Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Δράμα, Καβάλα

Αγωνιστικός Χαιρετισμός από τον Αλέξανδρο Γέροντα στην Τ.Ο. Πειραιώς – Βίντεο

Την Παρασκευή, 27/03/15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, επίσκεψη και χαιρετισμός από τον Ηρωικό Συναγωνιστή μας, Αλέξανδρο Γέροντα. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος, τονίζοντας πως οι σφαίρες δεν είναι αρκετές για να λυγίσουν τους Εθνικιστές, και ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας είναι η ζωντανή ενσάρκωση αυτών τον λέξεων. 01/11/13 – ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

 

Στην συνέχεια, υπό άκρος συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Γέροντας, όπου με λίγες λέξεις κατάφερε να καθηλώσει και να προκαλέσει ρίγη από συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησε πολιτικός και ιδεολογικός διάλογος, και ως Είθισται, άλλη μια συνάντηση μας, έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Αγωνιστικός Χαιρετισμός από τον Αλέξανδρο Γέροντα στην Τ.Ο. Πειραιώς

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, το απόγευμα, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος, παρακολούθησαν την τακτική ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου, για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και την ομιλία του συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά, με θέμα τη σύγχρονη τέχνη ως όργανο της παγκοσμιοποίησης. Αρχικά, το λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας, αναφερόμενος στην μετονομασία του μνημονίου σε ”συμβόλαιο για την ανάκαμψη και την εξέλιξη”. Άλλαξε δηλαδή ο Μανωλιός και φόρεσε τα ρούχα του αλλιώς. Επίσης, αναφέρθηκε στη δήλωση του Τσίπρα προς τη Μέρκελ, ότι η ενδεχόμενη αποτυχία της κυβέρνησης, θα φέρει τη Χρυσή Αυγή μπροστά.

Στη διάρκεια, έγινε λόγος, για το δίλημμα της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων. Το αν θα πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί ή αν θα αποπληρωθούν οι δόσεις προς τους δανειστές. Από την άλλη πλευρά, η Μέρκελ ξεκαθάρισε ότι για να πάρουμε ρευστό, θα πρέπει να αποφασίσει πρώτα το eurogroup, ενώ ο Ντράγκι ανάφερε ότι για να πάρει λεφτά η Ελλάδα, πρέπει να τηρήσει πλήρως τις δανειακές της δεσμεύσεις. Τελικά, ο ”Τσιπραντρέας” ξέχασε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις κι ότι θα βαρούσε τα ντέφια να χορεύουν οι αγορές, μπαίνοντας στο κλαμπ των Μερκελιστών και ξεγελώντας τους Έλληνες ψηφοφόρους. Τελειώνοντας, ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, τόνισε ότι η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή. Ένα Εθνικιστικό και λαϊκό Κίνημα, που θα δώσει νέα πνοή στην Ελλάδα σε όλους τους τομείς.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς, ο οποίος αναφέρθηκε στη σύγχρονη τέχνη και πώς αυτή έχει τσιμεντοποιήσει τις ανθρώπινες σκέψεις. Μπροστά στο βωμό της παγκοσμιοποίησης, τα παλιά νεοκλασικά κτίρια, έχουν αντικατασταθεί από σύγχρονα μαύρα και γκρίζα. Είναι η απόλυτη αποξένωση που προκαλείται από το φυσικό και υγιές περιβάλλον, στο σύγχρονο άψυχο και άρρωστο. Επίσης, τόνισε ότι η σύγχρονη οικοδομική Bαβέλ, δεν μπορεί να αγαλλιάζει ένα υγιές πνεύμα, γιατί με πρόσχημα την απλότητα και την λειτουργικότητα, αφαιρέθηκε η ουσία και η υπόσταση της ανθρώπινης ψυχής. Επιπλέον, χαρακτήρισε τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, ως όργανο της παγκοσμιοποίησης, που έχει σκοπό την αλλοτρίωση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των Εθνών. Αυτό σηματοδοτεί και την βιολογική αλλοίωση, που δια μέσω της λαθρομετανάστευσης και της υποταγής στους διεθνής σιωνιστές, εισερχόμαστε σε ένα δρόμο που δεν έχει γυρισμό. Ένα δρόμο, που μόνο η Χρυσή Αυγή είναι ικανή να συντρίψει, για να επαναφέρει την Εθνική προσωπικότητα και τον Εθνικό χαρακτήρα.

