Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι νέοι άξονες της Γεωπολιτικής: Λαθρομετανάστευση και Κατάκτηση δια του χρέους

Οι νέοι άξονες της Γεωπολιτικής: Λαθρομετανάστευση και Κατάκτηση δια του χρέους

Θα αναφερθούμε σήμερα στα σημεία των καιρών, τα οποία ταυτοχρόνως αποτελούν αίτιο και αιτιατό των νέων αξόνων της γεωπολιτικής σκέψεως. Η Ευρώπη βιώνει μία εντονότατη οικονομική κρίση, η οποία κρατάει εδώ και χρόνια, η οποία ας μην αυταπατόμαστε είναι μία πράξη οικονομικού πολέμου συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων εναντίον της Ευρώπης των Εθνών, όπως την οραματιζόμαστε. Παραλλήλως οι ίδιες δυνάμεις επιθυμούν διακαώς την παγκοσμιοποίηση για ίδιον όφελός τους, έχουν προκαλέσει μία μετάλλαξη του κοινωνικού ιστού των κρατών της Ευρώπης, γεγονός που φαίνεται εντόνως και στην Πατρίδα μας.

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό και συνεχώς μεταλλασσόμενο πεδίο, η Ελλάδα βιώνει τον πρώτο μήνα μία καινούργιας συγκυβέρνησης, η οποία εξελέγη με αρκετά αυξημένη πλειοψηφία, αποτελούμενη από δύο κόμματα που προέρχονται μεν από τα σπλάχνα του παλαιού δικομματισμού, αλλά από την άλλη θεωρητικά τουλάχιστον πρεσβεύουν μία αλλαγή πλεύσεως από τις καθιερωμένες πολιτικές. Ο Σύριζα και οι Ανέλ έχουν λάβει σαφή εντολή από τον Ελληνικό Λαό να καταγγείλουν το μνημόνιο και να διαγράψουν το παράνομο και επαχθές χρέος, που επιβάλλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και φέρνει τα μνημόνια και όλες τις συνέπειες που θα δούμε παρακάτω.

Το χρέος ως παράγων ελέγχου των Εθνών

Όπως ένας απλός άνθρωπος, έτσι και ένα κράτος καθίσταται έρμαιο των δανειστών του, όταν χάσει την δυνατότητα αποπληρωμής των χρεών του. Όπως ευστόχως το έθεσε ο Έλληνας Ιστορικός, Πλούταρχος, «Το δανείζεσθαι της εσχάτης αφροσύνης και μαλακίας εστίν», συνεχίζοντας σα να προέβλεπε τη σύγχρονη νεοελληνική τραγωδία, λέγοντας ότι «οι οφειλέτες είναι δούλοι όλων των δανειστών τους. Είναι δούλοι δούλων αναιδών και βάρβαρων και βάναυσων».

Η Ελλάδα είναι δέσμια ενός χρέος παρανόμου και επαχθούς. Ενός χρέος δημιουργημένου από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ – κυρίως – ώστε να διατηρηθούν στην εξουσία. Πράγματι, ξεκινώντας από το «Τσοβόλα δώστα όλα», τα κόμματα της κλεπτοκρατίας άρχισαν να αδειάζουν τα ταμεία του κράτους και ακολούθως να παίρνουν «αειφόρα δανεικά», με αποκλειστικό σκοπό την διατήρηση τους την εξουσία. Διέλυσαν την Ελληνική Οικονομία, άδειασαν τα ταμεία του κράτους και ακολούθως διόγκωσαν το δημόσιο χρέος, το οποίο έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη. Παραλλήλως έπαιρναν μίζες, χτίζαν βίλες, δημιουργούσαν τα δίκτυα διαπλοκής και καλλιεργούσαν την αλαζονεία και το θράσος τους.

Εξαιτίας αυτού του χρέους, οι δανειστές εγείρουν αξιώσεις έναντι της χώρας μας. Αξιώνουν και έχουν έλεγχο της οικονομικής πολιτικής της χώρας μας, μέσω της τρόικα, η οποία με ένα email μπορεί και νομοθετεί κατά το δοκούν. Πέραν της προφανούς ανθρωπιστικής κρίσεως, που βιώνει η Πατρίδα μας, με τις χιλιάδες των αυτοκτονιών και τα εκατομμύρια των απελπισμένων, μιας και ο λόγος περί γεωπολιτικής οφείλουμε να εστιάσουμε στα απτόμενα αυτής σημεία, όπως η έλλειψη εσωτερικής ασφάλειας, η μείωση των εξοπλιστικών κονδυλίων, η αποδυνάμωση της διπλωματικής θέσης της χώρας μας και φυσικά ο αποπροσανατολισμός του Ελληνικού Λαού από την συνολική και ευρεία παρακμή που απλώνεται γύρω μας.

