Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Τα Μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, συνεχίζουν την αποχαύνωση του Έλληνα πολίτη με τα δελτία παραπληροφόρησης των 8.30 σε καθημερινή βάση.

Οι τηλεοπτικοί αστέρες των εκατομμυρίων ευρώ στάζουν χολή και μίσος για την Χρυσή Αυγή.

Νεοναζί, φασίστες, τάγματα εφόδου θα αρχίσουν ξανά να λέγονται από παπαγάλους ακριβοπληρωμένους της δήθεν ενημέρωσης, για να αποκρύψουν για ακόμη μια φορά την γύμνια της αριστερής κυβέρνησης που ΔΕΝ πρόκειται να κάνει αυτό που την ψήφισε ο Ελληνικός λαός και όλα αυτά την ώρα που η ΝΔ σβήνει μέσα στα σκάνδαλα της.

Η κυβέρνηση συριζαίων και πατριωτών της φιγούρας(ΑΝΕΛ) συζητούν με τους διεθνείς Τοκογλύφους για την νέα δανειακή σύμβαση που διαμορφώνει ο Μέγας οικονομολόγος Βαρουφάκης με την Γερμανική κυβέρνηση.

Δηλαδή ακόμα και σήμερα μιλάμε για την συνέχεια των Εθνοκτόνων μνημονίων και ΟΧΙ για το πως θα βγούμε από μια παγίδα που μας βάλανε σκόπιμα, όχι για το αν θα χτίσουμε Εθνική παραγωγή, αν θα δημιουργήσουμε υγιής βάσεις για να έχουμε αυτάρκεια στα δύσκολα χρόνια που θα έρθουν.

Δυστυχώς από αρχαιοτάτων χρόνων η ασφαλέστερη και μακροβιότερη αιχμαλωσία των λαών είναι η προσφορά του λαικού αίματος στους εμπόρους του χρήματος.

Τι συμβαίνει όμως μέσα στην Ελληνική κοινωνία; υπάρχει περίπτωση να λυπηθούν ένα μάτσο κονομημένοι πολιτικάντιδες έναν λαό που υποφέρει καθημερινά;

Οι τουρκικές προκλήσεις παράλληλα εκτραχύνονται τόσο δια των λαθρομεταφορών όσο και δια των στρατιωτικών παραβιάσεων, ασκήσεων και διεκδικήσεων ελληνικής επικράτειας.

Γεμάτα πλέον τα αυτόφωρα από λαθρομετανάστες που ελευθερώνουν από τα κέντρα κράτησης, παντού καταλήψεις στα πανεπιστήμια και βανδαλισμοί, χάος στα οικονομικά.

Το ψευτορωμέικο επιδιώκει να κρατήσει δεμένο τον σκύλο στον πάσσαλο και ήρεμο με την αντιπαροχή φθηνού και σάπιου κρέατος , έτσι αρχίσανε οι μικροαυξήσεις και τα επιδόματα μάσας σε κάποιες δημόσιες υπηρεσίες, να ταϊστούν οι παροχές υπηρεσιών και να ψοφήσουν οι καματάρηδες.

Με τα μαγαζιά κλειστά, τα τρακτέρ σβηστά, οι γερανοί αραχτοί, τα δε ήθη και οι αντοχές να φθίνουν, το όραμα και το δέσιμο ανθρώπων και οικογενειών ραγίζει.

Η γενιά μας τρώγει τα σωθικά της με ψυχολογία νεκρή, το κράτος της αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας έφτασε να διαλύσει την ελληνική οικογένεια, να θάψει την αξιοκρατία, να επενδύσει στην διαφθορά το πολιτικό της κεφάλαιο και εσχάτως να διαφημίζει την αντικατάσταση των Ελληνοπαίδων με τριτοκοσμικούς ισλαμιστές (εκτός ΕΕ) ως ένδειξη ανθρωπισμού.

Κατάντια δυστυχώς και πίκρα, για έναν περήφανο λαό που έπεσε με τα μούτρα σαν λιγούρης, σε οτιδήποτε ξενόφερτο του προσέφεραν οι ξενόφερτοι δεσμώτες του.

Το νεοταξικό κτήνος μας κατάντησε να έχουμε αυτοπαγιδευτεί σε μια ατέρμονη προσπάθεια για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις που μόνο καταστροφή φέρνει στην πολυλατρεμένη μας πατρίδα.

