Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς, Σέρρες, Πιερία, Καστοριά, Ρόδος

Τ.Ο. Πέλλας – Ημαθίας: Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή δεκάδων συναγωνιστών η ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Τσακίρη Μιχάλη για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση.

Πρώτος απηύθυνε χαιρετισμό ο γραμματέας της Ν.Ε. Ημαθίας, συναγωνιστής Τσιούλης Βασίλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό των διώξεων και της τρομοκρατίας ενάντια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αλλά και ενάντια σε όλους τους Έλληνες που αγαπούν την Πατρίδα τους και δεν δέχονται την μετατροπή της χώρας μας σε αποθήκη λαθρομεταναστών.

Στη συνέχεια, ο γραμματέας της Ν.Ε. Πέλλας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, συναγωνιστής Σαχινίδης Ιωάννης ανέλυσε τα αίτια και τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης, της οποίας κύριος δέκτης στην Ευρώπη είναι η Ελλάδα, και ανέφερε τα κοινωνικά προβλήματα και τα προβλήματα Εθνικής ασφάλειας που ανακύπτουν από το μεγάλο αυτό πρόβλημα που ανέχτηκαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και εντείνει τώρα η σημερινή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων.

Ο κεντρικός ομιλητής, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, αναφέρθηκε αρχικά στην αποφυλάκιση του Αρχηγού μας και του συναγωνιστή Λαγού Ιωάννη. Με το άκουσμα των ονομάτων τους οι συναγωνιστές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αποδεικνύοντας πως η φλόγα του Λαϊκού Εθνικισμού έχει ριζωθεί στους Έλληνες και δεν λυγίζει ούτε με διώξεις, ούτε με τρομοκρατία.

Το Σάββατο 21-3-2015, πραγματοποιήθηκαν στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής ενημερωτικές ομιλίες για το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και παρουσιάστηκαν οι επίσημες προτάσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για την επίλυση του προβλήματος αυτού που απειλεί την κοινωνική και εθνική συνοχή του Έθνους μας. Τονίστηκε πως μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί ότι τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών θα επαναπροωθηθούν στις χώρες προέλευσής τους, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα των Ελλήνων. Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε συζήτηση για το φλέγον αυτό ζήτημα και επεξηγήθηκαν αναλυτικά οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής.

Στα γραφεία του Κιλκίς την ενημέρωση-ομιλία πραγματοποίησε ο γραμματέας της Ν.Ε. Κιλκίς και βουλευτής Κιλκίς, συναγωνιστής Χατζησάββας Χρήστος.

Στην Τ.Ο. Σερρών, η ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον συναγωνιστή Θεόδωρο Τζαμπάζη. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, οι συναγωνιστές της Τ.Ο. Σερρών προέβησαν σε ενημερωτική δράση σχετικά με το θέμα της λαθρομετανάστευσης, διανέμοντας ενημερωτικά φυλλάδια στην λαϊκή αγορά της Νιγρίτας Σερρών, με σκοπό να γνωστοποιήσουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και να καταδείξουν στον κόσμο τον μόνο ρατσισμό που υφίσταται, αυτόν εναντίων των Ελλήνων.

Τ.Ο. Πιερίας

Το απόγευμα του Σαββάτου 21 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε ομιλία για το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης και τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στα γραφεία της Τ.Ο. Καστοριάς παρουσία πολλών  υποστηρικτών του Κινήματος μας. Ο Γραμματέας της Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Τούφας Στέλιος αναφέρθηκε στις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την αθρόα είσοδο στην πατρίδα μας των λαθρομεταναστών οι οποίοι έχουν βρει τα σύνορα μας ξέφραγο αμπέλι και συρρέουν κατά εκατοντάδες κάθε μέρα.

Μετά την ομιλία του συναγωνιστή Τούφα Στέλιου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση στο κέντρο της Καστοριάς, όπου μοιράστηκε ενημερωτικό  υλικό και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής.

Αιμοδοσία από την Τ.Ο. Ρόδου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-pella-hmathia-kilkis-serres-kastoria-katerinh-rodos#ixzz3VTJ4sXcx

Exit mobile version