Στις παρακάτω σκέψεις μας θα χρησιμοποιήσουμε συχνά τον γεωπολιτικό ορισμό του κράτους, τον οποίο οφείλετε να έχετε κατά νου, για να μπορείτε άμεσα να συνδέετε τα τεκταινόμενα που εν συντομία θα παρατεθούν στην συνέχεια. Τα έθνη – κράτη ως γεωπολιτικές έννοιες ορίζονται, λοιπόν, από το τρίπτυχο Λαός – Χώρος – Κυριαρχία. Τα δύο πρώτα συστατικά στοιχεία είναι πυρηνικά και απουσίας τους δεν υπάρχει καν συζήτηση περί κράτους. Το τρίτο στοιχείο μπορεί να ελλείπει ενίοτε, όμως η απουσία του υποβιβάζει το κράτος σε ένα θλιβερό προτεκτοράτο που αδυνατεί να χαράξει αυτοδυνάμως την πολιτική του και ως εκ τούτου είναι γεωπολιτικώς ανύπαρκτο, όντας μία απλή επέκταση της επί αυτού κυριαρχούσας δύναμης

Έλλειψη εσωτερικής ασφάλειας

Χρόνια τώρα στα αστικά κέντρα οι Έλληνες βιώνουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση με τις γειτονιές τους, τις πλατείες τους και τους δρόμους τους να καταλαμβάνονται από λαθρομετανάστες. Με την εγκληματικότητα όχι μόνο να εκτοξεύεται στα ύψη, αλλά να γίνεται όλο και πιο σκληρή, με δολοφονίες, εμπόριο ναρκωτικών και εμπόριο λευκής σαρκός να γίνονται από έκτακτα γεγονός σε καθημερινότητα.

Ήδη η κατάσταση στο σημείο που συζητάμε ήταν εκρηκτική γεωπολιτικά, αφού υπήρξαν συγκεκριμένες καταγγελίες για λαθρομετανάστες – πράκτορες ξένων χωρών που πραγματοποιούσαν εμπρησμούς ή που συμμετείχαν στο γενικευμένο πλιάτσικο ή εμπρησμό των Αθηνών το 2008. Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2012 η αστυνομία ανακάλυψε παράνομο καζίνο, στο οποίο σύχναζαν αλλοδαποί, εντός του οποίου βρέθηκαν 4.000.000 τουρκικές λίρες, αντιστοιχούσες σε 1.542.904 ευρώ!

Αυτά σε συνδυασμό με τις αυξημένη εγκληματικότητα και τις συνεχείς δολοφονίες Ελλήνων από φονικές συμμορίες αποτελούμενες από λαθρομετανάστες κάθε φυλής, χρώματος, εθνικότητας και θρησκεύματος, θα αρκούσε για να φέρει στα λογικά του τον οποιονδήποτε πολιτικό θεωρεί ότι η λαθρομετανάστευση είναι ένα φαινόμενο ανεκτό από τους Έλληνες. Από ότι είδαμε όμως αυτό δεν αρκεί, αφού οι πράξεις της νέας συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, αποδεικνύουν ότι η σχεδιαζόμενη πολιτική κινείται στην κατεύθυνση της καταργήσεως των συνόρων και της προσέλκυσης όσο το δυνατόν περισσοτέρων λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.