Εμείς οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, καλούμε τους Έλληνες και μόνον αυτούς, να αναλογιστούν την ευθύνη που φέρουν στα γονίδια τους για τον μαρασμό του Έθνους, να σταματήσουν να αναλώνονται σε στείρες αντιδράσεις και να στραφούν μαζικά εκεί που το φως και η καρδία της Ελλάδας χτυπά αληθινά.

Η Χρυσή Αυγή διώκεται διότι μιλάει για έννοιες νέες στην πολιτική ζωή του τόπου, όπως η Λαική κυριαρχία και η Εθνική ανεξαρτησία. Και όχι μόνο μιλάει για αυτές, αλλά τις πιστεύει ειλικρινώς, αρνούμενη να ομοιάσει -‘εστω και στο ελάχιστο- με τους ταγούς του ψεύδους εντός του κοινοβουλίου, οι οποίοι μπορεί μεν να λένε κάποια πράγματα, αλλά ουδέποτε πράττουν, όντας πιστοί στους πραγματικούς κυβερνώντες του τόπου, τις ξένες μεγάλες δυνάμεις και στην πλουτοκρατία-κλεπτοκρατία.

Παναγιώτης Παγκάκης, οικονομολόγος

Με υπερασπιστική γραμμή… Siemens ο δικηγόρος του υπουργείου Οικονομικών στην προσφυγή στο ΣτΕ!

Με τέτοια φτηνά επικοινωνιακά κόλπα εντυπώσεων τα οποία ασελγούν πάνω στην νοημοσύνη, προσπαθούν τα media και οι χειραγωγοί της ανθρώπινης σκέψης να διαμορφώσουν συνειδήσεις και να νομιμοποιήσουν ηθικώς την πολτοποίηση των Εθνών. Το μόνο τους όπλο είναι η επίκληση του συναισθήματος, το οποίο ενισχύουν σκανδαλωδώς εις βάρος της λογικής: Στο video της action- aid ένας “αγανακτισμένος Έλληνας” επιτίθεται λεκτικώς σε έναν “ήσυχο καλό πακιστανό”. Αναντιρρήτως η συμπεριφορά του κομπάρσου (που προσποιείται τον αγανακτισμένο Έλληνα) είναι προσβλητική και απορριπτέα. Δεν τίθεται ζήτημα περαιτέρω ενασχόλησης και κριτικής. Είναι αναγκαίο όμως να λεχθεί ότι αυτές οι συμπεριφορές υφίστανται και στην πραγματικότητα. Αυτό το γεγονός μαρτυρά ότι πίσω από την ωμότητα, η οποία τις διακρίνει, υφέρπουν οι ενστικτώδεις εκείνες αντιδράσεις του υποσυνειδήτου του λαού, όταν αυτός κινδυνεύει να απωλέσει την βιολογική του υπόσταση και την κυρίαρχη εθνική του ταυτότητα. Mπορεί το συγκεκριμένο video- κωμωδία (γιατί περί κωμωδίας πρόκειται και μάλιστα αποτυχημένης) να είναι σκερτσάκι με κομπάρσους, όμως τέτοιες συμπεριφορές υπάρχουν, και μπορεί να μην δικαιολογούνται κοινωνικώς, εξηγούνται όμως λογικώς. Όσο θα υπάρχει η απειλή της επιβολής του πολυφυλετισμού, όσο θα κινδυνεύουμε να καταλήξουμε μειοψηφεία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, τόσο θα εκφράζονται τέτοιες αντιδράσεις, άκομψες ή μη. Τέτοιες συγκρούσεις εκδηλώνονται σε κοινωνίες που είναι, ή τείνουν να γίνουν πολυφυλετικές.

Έτσι οι oι ιθύνοντες προβάλλουν μια δεδομένη κατάσταση, στην οποία γι’ αυτούς δε χωρά καμία αμφιβολία, καμία ανάλυση αιτιών και συνεπειών του φαινομένου αυτού. Αυτό που απαιτούν, χωρίς καμία διάθεση κριτικής θεώρησης είναι: α) η απερίφραστη καταδίκη της συμπεριφοράς του Έλληνα και φυσικά, β) η αποδοχή της επικείμενης πολυφυλετικής κατάστασης και μετατροπής της ελληνικής κοινωνίας σε ένα πολυπολιτισμικό σύμφυρμα. Όποιος προβάλλει αντιρρήσεις ενάντια στον εποικισμό και στην αλλοίωση της εθνολογικής συστάσεως του πληθυσμού μας, στοχοποιείται από το «λαικό δικαστήριο» της πολιτικής ορθότητας ως .αντιδραστικός, «φασίστας» κ.ο.κ. Όποιος, ναι μεν απορρίπτει την υπερβολική και προσβλητική αντίδραση του «αγανακτισμένου Έλληνα», αλλά διαφωνεί δε με την μαζική εισροή αλλοφύλων στην Πατρίδα μας , πρέπει και πάλι να στιγματισθεί ως “ρατσιστής” κτλ.

