Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Πραγματική η απειλή των Τζιχαντιστών στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια ανέπτυξε στην Ολομέλεια της Βουλής την επίκαιρη ερώτησή της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με την υπαρκτή απειλή των Τζιχαντιστών στην χώρα μας.

Η Συναγωνίστρια τόνισε το πλήθος ανησυχητικών δημοσιευμάτων και αναφορών σχετικά με την δράση, τα σχέδια και την αθρόα είσοδο των επικίνδυνων Τζιαχαντιστών τρομοκρατών στην Ελλάδα. Η κα Ζαρούλια επανέλαβε την πάγια θέση και προειδοποίηση του Λαϊκού Συνδέσμου ότι η μαζική είσοδος λαθρομεταναστών ιδιαίτερα από την Τουρκία δημιουργεί τις συνθήκες ενός ασύμμετρου πολέμου στην χώρα μας.

Ο κίνδυνος και η απειλή των Τζιχαντιστών είναι υπαρκτές, καθώς χιλιάδες επικίνδυνοι τρομοκράτες βρίσκονται εντός της ελληνικής επικράτειας υποδυόμενοι τους λαθρομετανάστες. Προς τούτο και η δήλωση του εξαδέλφου του Καντάφι ότι: “Υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες ανάμεσά στους λαθρομετανάστες, μεταξύ 10 και 50 ανά χίλια άτομα!“.

Ο Υπουργός Γιάννης Πανούσης, αφού επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της κας Ζαρούλια, αρκέστηκε να απαντήσει πως η Πολιτεία έχει γνώση και παρακολουθεί το φαινόμενο. Τέλος, η Συναγωνίστρια ευχήθηκε οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού να γίνουν πραγματικότητα και οι δηλώσεις του όπως “η χώρα δεν αντέχει άλλους μετανάστες” να ισχύσουν και να μην μείνουν κενό γράμμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-h-chrush-augh-einai-konta-ston-lao1#ixzz3VtHoybGC

Exit mobile version