Όμως στον παγκόσμιο χάρτη έχει ανατείλει μία νέα φρίκη απείρως χειρότερη από όσα περιγράψαμε αμέσως πριν. Ο λόγος φυσικά για τους τζιχαντιστές, οι οποίοι σε όλη την Μέση Ανατολή, αλλά και την Αφρική προβαίνουν σε ωμότητες που προκαλούν την δικαιολογημένη οργή του μέσου Ευρωπαίου πολίτη. Όλοι έχουμε δει τους δημόσιους αποκεφαλισμούς, τις απαγωγές παιδιών, την μαζική καταστροφή – ακόμα και με μπουλντόζες – αρχαιολογικών μνημείων και φυσικά τις μάχες που διεξάγονται με τους στρατούς κρατών και εθνοτήτων, όπως η Συρία, το Ιράκ, οι Κούρδοι και ούτω κάθ’ εξής.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σταθούμε σε μία συνέντευξη του εξαδέρφου του πρώην ηγέτη της Λιβύης, Καντάφι, ο οποίος ανέφερε ξεκάθαρα ότι οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν τρομοκρατικές ενέργειες εντός Ευρωπαϊκού εδάφους και πρόκειται να κάνουν απόβαση στον Ευρωπαϊκό νότο ως λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες ανάμεσά τους, μεταξύ 10 και 50 ανά χίλια άτομα. Όλοι πηγαίνουν στην Ευρώπη. Μέσα σε έναν χρόνο, δύο χρόνια, θα έχετε ακόμη μία 11η Σεπτεμβρίου». Τα παραπάνω ήρθε να τα επικυρώσει και σχετικό ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε προσφάτως στην τηλεόραση, σύμφωνα με το οποίο τζιχαντιστές που συσχετίζονταν με το πολύνεκρο χτύπημα στο Παρίσι, βρίσκονταν στην Ελλάδα.

Μείωση εξοπλιστικών κονδυλίων και διάλυση των δομών της Εθνικής Άμυνας

Την προαναφερθείσα εσωτερική ασφάλεια δεν μπορεί να την διασφαλίσει το κράτος μονάχα με μία χρηστή μεταναστευτική πολιτική, αλλά και με κονδύλια που αφορούν τα Σώματα Ασφαλείας. Στο σημερινό μνημονιακό κράτος, τα κονδύλια που αφορούν την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, που υποτίθεται ότι είναι οι οργανισμοί που καταπολεμούν την εγκληματικότητα και την αθρόα λαθρομετανάστευση είναι δραματικά μειωμένα ελέω της κρίσεως και της εφαρμοσμένης δημοσιονομικής πολιτικής. Τα περιπολικά οχήματα της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος δεν έχουν ούτε ανταλλακτικά, ούτε τη δυνατότητα για να κινηθούν, γεγονός που καθιστά την κατάσταση τουλάχιστον εκρηκτική.

Αναλόγως την ασφάλεια από τον εξωτερικό εχθρό και την διασφάλιση της Αξιοπρέπειας του Έθνους μας την αναλαμβάνουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Σε αυτό τον τομέα τα πράγματα είναι εξίσου τραγικά, αφού όχι μόνο έχει πλέον το ισοζύγιο δυνάμεων με την Τουρκία έχει χάσει τον ισοσκελισμό του, αλλά επιπλέον τα στελέχη των Ένοπλων Δυνάμεων έχουν φτωχοποιηθεί άνευ προηγουμένου, μη μπορώντας να διασφαλίσουν ακόμα και την αξιοπρεπή διαβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους. Πέραν αυτού ακόμα και τα υπάρχοντα ελληνικά όπλα δεν έχουν ούτε αρκετά πυρομαχικά, ούτε επάρκεια ανταλλακτικών, πρόβλημα το οποίο γίνεται ακόμα πιο έντονο από την στιγμή που η πολιτική ηγεσία, κατ’ εντολή της τρόικα διέλυσε την ΕΛΒΟ, την ΠΥΡΚΑΛ και την ΕΑΣ, εταιρείες κρατικές, από τις οποίες απαρτιζόταν η αμυντική βιομηχανία της χώρας. Αυτό σε πλήρη αντιδιαστολή με τα γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα της Ελλάδος, αφού οι εν λόγω κρατικές εταιρείες θα μπορούσαν όχι μόνο να εξασφαλίζουν την αυτάρκεια της Ελλάδος σε οπλικά συστήματα και πυρομαχικά, αλλά και να αποτελέσουν ένα ισχυρό εξαγωγικό προϊόν της χώρας μας. 