Δυστυχώς στο μέλλον, στη θέση του «αγανακτισμένου Έλληνα» του video θα βρίσκονται ορδές εποίκων και εισβολέων αλλοφύλλων, οι οποίοι δεν θα προσβάλουν απλώς, όπως ο συγκεκριμένος στο video, αλλά θα απαιτούν και θα ρυθμίζουν την κατάσταση ως κυριαρχούσα πλειοψηφεία. Η εικονική πραγματικότητα που έχουν διαμορφώσει οι παγκοσμιοποιητές των δήθεν «κακών» Ελλήνων και Ευρωπαίων θα αντιστραφεί από την ζοφερή πραγματικότητα της βίαιης εγκατάστασης και επιβολής των αλλοφύλων εισβολέων στην Ελληνική και κατ’ επέκταση στην Ευρωπαική Γη. Αξίζει να παραθέσουμε την απροκάλυπτη παραδοχή του Abu Imhran, εκπρόσωπου της ισλαμικής οργάνωσης “Sharia4- Belgium”, ο οποίος υποστηρίζει ότι «αν οι Ευρωπαίοι μειώσουν την υποδοχή μουσουλμάνων, οι μουσουλμάνοι μπορούν να νυμφεύονται 4 γυναίκες και να προχωρούν σε τεκνοποιήσεις»! Συνεχίζει πως «μέχρι το 2050, η Ευρώπη θα είναι μουσουλμανική».

Η Ελλάδα είναι κράτος Εθνικό και όχι πολυεθνικό. Η Παράδοση, η Ιστορία, τα Ήθη, οι Εθνικοί Αγώνες στο όνομα της Ελευθερίας έχουν διαμορφώσει τόσο ισχυρή Εθνική Συνείδηση ώστε, δυστυχώς για τους υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης, δεν είναι δυνατόν να καταλυθεί με κατασκευασμένα video-κωμωδίες.

Με τέτοιες φαιδρές προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων και διέγερσης του ανθρωπιστικού συναισθήματος, σκοπεύουν να δικαιολογήσουν και να νομιμοποιήσουν τον εποικισμό και την κατάληψη της Ελλάδας και της Ευρώπης από κύματα μαζών λαθρομεταναστών υπό τον μανδύα του φαινομένου της «μετανάστευσης». Ας ελπίσουμε σε μια γενική Εθνική Αφύπνιση. Ό,τι δεν επετεύχθη δια της δύναμης των οθωμανικών όπλων, δεν θα επιτευχθεί τώρα με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις.

Γεώργιος Σύρος, νομικός

Γιάννης Λαγός: H Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να αγωνίζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες – ΒΙΝΤΕΟ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κατ’αρχήν. Πρέπει να τεθεί ένα θέμα στο ΕΣΡ. Η σειρά με την οποία προβάλλουν τα μηνύματα των κομμάτων να είναι αντίστοιχη με την εκλογική τους δύναμη, πράγμα που δε γίνεται. Τα μηνύματα της Χρυσής Αυγής ακούγονται (αν ακουστούν) συνήθως τελευταία μετά και το ΠΑΣΟΚ (το οποίο παρεμπιπτόντως ακούγεται τρίτο)…. Δεν ενδιαφέρει το πρόστιμο, αλλά η συμμόρφωση των καναλιών με το αυτονόητο. Επίσης το τμήμα που θα διαβάσουν από την ανακοίνωση είναι επιλεγμένο από αυτούς. Έχουν δικαίωμα να το κουτσουρεύουν ή πρέπει να το παίζουν ολόκληρο;

A.Δ

Εκτός τόπου και χρόνου ο ανιστόρητος Τσίπρας: Προσβολή στους Αγωνιστές του ’21 η ομιλία του στο Πανεπιστήμιο

