σόγι µου και από το έθνος µου εκρεμάσθησαν εκεί, και διέταξα και τον έκοψαν. Επαρηγορήθηκα και δια τον σκοτωμό των Τούρκων».

32.000 Τούρκοι σφαγιάσθηκαν από τους Έλληνες κατά την απελευθέρωση της Τρίπολης. Παρά ταύτα, αστείες πολιτικές και ακαδημαϊκές φιγούρες του «συνταγματικού τόξου», μιλούν με ύφος χιλίων πιθήκων για «λαϊκές εξεγέρσεις λόγω κοινωνικών ανισοτήτων»! Οι ίδιες αυτές φριχτές φιγούρες του ραγιαδισμού, βαφτίζουν τη συνέχιση των Μνημονίων ως έντιμο συμβιβασμό! Ο προσκυνημένος θα βρει χίλιες δικαιολογίες ως άλλοθι της δειλίας του.

Οι Έλληνες Εθνικιστές, οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής, τιμούν καθημερινά τον μεγαλειώδη κι υπέρλαμπρο Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα του 1821. Όχι με λόγια, αλλά με πράξεις, διότι η Εθνική Ελευθερία και Αξιοπρέπεια δεν κερδίζεται με στομφώδεις δηλώσεις αλλά με Εθνικές Επαναστάσεις. Και η Χρυσή Αυγή την Σημαία της Εθνικής Επανάστασης δεν την υπέστειλε ποτέ. Κυματίζει και θα κυματίζει μέχρι την Τελική Νίκη!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/zhtw-h-ethnikh-epanastash-tou-1821#ixzz3VTHlCPAT

Exit mobile version