Η σύγχρονη Γεωπολιτική και η Ελλάδα

Ενώ παλαιότερα η Γεωπολιτική αφορούσε την κατοχή των πλουτοπαραγωγικών πηγών, πλέον και με την δυναμική είσοδο της Γεωοικονομίας, έχουμε να κάνουμε με μία Γεωπολιτική των Ροώνεννοώντας ότι η πραγματική ισχύς των κρατών δεν λογίζεται από τις κτήσεις της, αλλά από την δυνατότητα να ελέγχει την ροή κεφαλαίων, πρώτων υλών, ενέργειας, εμπορευμάτων και ανθρώπων. Η Ελλάδα σε αυτό το σύγχρονο γεωπολιτικό πεδίο θα μπορούσε να παίζει πρωταγωνιστικό, όντας μία ισχυρή περιφερειακή δύναμη στην λεκάνη της Μεσογείου και την Μέση Ανατολή. Η γεωγραφική θέση της Πατρίδας μας, αλλά και το πλούσιο υπέδαφος της την κάνουν εξαιρετικά σημαντική για την εξωτερική πολιτική των υπερδυνάμεων, αλλά και γενικότερα.

Αν κάποιος σκεφτεί την θέση της Ελλάδος στον Παγκόσμιο χάρτη θα αντιληφθεί ότι πρόκειται για ένα σταυροδρόμι ανάμεσα σε Ηπείρους και θάλασσες. Πρόκειται για ένα σταυροδρόμι, μέσω του οποίου μοιραίως διακινείται το σύνολο των προϊόντων από Ασία και Αφρική προς Ευρώπη και τούμπαλιν. Οι ενεργειακοί πόροι της Μέσης Ανατολής και της Αραβίας, μοιραία περνάνε από Ελλάδα, προκειμένου να φτάσουν στην Ευρώπη. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ρωσικούς υδρογονάνθρακες. Η εγγύτητα της χώρας μας με την εξαιρετικά ευαίσθητη και σημαντική γεωπολιτικά περιοχή της Μέσης Ανατολής καθιστά την Ελλάδα ένα εξαιρετικό στρατιωτικό σταθμό, που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από τις νατοϊκές δυνάμεις. 

Τα παραπάνω αρκούν για να πείσουν ακόμα και τον πιο δύσπιστο για την σημαντικότητα της Ελλάδος για τον δυτικό συνασπισμό. Αρκούν και ακόμα δεν είπαμε κουβέντα για τα ενεργειακά κοιτάσματα της χώρας, για τα οποία είχε πει ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Ζεληλίδης, ότι: «Αν αξιοποιηθούν οι περιοχές νότια της Κρήτης, τα ευρήματα στη Δυτική Ελλάδα, το Καστελόριζο και η λεκάνη του Ηροδότου, που εκτείνεται μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, τότε καλύπτεται η ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης για 50 χρόνια».

Συνεπώς δεν απορούμε καθόλου σχετικά με το γιατί οι δυτικοί πάτρωνες θέλουν να διατηρήσουν την Ελλάδα υπό τον έλεγχό τους. Είτε μιλήσουμε για το ΝΑΤΟ, είτε μιλήσουμε για την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι σαφές ότι η Ελλάδα αποτελεί μία κεφαλαιώδης κτήση, που επ’ ουδενί δεν δύναται να αφεθεί ελεύθερη να καθορίσει τις τύχες της. Αυτό δε φρόντισαν να το καταστήσουν σαφές πολλές φορές από την Εθνεγερσία και μετά. Είτε μιλήσουμε για τα δάνεια του Αγώνα, την Δίκη του Κολοκοτρώνη, την Μικρασιατική Καταστροφή, την τύχη της χώρας μας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο, είτε έρθουμε στο σήμερα με τα μνημόνια και την εχθρική στάση των «συμμάχων» στα Εθνικά Ζητήματα, βλέπουμε ότι οι δυτικοί απαιτούν μία «Ελλάς μικρή πλην έντιμη», ένα προτεκτοράτο που θα δρα κατ’ εντολή τους.

Προσδιορισμός του δυνάστη – Συνέπειες στην Ευρωπαϊκή Πολιτική

Οι δυνάμεις που ασκούν τον προαναφερθέντα, δια του χρέους, οικονομικό πόλεμο για τον έλεγχο της Ελλάδος, είναι ακριβώς οι ίδιες δυνάμεις που προωθούν τον πολυπολιτισμό και την αθρόα λαθρομετανάστευση, ασχέτως αν αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια ασφάλειας. Πρόκειται για τις δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα νέο υλιστικό και ατομικιστικό κόσμο. Είναι οι δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και του αριστερισμού, δύο ιδεολογιών σιωνιστικά πλασμένων, των οποίων ο απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία ενός απρόσωπου και άχρωμου κόσμου, στον οποίο οι Λαοί μην έχοντας κανένα συνεκτικό δεσμό θα είναι έρμαια μίας θρησκευτικού τύπου κάστας ή ελίτ που θα τους εξουσίαζει, όπως ο βοσκός εξουσιάζει τα πρόβατα. 

