Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό οι νεομνημονιακοί του Σύριζα: «Λεφτά υπάρχουν» στο εξώφυλλο της “Αυγής”

Εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό οι νεομνημονιακοί του Σύριζα: «Λεφτά υπάρχουν» στο εξώφυλλο της “Αυγής”

2009: Ο Τζέφρυ Παπανδρέου έκανε εκτενή προεκλογική εκστρατεία με βασικό σύνθημα το «Λεφτά Υπάρχουν»

2010: Τον Απρίλιο ο Γιωργάκης μεταβαίνει στο Καστελόριζο από όπου κάνει την αναγγελία της προσφυγής της χώρας μας στο ΔΝΤ, με όλες τις συνέπειες που όλοι μας γνωρίζουμε.

Σήμερα η κομματική εφημερίδα του Σύριζα, «Αυγή», κυκλοφορεί με εξώφυλλο «Λεφτά Υπάρχουν» και υποσημείωση ότι αυτά θα προέλθουν από την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Πρόκειται, ουσιαστικά, για την ίδια ακριβώς ατάκα με τον Τζέφρυ, στηριζόμενη στο ίδιο επιχείρημα.

Όλοι γνωρίζουμε πως εν τέλει ο Τζέφρυ δεν έκανε κανένα βήμα για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς, αλλά αντιθέτως έβαλε την χώρα μας στην εποπτεία του ΔΝΤ και έλαβε αλλεπάλληλα πακέτα φορομπηχτικών μέτρων εναντίον του Ελληνικού Λαού. Δεν θα μπορούσε, βεβαίως, να έρθει σε ρήξη με την διαπλοκή την στιγμή που ολάκερη η εξουσία του στηριζόταν στα κανάλια της κλεπτοκρατίας.

Τώρα ο Τσίπρας και η κομματική του εφημερίδα επαναλαμβάνουν το σύνθημα. Προτίθενται όμως να έρθουν σε σύγκρουση με την διαπλοκή; Το γεγονός ότι στηρίζουν ολόκληρη την εξουσία τους στην διακριτική ευχέρεια των καναλιών να αποκρύψουν την υπογραφή του νέου μνημονίου και να σέβονται το «λεξιλόγιο Βαρουφάκη» που προστάζει η τρόικα να λέγεται «θεσμοί» και το νέο… αριστερό μνημόνιο να καλείται «συμφωνία». Επιπλέον αυτών το γεγονός ότι οι βουλευτές και οι υπουργοί του Σύριζα έχουν πιάσει στασίδι στο MEGA μας δείχνει να καταλάβουμε τι πρόκειται να συμβεί.

Οι μεγαλόστομες εξαγγελίες περί «αναστολής της άδειας λειτουργίας του Μεταλλείου στις Σκουριές», έγινε εν μία νυκτί «έγκριση της άδειας», χωρίς όμως δημοσιότητα, αφού η είδηση «θάφτηκε» από τα ΜΜΕ. Ο δικηγόρος του δημοσίου, εντεταλμένος από την κυβέρνηση, στην εκδίκαση της υποθέσεως Siemens παρουσιάστηκε με… γραμμή Siemens.Ο Σύριζα έχει πλήρως ευθυγραμμιστεί με τις επιταγές της πλουτοκρατίας και το μόνο που απομένει είναι να καταρρεύσει η επικοινωνιακή διαχείριση της κωλοτούμπας του.

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να φέρει την κάθαρση στον τόπο αυτό, γιατί είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει δεχτεί την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος και συνεχίζει τον Αγώνα συνεχώς γιγαντούμενη.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε το κάτωθι Δελτίο Τύπου: “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιστό αντίγραφο του παλιού Παπανδρεϊκού μνημονιακού ΠΑΣΟΚ των απατεώνων που διέλυσε την χώρα και την έσυρε στην μέγγενη του ΔΝΤ και των ξένων τοκογλύφων“.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/empaizoun-ton-ellhniko-lao-oi-neomnhmoniakoi-tou-suriza-lefta-uparchoun-ejw#ixzz3VbNheH00

Exit mobile version