Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η εμπαθής Σπυράκη αποκάλυψε για ακόμη μια φορά το σύμπλεγμά της με την Χρυσή Αυγή

Η εμπαθής Σπυράκη αποκάλυψε για ακόμη μια φορά το σύμπλεγμά της με την Χρυσή Αυγή

Αποχώρησε η Σπυράκη από συζήτηση για την ενεργειακή πολιτική της Ελλάδας, επειδή παρίστατο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής

Η είδηση μας έρχεται από το Ευρωκοινοβούλιο και αφορά την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη μέχρι πρόσφατα ήταν δημοσιογράφος του MEGA και πρωταγωνίστρια των αποκαλύψεων για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος το 2012.

Η εν λόγω Ευρωβουλευτής – δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει, σε συνέντευξή της, πως την στιγμή που ο Σαμαράς έκανε τρομοκρατική προεκλογική εκστρατεία ότι άμα δεν κερδίσει η νουδούλα θα κλείσουν τα ΑΤΜ, αεροπλάνα έφερναν εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μην κλείσουν τα ΑΤΜ και οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι ενώ γνώριζαν την αλήθεια δεν μίλαγαν, ώστε να κερδίσει τις εκλογές η ψοφοδεξιά.

Τώρα η Μαρία Σπυράκη έβγαλε δήλωση για τους λόγους που δεν συμμετείχε σε συζήτηση περί της ενεργειακής πολιτικής της Ελλάδος. Ιδού τι είπε: “Αρνήθηκα την πρόσκληση του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιανατολικής Ευρώπης, να συμμετάσχω σε συζήτηση με θέμα «Ενεργειακή Πολιτική της Ελλάδος στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για την Ενέργεια και το Περιβάλλον», εξαιτίας της συμμετοχής εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Τα Ινστιτούτα όπως και οι πολίτες πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους”.

Αυτή η δήλωση της Σπυράκη δείχνει ξεκάθαρα έναν δρόμο προς τους Έλληνες πολίτες. Οι ψοφοδεξιοί, υπεύθυνοι της δυστυχίας των Ελλήνων και βοηθοί στην συγκάλυψη της εγκληματικής δράσεως του ΠΑΣΟΚ, υποχωρούν και αποχωρούν όπου υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης.

Συνεπώς η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη επιλογή, προκειμένου ο Έλληνας να απαλλαγεί από τη Νέα Δημοκρατία που τόσα δεινά έχει επιφέρει στον τόπο. Στηρίζουμε και πλαισιώνουμε την Χρυσή Αυγή για να δύσει επιτέλους η Νέα Δημοκρατία!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-h-monh-epilogh-gia-na-fugoun-apo-thn-politikh-zwh-tou-topou-oi#ixzz3VdAzeeeL

Exit mobile version