Το γεγονός ότι το σχέδιο των συγκεκριμένων ομάδων βρίσκεται ακόμα εν κινήσει δημιουργεί, μοιραία, πολιτικές αναταράξεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μιλώντας για ένα σχέδιο που λειτουργεί σε δύο άξονες, μπορούμε να χωρίσουμε τον πληθυσμό σε τέσσερις υποομάδες, βάσει της αντιλήψεως αυτού του σχεδίου και να βρούμε τον αντικατοπτρισμό αυτών των υποομάδων στην διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού.

Η πρώτη ομάδα, φυσικά, είναι αυτοί που είτε δεν αντιλαμβάνονται το σχέδιο, είτε το επικροτούν. Είναι αυτοί που ενσυνείδητα ή ασυνείδητα συντάσσονται με τους σκοπούς των επικυρίαρχων και των τοπικών ανδρείκελών τους. Στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό είναι ουσιαστικά οι ψηφοφόροι του Πασόκ, της Νέας Δημοκρατίας και του «Ποταμιού», οι οποίοι άθελα ή ηθελημένα βοηθούν στην συνέχεια της κατοχής της Πατρίδας μας από την τρόικα και τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, είτε αυτές ονομάζονται Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, είτε μιλάμε για λόμπι των ΗΠΑ.

Η δεύτερη ομάδα είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται ένα από τα δύο σκέλη του σχεδίου. Στην περίπτωση της αντιλήψεως του οικονομικού σχεδίου για υποδούλωση της Πατρίδας μας και φτωχοποίησης του Λαού μας, έχουμε να κάνουμε με μαρξιστές ή αριστερούς, των οποίων ακόμα και οι πιο φιλότιμες προσπάθειες είναι καταδικασμένες να αποτύχουν, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να καταπολεμήσεις τους κατακτητές της Πατρίδος μας, άμα δεν το κάνεις σε όλα τα πεδίαΑκόμα και αν ο Σύριζα δεν είχε ήδη αποδεχτεί την συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, η ιδεοληψία του πολυπολιτισμού που προωθούν οι συνιστώσες του μοιραία θα οδηγούσε και πάλι στον ίδιο δρόμο της λιτότητας, είτε επειδή οι ταραχές και οι τρομοκρατικές ενέργειες θα οδηγούσαν σε κατάρρευση την κυβέρνηση, είτε επειδή ο προϋπολογισμός του κράτους δεν δύναται να συντηρήσει έναν τόσο μεγάλο αριθμό λαθρομεταναστών.

Στην τρίτη ομάδα περιλαμβάνονται οι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται ή ισχυρίζονται ότι αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και την επικινδυνότητα του πολυπολιτισμού, αλλά δεν αντιλαμβάνονται ή κάνουν ότι δεν αντιλαμβάνονται τον οικονομικό πόλεμο που υφίσταται η Πατρίδα μας. Σε αυτή την υποκατηγορία εντάσσονται νεοφιλελεύθεροι συντηρητικοί τύπου Γεωργιάδη και Βορίδη, τους οποίους έχει ήδη κρίνει και κατακρίνει η Ελληνική Κοινωνία.

Η τέταρτη ομάδα είναι αυτοί που πραγματικώς έχουν αντιληφθεί το σχέδιο στην ολότητά του. Πρόκειται για κοινωνούς του Λαϊκού Εθνικισμού, που στην Ελλάδα έχουν πραγματικούς και μόνους εκπροσώπους τους Χρυσαυγίτες. Στα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά Κράτη έχουμε πολλά παραδείγματα Εθνικιστικών Κινημάτων, τα οποία συνεχώς ενδυναμώνονται, θέτοντας τους επικυρίαρχους σε έναν άνευ προηγουμένου συναγερμό, ο οποίος έχει προκαλέσει την ενεργοποίηση χιλιάδων οργανώσεων, με κρατική χρηματοδότηση. Ενδεικτικό παράδειγμα το μορφωτικό ίδρυμα του Σύριζα, το οποίο διοργανώνει συνεχείς εκδηλώσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής με χρήματα από το γερμανικό υπουργείο εξωτερικών.

