Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Δυτική Αττική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την 25η Μαρτίου την Παρασκευή 27/3 στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, που γέμισαν ασφυκτικά από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος.

Το πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο συναγωνιστής Καρανικόλας Χρήστος, επισημαίνοντας ότι το μήνυμα που φτάνει σε μας σήμερα από τους Ήρωες του ’21, δεν είναι άλλο παρά η Πίστη στο σκοπό και ο συνεχής Αγώνας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης Γραικός Φώτης, ο οποίος ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και όσα διαδραματίστηκαν τους πρώτους δύο μήνες της νέας συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, ενημερώνοντας τους παρευρισκομένους για το πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής.

Η εκδήλωση έκλεισε με το χαιρετισμό του βουλευτή Σερρών Ματθαιόπουλου Αρτέμη και τη πρόσκληση σε όλους για συμμετοχή στον καθημερινό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου για μια ελεύθερη και περήφανη Ελλάδα.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και συμμετοχή πλήθους συναγωνιστών η επετειακή εκδήλωση-ομιλία στην Τοπική Οργάνωση Χαλκιδικής στον Πολύγυρο με θέμα: “1821: Μια Εθνική και όχι ‘ταξική’ Επανάσταση”. Ο γραμματέας της Ν.Ε. Χαλκιδικής, συναγωνιστής Κοσμάς Ήλκος, ανέλυσε όλα τα ιστορικά στοιχεία που προηγήθηκαν της επανάστασης του 1821 και παρέθεσε τα σημαντικότερα γεγονότα κατά την διάρκεια αυτής, και κατέρριψε το ψεύδος που διαδίδεται από διάφορους ψευδοπατριώτες και αριστεριστές ότι η Επανάσταση του 1821 ξεκίνησε και διεξήχθη δήθεν με κοινωνικά κριτήρια, δήθεν εναντίον ενός «ταξικού» εχθρού.

Τόνισε πως ο αγώνας των Ελλήνων ήταν ένας αγώνας ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ, ένας αγώνας για Πατρίδα, Ελευθερία και Πίστη, ο οποίος δυστυχώς ποτέ δεν ολοκληρώθηκε, όπως φαίνεται και από τον σημερινό ζυγό που επέβαλαν οι διεθνείς τοκογλύφοι στην Πατρίδα μας, αλλά και από το γεγονός ότι το νεοελληνικό κράτος δέθηκε και τότε στις αλυσίδες των «δανείων του αγώνα» πριν καν γεννηθεί. Επισήμανε τέλος πως μόνο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μπορεί να προάγει και να εγγυηθεί ένα πνεύμα αληθινά πατριωτικό και να οδηγήσει την Ελλάδα σε νέους νικηφόρους αγώνες, αφού πρώτα σπάσει τα δεσμά της που την μετέτρεψαν σε επαίτη της Ευρώπης.

Με μεγάλη αποδοχή των Συναγωνιστών από τους κάτοικους του Ασπροπύργου πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής, μια περιοχή ξεχασμένη από τις προεκλογικές υποσχέσεις των πολιτικάντηδων αγκαλιάζει καθημερινά τα παιδιά της Χρυσής Αυγής. Η Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής δίνει το παρόν στις γειτονιές του Ασπροπύργου και με την έντονη δράση της, ενημερώνονται συχνά χιλιάδες συμπολίτες μας καθώς η φίμωση των Μ.Μ.Ε. συνεχίζετε ακόμα και σήμερα που η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn155#ixzz3Vx5D0rek

Exit mobile version