Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 922) που κυκλοφορεί αύριο

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” (α.φ. 922) που κυκλοφορεί αύριο

Ολέθρια για κρίσιμους τομείς της εθνικής μας οικονομίας υπήρξε η πολιτική της πρώην ΕΟΚ και σήμερα Ε.Ε. Μία πολιτική στην οποία δυστυχώς συμφώνησαν τόσο οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, όσο και της Ν.Δ. Μία πολιτική η οποία οδήγησε στην καταστροφή της εθνικής μας παραγωγής σε αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα με αποτέλεσμα την ραγδαία άνοδο των εισαγωγών και την μείωση των εξαγωγών. Το πλέον σημαντικό είναι ότι η Ελλάδα σήμερα είναι μία χώρα η οποία δεν είναι αυτάρκης σε τρόφιμα. Επιπλέον, με την κερδοσκοπική και αντεθνική πολιτική των αλυσίδων πωλήσεως τροφίμων, οι οποίες στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκουν σε πολυεθνικές, να έχουν εξαφανιστεί τα Ελληνικά προϊόντα.

Έτσι βλέπουμε στα “σούπερ μάρκετ” να ευρίσκουμε μήλα από την Χιλή, πατάτες από την Αίγυπτο, κρεμμύδια από την Τουρκία και άλλα πολλά. 

Ένα από τα πλέον σημαντικά προϊόντα της χώρας είναι ως γνωστόν το ελαιόλαδο. Το οποίο ελαιόλαδο το αγοράζουν σε τιμές εξευτελιστικές από τους παραγωγούς ξένοι, οι οποίοι το συσκευάζουν στο εξωτερικό και το χρυσοπουλάνε σε τιμή τριπλάσια και τετραπλάσια. Εφέτος μάλιστα ήταν μια εξαιρετική χρονιά, αφού είχε μεγάλη μείωση στην παραγωγή της τόσο η Ιταλία, όσο και η Ισπανία. Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για τους κατευθύνοντες μία υποτίθεται εθνική οικονομική πολιτική.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-a.f.-922-pou-kukloforei-aurio#ixzz3VyHGWiIq

Exit mobile version