Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές:  Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Είναι τραγικό που ακόμη δεν έχει καταργηθεί η συμφωνία, του Δουβλίνου ΙΙ που τους κρατά στην Ελλάδα ενώ οι μετανάστες θέλουν Βόρεια Ευρώπη και όχι να παραμένουν στην Ελλάδα. Δυστυχώς, η Χριστοδουλοπούλου είναι τουλάχιστον αφελής σχετικά με τους παράνομους μετανάστες όσον αφορά τις απαράδεκτες δηλώσεις που έχει κάνει. Σχεδόν όλοι οι παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα είναι οικονομικοί μετανάστες που έχουν πληρώσει $1.500 και $3.000 ευρώ για να καταλήξουν σε προορισμό της ΕΕ. Τούρκοι λαθρέμποροι τους διδάσκουν ότι όταν έρθουν στην Ελλάδα να ζητήσουν άσυλο. Σχεδόν όλοι οι παράνομοι μετανάστες φτάνουν στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά. Γιατί πρέπει η ελληνική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε κυβέρνηση να πιστεύουν τους ισχυρισμούς τους;

Αν θέλουν ΑΣΥΛΟ να τους αφήσουμε να ζητήσουν άσυλο στις χώρες που ξεκίνησαν τους πολέμους στις χώρες τους. Η Ελλάδα δεν είναι υπεύθυνη εάν η μέση μουσουλμανική οικογένεια έχει 10 στόματα να θρέψει. Επιτρέποντας την αλόγιστη εισροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και παρέχοντάς τους την ελευθερία να κάνουν ό, τι θέλουν o ΣΥΡΙΖΑ στέλνει το λάθος μήνυμα στους λαθρεμπόρων ανθρώπων ότι η Ελλάδα είναι ένας προορισμός που βολεύει τις επιδιώξεις τους.

Θα πρέπει να απελαθούν από τη χρήση του ταμείου της ΕΕ για τον επαναπατρισμό υπηκόων τρίτων χωρών και όχι να τους φιλοξενήσουν. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν τους θέλουν. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ενσωμάτωση των παράνομων μεταναστών και όχι απελάσεις. Μπορεί μια φτωχή χώρα όπως η Ελλάδα να παρέχει φιλοξενία σε εκατομμύρια παράνομους μετανάστες; Η Τουρκία βγάζει χρήματα από αυτούς τους ανθρώπους και θα συνεχίσουν την αποστολή τους στην Ελλάδα σε καθημερινή βάση. Δεν έχω ακούσει κανέναν από ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι η Τουρκία πρέπει να σταματήσει τους μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα.

Γ.Γ.

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο SigmaLive: “Η Χρυσή Αυγή διώκεται με βάση τον απάνθρωπο νόμο της συλλογικής ευθύνης”

Αξιότιμοι κύριοι, θα ήθελα να συγχαρώ τον Αρχηγό του Κινήματος για την στάση του απέναντι στο βρώμικο πόλεμο που υφίσταται από το ανθελληνικό Καθεστώς. Η επερχόμενη δίκη εύχομαι να σημάνει και την οριστική δικαίωση τόσο του ιδίου όσο και του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Η νίκη της Χρυσής Αυγής θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων!

Με τιμή

Κ.Δ.

Ένα ολόκληρο Έθνος σε ομηρία – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι αντιδράσεις στελεχών του Σύριζα απέναντι στα συνθήματα που ακούστηκαν στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δεν είναι κάτι το οποίο προκάλεσε έκπληξη. Όπως επίσης δεν προκάλεσε καμία έκπληξη η πλήρης ακαμψία της ΝΔ απέναντι στις κραυγές των αριστεριστών. Μόνο η Χρυσή Αυγή βγήκε ξεκάθαρα και πήρε θέση υπέρ του Στρατού μας. Γι’ αυτό στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις Χρυσή Αυγή, γιατί στηρίζοντας Χρυσή Αυγή, στηρίζουμε την Ελλάδα!

Ν.Τ.

Επαναφορά του αντισυνταγματικού νόμου Ραγκούση σχεδιάζουν οι Συριζαίοι

Όχι ένα αλλά δεκαέξι νησιά διεκδικεί η Τουρκία από τη πατρίδα μας όπως δήλωσε μέσα στο κοινοβούλιο τους ο υπουργός άμυνας της γείτονος. Ανέφερε λοιπόν ότι η χώρα του συνεχίζει να απολαμβάνει την εδαφική της κυριαρχία σε μια σειρά από νησιά και νησίδες των οποίων η κυριαρχία δεν έχει από την Ελλάδα οριστικοποιηθεί, κάνοντας λόγο για αρχιπέλαγος τουρκικών νησιών. Μάλιστα δήλωσε ότι η χώρα τους δεν έχει πάψει να διεκδικεί τα νησιά αυτά με τη συνεχή παρουσία του των ενόπλων δυνάμεων κατά αέρα και θάλασσα, εννοώντας ασφαλώς τις συνεχείς παραβάσεις και παραβιάσεις του θαλασσίων και εναερίων συνόρων της πατρίδας μας. Βέβαια οι δηλώσεις αυτές δεν προβλήθηκαν από τα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς αλλά προτιμήθηκε η μέθοδος του αποπροσανατολισμού με τη μεγιστοποίηση των αντιδράσεων αναφορικά με τα συνθήματα των Ειδικών Δυνάμεων στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Έτσι στα ψιλά πέρασε η ιταμή αυτή πρόκληση των Τούρκων. Στον αντίποδα οι μνημονιακές πολιτικές έχουν αδυνατίσει αρκετά την αποτρεπτική ισχύ της Ελλάδας αλλά οι κυβερνώντες και συγκυβερνώντες, περί συνθημάτων τυρβάζουν.

Ευτυχώς τα λόγια και οι πράξεις της Χρυσής Αυγής, αποτελούν εγγύηση για το μέλλον αυτής της πατρίδας και συν το χρόνω ας ελπίσουμε στο τιμόνι αυτής της χιλιόπαθης πατρίδας να έρθουν κυβερνήσεις προερχόμενες από αληθινούς Έλληνες, ώστε η Ελλάδα να εκτελέσει τον ιστορικό της προορισμό.

Γ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-29-martiou-2015#ixzz3Vj6uZBXI

Exit mobile version