Το πρωί της Κυριακής 29 Μαρτίου 2015, κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του Γραμματέα της Τ.Ο. Δράμας, παρέστη σε Ιερό Ναό της πόλης κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του συλλόγου Κυπρίων Δράμας, για το μνημόσυνο προς τους αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. Μετά το πέρας της λειτουργίας, το κλιμάκιο συναγωνιστών, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκο, επισκέφθηκε τα χωριά Κουδούνια, Καλός Αγρός και Αμπελάκια του νομού Δράμας, όπου διένειμε εκατοντάδες φύλλα ενημερωτικού υλικού, για τις αγροτικές θέσεις του Κινήματός μας και τις εφημερίδες Χρυσή Αυγή κι Εμπρός.

Η αποδοχή των κατοίκων ήταν ιδιαίτερα θερμή και πολύ έντονο το ενδιαφέρον τους, για τις πολιτικές εξελίξεις και τη συνέχεια των μνημονίων, υπό τη μορφή νέας ονομασίας, από την κυβέρνηση των ”Τσιπροκαμμένων”. Επίσης, μεγάλος ήταν ο προβληματισμός τους για την αδιαφορία της συγκυβέρνησης στα διάφορα κοινωνικά θέματα των Ελλήνων πολιτών, ενώ παράλληλα τόνιζαν ότι η χώρα τελεί υπό κατάρρευση κι ότι η θηλιά του μνημονιακού κλοιού, συνεχίζει να τους πνίγει. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, απάντησε σε όλα με τις σταθερές και αμετάκλητες θέσεις του Κινήματος και επισήμανε ότι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν κάνει βήμα πίσω, είναι η Χρυσή Αυγή.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 το πρωί, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Δράμας, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Αζαριάδη Νίκου, έδωσε για άλλη μία φορά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, σε δύο ελληνικές οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση. Η υποδοχή των οικογενειών ήταν πολύ θερμή και εξέφρασαν την απελπισία τους από τις συγκυβερνήσεις της διαφθοράς και της διαπλοκής. Ανέφεραν χαρακτηριστικά, ότι τους έχουν σπρώξει στο χείλος της καταστροφής. Τέλος, ευχαρίστησαν τη Χρυσή Αυγή και την Τ.Ο. Δράμας, που στέκεται δίπλα τους σε μια κατάσταση εξαθλίωσης και ταπείνωσης. Μιας κατάστασης, με κύριους υπεύθυνους τις εκάστοτε προδοτικές κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις. Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Δράμας, συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, τόνισε ότι προτεραιότητα για τη Χρυσή Αυγή, έχει ο Έλληνας. Ο τίμιος πολιτικός μας αγώνας συνεχίζεται.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας η ομιλία του συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, με θέμα 25η Μαρτίου 1821: Όπως τότε έτσι και σήμερα όλοι εναντίον μας. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε με μια ειδική αναφορά στην πρόσφατη αποφυλάκιση του Αρχηγού μας Νικόλαου Μιχαλολιάκου, καθώς και του βουλευτή Πειραιά, συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού, γεγονός που σηματοδοτεί την συνέχιση του Αγώνα μας με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και πάθος για Πατρίδα κι Ελευθερία. Εν συνεχεία, στο κυρίως μέρος της ομιλίας του αναφέρθηκε στις προσπάθειες των ντόπιων ανθελλήνων να αποδομήσουν το περιεχόμενο της Εθνικοαπελευθερωτικής Επανάστασης του 1821, διαδίδοντας πως επρόκειτο για ταξική-κοινωνική. Ως απάντηση σε όλους αυτούς, ο συναγωνιστής ανέγνωσε ένα ποίημα του Αλέξανδρου Βαλαωρίτη, καθώς και τα αποσπάσματα από τα απομνημονεύματα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στην περιβόητη “ελληνοτουρκική φιλία” που πρεσβεύουν οι νεοταξίτες, υπενθυμίζοντας την Γενοκτονία των Ποντίων και του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας γενικά, τους διωγμούς των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, την εισβολή στην Κύπρο, τα γεγονότα των Ιμίων, καθώς και τις πρόσφατες αναφορές για 100 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου σε μια μέρα, αποδεικνύοντας ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις των “φίλων μας τούρκων. Ο Ελληνισμός υπέστη τα πάνδεινα από τους τούρκους και τους δυτικούς στο διάβα των αιώνων και σήμερα η παγκοσμιοποίηση έρχεται να ισοπεδώσει τα πάντα και ολοκλήρωσε την ομιλία του με τα λόγια του Κολοκοτρώνη από την επιστολή του στον Ιμπραήμ: «ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ να μείνη πάντα θα ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ και μην ελπίζης πως την γην μας θα την κάμης δική σου.. ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!» Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση για τον νεοθωμανισμό και η συνάντηση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn158#ixzz3WEAkCWZG

Exit mobile version