25η Μαρτίου 2015! Χρόνια μας πολλά! Ζήσαμε να το δούμε και αυτό. Πως ο Εθνομηδενισμός μεταλλάσσεται σε Εθνικισμό. Η όλη φιέστα της σημερινής μας παρέλασης τιμής ένεκεν ενδόξων χρόνων της Ιστορίας των Ελλήνων διοργανώθηκε από Αριστερή Κυβέρνηση με ολίγο από Δεξιά. Έτσι “θαυμάσαμε” στην μία εξέδρα τον Πρόεδρο της ψευτοΔημοκρατίας τους, προερχόμενο από την ψοφοδεξιά και στην άλλη εξέδρα το αριστερό Κυβερνείο με εκπροσώπους τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα μετά Προέδρου Βουλής κας Κωσταντοπούλου κ.α, δίχως να φαίνεται ακόμα ότι το πιστεύουν και οι ίδιοι αυτό. Τι Δημοκρατική παρέλαση αλήθεια ήταν αυτή; Όλα χαλαρά.. Μέχρι την παραμονή της επετείου είχαν αφήσει χαλαρά και ελεύθερα τα “καλόπαιδα” τους να εκφραστούν με τον δικό τους δημιουργικό(!) τρόπο βρωμίζοντας και καταστρέφοντας μέχρι και το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου. Τι και αν έσπευσαν να το καθαρίσουν οι αρμόδιοι μετά, μιας και εκεί θα στήνονταν και οι εξέδρες των “επισήμων”; Εμείς “θαυμάσαμε” την εικόνα της μαρμάρινης επιτύμβιας στήλης αναφερόμενη σε ένδοξες μάχες, του ηρωικού παρελθόντος μας, ξασπρισμένη σε αρκετά σημεία, προφανώς από το πολύ λευκαντικό που έπεσε. Αυτοί είναι οι σημερινοί “Ηρωες” μας! Αυτοί οι Βάνδαλοι, οι Απάτριδες, οι άθεοι Αντιεξουσιαστές, τρομοκράτες οι περισσότεροι, τους οποίους πλήρως αποδέχονται και δικαιολογούν οι σημερινοί Κυβερνώντες μας. Για ποια Ελλάδα αλήθεια ήθελαν να μας μιλήσουν σήμερα όλοι τους; Αυτούς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα ψευτοδείξουν Πατριωτισμό που τον σιχαίνονται, μπας και πάρουν καμμιά ψήφο από το μοναδικό Πολιτικό-Πατριωτικό συνεχώς εκδιωκόμενο κόμμα, όπως είναι το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Έτσι ενώ εγκληματικές πράξεις κλεφταράδων πολιτικών διαγράφονται(!) μόνο της Χρυσής Αυγής τα πταίσματα παραμένουν “κακουργήματα”….

Άννα

Λύσσα Συριζαίων και Πασόκων κατά των ΟΥΚ και των περήφανων συνθημάτων τους

Η γυναίκα μάλλον δεν έχει αντιληφθεί πως είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ βουλευτής! Οι Τούρκοι απαιτούν τα νησιά μας και τη Θράκη, οι Αλβανοί την Ήπειρο, οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία, οι Βούλγαροι έξοδο στη Μεσόγειο, οι Τζιχαντιστές έχουν χάρτη με όλη την Ελλάδα στο Ισλαμικό κράτος, κάθε ημέρα ”διασώζουμε” (βλέπε :υποδοχή λαθρεποίκων) εκατοντάδες τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες και την ”εθνομητέρα” Βασιλική Κατριβάνου τη ”σοκάρισαν” τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ συνθήματα των ΟΥΚ; Αχαχαχαχα! Χαίρομαι με αυτά, επειδή επιβεβαιώνουν το μακαρίτη στρατιωτικό πατέρα μου, που όταν ως φοιτήτρια διαφωνούσα μαζί του στα πολιτικά, αυτός μου απαντούσε: ”μακάαρι να είναι άξιοι όσοι έχουν το τιμόνι της Ελλάδας, όποιοι και να είναι, αλλά το θέμα δεν είναι η ελεγχόμενη ή ελεύθερη οικονομία, αλλά να το ξέρεις πως οι κουμμουνιστές μισούν την Ελλάδα, θέλουν να τη διαλύσουν, δεν τους ενδιαφέρει η πατρίδα, η θρησκεία, η οικογένεια.” Πόσο δίκιο είχες μπαμπά…

Μ.Γ.Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-27-martiou-2015#ixzz3VZl3BGeq

Exit mobile version