Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το άρθρο Πανούση πυροδότησε σφαγή μεταξύ ΝΔ και Σύριζα για το ποιος έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην ασφάλεια της χώρας!

Ένα άρθρο του υπουργού προστασίας του πολίτη, Γιάννη Πανούση, στην εφημερίδα του ΔΟΛ, «Τα Νέα» ήταν αρκετό ώστε να δημιουργήσει έριδες τόσο στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης, όσο και στην αντιπολίτευση. Στο άρθρο του ο υπουργός που πολλάκις έχει δηλώσει άγνοια για πράγματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του ουσιαστικά καυτηρίασε τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά και μια μακρά παράδοση που καλά κρατεί σαράντα και ένα χρόνια τώρα.

Ο Πανούσης στο άρθρο του κατακεραυνώνει την «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση κάνοντας λόγο για αριστερά του τίποτα και εγκαλεί στην πραγματικότητα τους συντρόφους του, όσον αφορά τις αριστερίστικες απόψεις περί «φασισμού», αστυνόμευσης και ανάγκης για την ύπαρξη στρατού και εθνικής ασφάλειας. Το άρθρο αυτό προκάλεσε την μήνη πολλών γκρουπούσκουλων της αριστεράς, οι οποίοι ουσιαστικά είπαν στον Πανούση να το… βουλώσει. Αυτοί που κατηγορούν την κοινωνία, ως «φασιστική» φιμώνουν τον Πανούση.

Αυτό, βεβαίως, το κάνουν γιατί περιορίζουν τα λεγόμενα του Πανούση στην επικαιρότητα. Όμως ο προσεκτικός αναγνώστης μπορεί να εντοπίσει στα γραφόμενα του υπουργού, ένα ισχυρό «κατηγορώ» εναντίον ολόκληρης της Μεταπολίτευσης. Βεβαίως δεν ήταν η πρόθεση του υπουργού αυτή, αλλά το ουσιαστικό ζήτημα ήταν ακριβώς αυτό και κανένα άλλο.

Το άρθρο του Πανούση εντός της ημέρας θα γίνει τροφή για σχόλια από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να καταδείξουν την «έλλειψη ασφαλείας» υπό διακυβερνήσεως Σύριζα. Από κοντά θα σιγοντάρει και το Πασόκ, ενώ αντιστοίχως, όπως ήδη προείπαμε, θα ανακύψουν εσωτερικές αντιδράσεις, η οποία θα τροφοδοτείται επί μέρες με την αγαστή συνεργασία «αντεξουσιαστών», προκειμένου τα φώτα της επικαιρότητα να στραφούν εκεί και όχι στην πολιτική επικαιρότητα.

Στην πραγματικότητα το άρθρο του Πανούση θα έπρεπε να συναντήσει την σιωπή όλων αυτών. Αλήθεια, με ποιο θράσος θα σχολιάσει την έλλειψη ασφάλειας η Νέα Δημοκρατία; Η Νέα Δημοκρατία που απελευθέρωνε τρομοκράτες, διέλυσε την Αστυνομία και τον Στρατό. Η Νέα Δημοκρατία που επί της κυβερνήσεώς της και επί υπουργίας του σημερινού ΠτΔ, κάηκε ολόκληρη η Αθήνα από μία χούφτα αλητήριων.

Το ζητούμενο, λοιπόν, δεν είναι ότι αυτή τη στιγμή μία χούφτα ανθρώπων άγει και φέρει το κράτος κατά το δοκούν. Το ζητούμενο είναι ότι σαράντα χρόνια τώρα η αριστερά και οι διάφοροι τρομοκρατικοί πυρήνες που κινούνται εντός της απολαμβάνουν μίας πρωτοφανούς ασυλίας που ξεκίνησε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ από τη Νέα Δημοκρατία. Υποκριτικά, οπότε, τα «κροκοδείλια δάκρυα» της νουδούλας για την όλη κατάσταση.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι η παρούσα συγκυβέρνηση αναλίσκεται σε έναν βομβαρδισμό εξαγγελιών, ενώ είναι εξαιρετικά φειδωλή στις πράξεις. Το άρθρο Πανούση δεν έχει καμία αξία την στιγμή που εντάσσεται στα πλαίσια εξαγγελιών, δηλαδή δεν είναι απόφαση μετουσιωμένη σε πρακτική. Ανάλογης αξίας είναι και το σύνολο της σημερινής ειδησεογραφίας που βρίθει δηλώσεων, εξαγγελιών, διαρροών και διαψεύσεων, αλλά είναι πλήρως κενό ουσίας.

Όντως δεν δύναται να υπάρξει κράτος χωρίς εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια. Πολύ περισσότερο δεν δύναται να υπάρξει ανεξάρτητο κράτος χωρίς εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια. Όμως αυτή μπορεί να πραγματωθεί μόνο επί μίας Εθνικής Διακυβερνήσεως που ουδεμία σχέση μπορεί να έχει με τη ΝΔ, τον Σύριζα, το Πασόκ, τους Ανέλ, το ΚΚΕ και τα υπόλοιπα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, τα οποία επί τέσσερις συναπτές δεκαετίες εμετρήθησαν, εζυγίσθηκαν και εβρέθησαν ελλειπή. Και για να χρησιμοποιήσουμε, παραφρασμένη, μία φράση του Πανούση από το άρθρο του: Την αριστερά του τόπου δεν την χρειάζεται ο τόπος και ο λαός. Το ίδιο ισχύει και για την δεξιά του τίποτα!

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: “Τα κόμματα του τίποτα, από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τη Νέα Δημοκρατία, είναι απολύτως συνυπεύθυνα για την καταστροφή του κοινωνικού ιστού της χώρας και την παντελή έλλειψη δημόσιας ασφάλειας“.

Και για του λόγου το αληθές, για να μην μένει τίποτα στο σκοτάδι, ιδού:

Τάγμα εφόδου της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ (Φοιτητική παράταξη Νέας Δημοκρατίας) στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης (17/11/2009) – Διατάραξη οικιακής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη βία

Τάγμα εφόδου ΝΔ – 2007

Τάγμα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας στο χώρο του Πανεπιστημίου

Σύριζα

Τάγμα εφόδου του Σύριζα ξυλοκοπεί αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. (2012) – Αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, σωματικές βλάβες εναντίον αστυνομικού οργάνου

Ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας απελευθερώνει τα παιδιά του Τάσου Κουράκη ύστερα από παρέμβαση του βουλευτή του Συνασπισμού (7/12/2009) – Απελευθέρωση κρατουμένου, υπόθαλψη εγκληματία, αντιποίηση αρχής

Δήλωση Χρήστου Καραγιαννίδη, βουλευτή Σύριζα (04/01/2013): “Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού” – Διέγερση σε απείθεια, διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος, εγκωμιασμός εγκλήματος, παράνομη οπλοκατοχή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nd-kai-suriza-tsakwnontai-gia-to-poios-ekane-megaluterh-zhmia-sthn-asfaleia#ixzz3WFbyaUnW

Exit mobile version