Η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής

Οι δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης και της λιτότητας εδώ και αρκετό καιρό προειδοποιούν για την άνοδο του Ευρωσκεπτικισμού, όπου ως «Ευρωσκεπτικισμό» ορίζουν τους μαρξιστές και τους Εθνικιστές, γενικώς όσους δεν επιθυμούν την διάλυση των κρατών σε έναν υπερεθνικό οργανισμό – ομοσπονδία, όπως η ΗΠΑ. Όμως στην ουσία από τις δύο τάσεις του Ευρωσκεπτικισμού, οι μαρξιστές διεξάγουν τον πολιτικό τους αγώνα εν ασφαλεία, διότι πολύ απλά δεν απειλούν την ουσία του συστήματος εξουσίας. Αντιθέτως, οι Εθνικιστές σε ολόκληρη την Ευρώπη τελούν υπό καθεστώς διώξεως.

Μέσα σε αυτό το ευρωπαϊκό πολιτικό πεδίο, η Χρυσή Αυγή κατάφερε να ταράξει τα νερά, καταφέρνοντας συνεχείς νίκες και ανεβάζοντας ραγδαία τα ποσοστά της, απολαμβάνοντας την αποδοχή σημαντικού τμήματος του Ελληνικού Λαού. Η Χρυσή Αυγή κατάφερε να γίνει Ευρωπαϊκό πρότυπο, δίνοντας θάρρος και έμπνευση στους Εθνικιστές ολόκληρης της Ευρώπης. Έτσι, όπως στην Ελλάδα έγινε το πρώτο πείραμα επιβολής νεοφιλελεύθερης πολιτικής εν μέσω ενός δημοκρατικού – έστω και θεωρητικά – πολιτεύματος, τώρα έπρεπε να γίνει και το πείραμα της κατάλυσης της δημοκρατίας, όντας εν μέσω «δημοκρατίας». Έπρεπε δηλαδή να ακυρωθεί η επιλογή του ελληνικού λαού, χωρίς αυτό να γίνει αντιληπτό.

Μία διαταγή από κέντρα του εξωτερικού και η αγαστή συνεργασία επίορκων δικαστικών, πολιτικής εξουσίας, δημοσιογράφων, ποινικών και τρομοκρατών, επεχείρησαν να θέσουν ένα τέρμα σε αυτό το παράδειγμα. Η Χρυσή Αυγή επιχειρήθηκε να χαρακτηριστεί ως εγκληματική οργάνωση και στα δελτία των 8 οργανώθηκαν παρελάσεις με χειροπέδες, προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο Ελληνικός Λαός. Ήταν το γνωστό αμερικανικό δόγμα «ΣΟΚ και ΔΕΟΣ», όπου όλος ο Ελληνικός Λαός έβλεπε το καθεστώς, σε ζωντανή σύνδεση, να συλλαμβάνει τους ταγούς της ελπίδας του, τους Χρυσαυγίτες, με πρώτο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Έναν μήνα μετά, την 1η Νοεμβρίου του 2013, παρακρατικοί δολοφόνοι, που παραμένουν ασύλληπτοι στέρησαν από εμάς τα αδέρφια μας, τον Γιώργο και τον Μάνο.

18 μήνες μετά από αυτή τη μέρα του δόγματος «ΣΟΚ και ΔΕΟΣ», ο Αρχηγός μας και ο Γιάννης Λαγός αποφυλακίστηκαν και είναι πλέον μαζί μας, έστω και υπό καθεστώς κατ’ οίκον περιορισμού. 18 μήνες μετά από σκληρή πολεμική, ύβρεις, συκοφαντίες, δολοφονίες, πολλές τρομοκρατικές ενέργειες και επιθέσεις, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να υπάρχει και να γιγαντώνεται. 18 μήνες μετά δεν κατάφεραν να μας λυγίσουν. 18 μήνες μετά και η Σημαία μας είναι ακόμα στις επάλξεις. 18 μήνες μετά και τώρα ξέρουν πως το πείραμά τους απέτυχε. Η Χρυσή Αυγή είναι ακόμα το ευρωπαϊκό πρότυπο και δείχνει τον δρόμο προς την Ελευθερία της Ελλάδος και την Ευρώπη των Εθνών που οραματιζόμαστε. 

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-neoi-ajones-ths-gewpolitikhs-lathrometanasteush-kai-katakthsh-dia-tou-ch#ixzz3W8anNlku

Exit mobile version