Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ντόρα σε βουλευτή Μεσσηνίας: Πιάσαμε πάτο! Ακόμα εδώ είσαι εσύ;

Ντόρα σε βουλευτή Μεσσηνίας: Πιάσαμε πάτο! Ακόμα εδώ είσαι εσύ;

Η πλήρης αποσάθρωση της ψοφοδεξιάς και σταδιακή μετάλλαξη της πάλαι ποτέ κραταιάς παράταξης σε τελειωμένο κομματίδιο τύπου “Πολ. Αν.” αναδεικνύεται με την μάχη των τζακιών και το μαλλιοτράβηγμα που καλά κρατεί στην Νέα Δημοκρατία.

Όσο ο Σαμαράς παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του, τόσο περισσότερο θα αναζωπυρώνονται οι εσωκομματικές έριδες, θα διαλύεται η ΝΔ και οι αγνοί παραπλανημένοι Έλληνες πατριώτες θα εισρέουν στις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ο “τυφλός” βουλευτής Μεσσηνίας με την διαταραγμένη ψυχολογία και προσωπικότητα κάνει και τον κουφό σε όλα αυτά που του καταλογίζουν. Η Ντόρα Μπακογιάννη με σημερινές δηλώσεις της άφησε σαφείς αιχμές εναντίον του δικτατορίσκου Σαμαρά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σέβομαι τον αγώνα του κάθε ανθρώπου και την ανάγκη προσωπικής δικαίωσης, αλλά η ΝΔ πρέπει να γυρίσει σελίδα, χρειάζεται επανίδρυση, χρειάζεται τεράστιες αλλαγές, άλλους ανθρώπους στην ηγεσία».

Την ίδια στιγμή, ο Νικήτας Κακλαμάνης, με συνέντευξή του επιμένει στην άμεση διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου στη ΝΔ. «Περιμένω από τον Αντώνη Σαμαρά να πάρει τη μεγάλη απόφαση για ένα συνέδριο ανοικτό και δημοκρατικό. Η Συνδιάσκεψη αποτελεί κομματικό πανηγύρι που συνδράμει στη μιζέρια και το κρυφτούλι των πάσης φύσεως “δελφίνων”».

Καθίσταται σαφές ότι η διατήρηση του προδότη και σκευωρού Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας διασφαλίζει την ταχεία διάλυση της ψοφοδεξιάς και την ταυτόχρονη συνεχόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Αντώνη κρατήσου όσο μπορείς για να εξαφανίσεις την ψοψοδεξιά. Μετά θα σε αναλάβει η Δικαιοσύνη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ntora-se-bouleuth-messhnias-piasame-pato-akoma-edw-eisai-esu#ixzz3VnVUqay2

Exit mobile version