Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σέρρες, Ρόδος, Νέα Μηχανιώνα, Αθήνα

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 στην πόλη των Σερρών, παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο, στη Μνήμη όλων των πεσόντων στους αγώνες του Έθνους.

Το πανηγυρικό κλίμα της ημέρας αμαύρωσε με τη συμπεριφορά της η Σερραία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Σταμπουλή, η οποία μάλιστα αποχώρησε από τις επετειακές εκδηλώσεις, με αφορμή δήθεν το γεγονός της κατάθεσης στεφανιού από τη Χρυσή Αυγή. Η συριζαία βουλευτής δήλωσε, πως η ίδια εκπροσωπεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο και αμέσως μετά αποχώρησε, χωρίς να δώσει το παρόν, στην καθιερωμένη παρέλαση, αρνούμενη στην ουσία τις πρέπουσες τιμές, σε όσους αγωνίστηκαν για να μπορεί αυτή σήμερα να δηλώνει «εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός έχει ήδη αποφασίσει, αναδεικνύοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη Χρυσή Αυγή σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. «Μας έκρινε ο ελληνικός λαός» είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής. «Μας έχουν ψηφίσει εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων και ως εκ τούτου θεωρώ ότι, αφού τηρείται το πρωτόκολλο, η παρουσία της Χρυσής Αυγής είναι επιβεβλημένη». Αν κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν το μέγεθος της θυσίας των Μαρτύρων και των Ηρώων του Έθνους και κατασκευάζουν αφορμές για να γίνουν θέμα στα κανάλια, αρμόδιος για να τους κρίνει είναι ο λαός.

Παρέμβαση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για τις καταστροφικές πλημμύρες στην Π.Ε. Σερρών. Την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της περιφέρειας στις Σέρρες σύσκεψη με την παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, περιβάλλοντος και ενέργειας, με θέμα τις πλημμύρες στο Ν.Σερρών. Το Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή εκπροσώπησε ο συναγωνιστής Τζαμπάζης Θεόδωρος, ο οποίος κατά την παρέμβαση του ανέδειξε τα αίτια της καταστροφής, υπέδειξε τους υπεύθυνους, και έκανε προτάσεις ορθολογικά κοστολογημένες για την λύση του προβλήματος. Η αδιαφορία και η ανεπάρκεια όλων όσων είχαν την ευθύνη μέχρι τώρα, άφησε αθωράκιστη την περιοχή του Στρυμόνα σε ενδεχόμενη θεομηνία.

Παρουσιάζονται τώρα και υπόσχονται λύσεις και αποζημιώσεις, που πολύ σύντομα θα ξεχαστούν. Οι θέσεις, οι προτάσεις και οι λύσεις έγιναν με ικανοποίηση αποδεκτές απ’ τους παρευρισκόμενους αγρότες και κάτοικους των παραποτάμιων περιοχών, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η μόνη πολιτική δύναμη που ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα των αγροτών είναι η Χρυσή Αυγή.

Στην Ρόδο μεταφέρθηκε από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας το Ιερό Λάβαρο της Επαναστάσεως επ’ ευκαιρίας των εορτασμών της 25ης Μαρτίου. Το παρόν στην επίσημη υποδοχή έδωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δια του εκπροσώπου της στα Δωδεκάνησα και εκλεγμένου Περιφερειακού Συμβούλου Σάββα Σπυρίδη.

Τη Τρίτη 24-3-2015 πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. της Ν. Μηχανιώνας ομιλία από τον συναγωνιστή Πιτσάκη Γεώργιο για την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Στα γεμάτα γραφεία της Χρυσής Αυγής ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα αίτια και τις συνθήκες που οδήγησαν τους Έλληνες στον πανεθνικό ξεσηκωμό ενάντια στον Τούρκο δυνάστη. Συνεχίζοντας ανέλυσε τις σημαντικότερες στιγμές των πολεμικών συγκρούσεων και επεσήμανε τον Εθνικό και φυλετικό χαρακτήρα της εξέγερσης, απέναντι σε έναν εχθρό βάναυσο και αλλόθρησκο, που καταδυνάστευε για 400 χρόνια το Γένος μας. Η επανάσταση ήταν Εθνική πάνω από όλα και όχι ταξική όπως θέλουν να πιστεύουν και να διαδίδουν διάφοροι ανιστόρητοι Μαρξιστές. Τέλος ευχήθηκε να μην χρειαστεί και πάλι η Ελλάς να αποτελέσει τον κυματοθραύστη ενάντια στις εξ’ ανατολών ισλαμικές ορδές, όπως ήταν για πάνω από 1000 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση πάντως, στις σημερινές γεωπολιτικές εξελίξεις, είναι σίγουρο ότι αν χρειαστεί και πάλι κάποιοι «ρομαντικοί» θα είναι αυτοί που θα δώσουν τη ζωή τους και πολλοί βολεμένοι, δήθεν ανθρωπιστές, θα μιλούν για σύνεση και ψυχραιμία. Η όμορφη εκδήλωση τιμής και μνήμης έκλεισε με τον κόσμο σε στάση προσοχής, να ψάλει συγκινημένος τον Εθνικό μας ύμνο.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή  με θέμα την συγκέντρωσης που διοργάνωσε το Κίνημα μας  για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν όσα δεν τόλμησαν να δείξουν τα κανάλια του ένοχου πολιτικού κατεστημένου. Ήταν μια μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας με  την συμμετοχή χιλιάδων πολιτών η Χρυσή Αυγή έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσισμού ενάντια των Ελλήνων, του μοναδικού ρατσισμού που υπάρχει στην χώρα μας.

Στην συνέχεια ακολούθησε και δεύτερη προβολή, με την πρώτη  επίσημη δήλωση  του Αρχηγού του Κινήματος μας Νίκου Μιχαλολιάκου από το περιστύλιο της Βουλής μετά την αποφυλάκιση του από τα κελιά της τιμής. «Από την Παρασκευή 20 Μαρτίου με απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης ευρίσκομαι εκτός φυλακών ελεύθερος πολιορκημένος σε περιορισμό κατ οίκον. Είμαι εδώ στη Βουλή, για να δώσω την πολιτική μάχη του τρίτου σε δύναμη κόμματος της χώρας και παρακαλώ άπαντες – όπως έχουν υποχρέωση – να σεβαστούν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού που σε δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις ανέδειξε την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn153#ixzz3VZmA7xCh

Exit mobile version