Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαθήματα διπλωματίας και διεκδίκησης των εθνικών μας δικαίων από την Χρυσή Αυγή – ΒΙΝΤΕΟ

Μαθήματα διπλωματίας και διεκδίκησης των εθνικών μας δικαίων από την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Αδύνατον τον μηδέν πράττοντα, πράττειν ευ.” (ελ. μετάφραση: είναι αδύνατο αυτός που δεν κάνει τίποτα, να κάνει καλά).

Η πολιτική αδράνειας είναι συνώνυμη της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Βέβαια πλέον δόκιμος θα ήταν ο όρος, ανύπαρκτη ελληνική εξωτερική πολιτική. Ειδικά στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Από το 1993 που η τότε κυβέρνηση Κων/νου Μητσοτάκη, εντελώς προδοτικά και ανθελληνικά συναίνεσε στην προσωρινή ονομασία του κράτους των Σκοπίων, εμπεριέχοντας τον όρο “Μακεδονία”, έως σήμερα έχουν παρέλθει 22 χρόνια. Έκτοτε, επειδή ως γνωστό ο Έλληνας για να ανέβει ένα βουνό, ψάχνει μια κατηφόρα, οι ελληνικές κυβερνήσεις, πιστές στη ρήση του εθνοπροδότη Μητσοτάκη ότι “το θέμα της ονομασίας θα έχει ξεχαστεί σε 10 χρόνια”, έπραξαν απολύτως τίποτα. Αρνήθηκαν να δώσουν μάχη για ένα τόσο ευαίσθητο εθνικό θέμα, που αντανακλά σε 2.500 χρόνια ελληνικής ιστορίας, πολιτισμού και κληρονομιάς. Παρέδωσαν, άνευ μάχης, τη Μακεδονία μας και υπέγραψαν, άνευ όρων, το πιστοποιητικό βάφτισης του Αλβανοσλαβικού μορφώματος.

Οι ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014 ανέδειξαν το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή τρίτο πολιτικό κόμμα, το οποίο εξέλεξε 3 ευρωβουλευτές. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής με στοχευμένες ενέργειες πέτυχαν τόσα, όσα δεν έγιναν στα 22 χρόνια απραγίας και ανυπαρξίας.

Συγκεκριμένα: Κατόπιν ερώτησης του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού προς τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. JamesAppathurai, κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας (SEDE), ο κ. Appathurai παραδέχτηκε δημόσια, ότι είναι σφάλμα η χρήση του όρου “Δημοκρατία της Μακεδονίας”.

Σε συνεχείς παρεμβάσεις του και προσωπικές επαφές με τα μέλη της αντιπροσωπείας στη μεικτή κοινοβουλευτική επιτροπή ΕΕ – FYROM,  τονίσθηκε η παράνομη χρήση του όρου “Δημοκρατία της Μακεδονίας”. Ειδικότερα σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Εξωτερικών, Άμυνας και Ασφάλειας και όλων των αντιπροσωπειών με τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “όσο η πΓΔΜ καπηλεύεται την ιστορία και την ονομασία, οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται, ο ελληνικός λαός όμως δεν πρόκειται να συνηγορήσει για την είσοδο της χώρας αυτής στην ΕΕ”.

Κατόπιν του σοβαρού ατοπήματος της Ύπατης Εκπροσώπου/Αντιπροέδρου της Επιτροπής κα. Φεντερίκα Μογκερίνι, οι Έλληνες ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής με σειρά παρεμβάσεων στην ολομέλεια του κοινοβουλίου, ανέδειξαν το θέμα και εγκάλεσαν την κα. Μογκερίνι. Αποτέλεσμα ήταν τη δημόσια επίσημη απολογία και συγγνώμη της για το λάθος που έπραξε.

Αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν και ορισμένοι, όπως η κα. Σπυράκη προσπαθούν μέσα από τα συστημικά ΜΜΕ, να παρουσιάσουν την μεταστροφή που πραγματοποιείται στο Ευρωκοινοβούλιο για την ονομασία των Σκοπίων, ως δικό τους επίτευγμα, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Αποδεδειγμένα διαφορετική, αλλά για την αποκατάσταση της αλήθειας θα επανέλθουμε σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Η ύπατη αντιπρόσωπος της Ε.Ε. απολογήθηκε στην Χρυσή Αυγή για την παράνομη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας – ΒΙΝΤΕΟ

Ευρωβουλευτές Χρυσής Αυγής: Όχι στην προπαγάνδα των Σκοπίων – ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mathhmata-diplwmatias-kai-diekdikhshs-twn-ethnikwn-mas-dikaiwn-apo-ton-laik#ixzz3VU0tYgiw

Exit mobile version